Номинации за най-голяма муня

• 3 559 282
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 1 290
Днес с една приятелка се изявихме като муни.
Пихме кафе в едно кафене на "Шипка" и решихме да тръгнем към Попа.
Приказваме си сладко и чакаме да светне зеленото на светофара на кръстовището на "Цар Освободител" и "Левски".
Чакаме, чакаме... и по някое време аз накрая загрявам, че на това кръстовище откакто пуснаха метрото вече НЯМА светофар за пешеходци.
Кой знае как са се посмяли шофьорите за наша сметка - стоят си две кифли на тротоара и чакат, а какво чакат, и те не знаят...  Laughing

# 1 291
И аз да се запиша при муните. JoyВчера майка ми ме изпраша да взема фураж за кучетата,но аз съм помъкнала и малкия с колелото.Та отивам аз в склада,малкия бърка вече из чувалите и аз изнервена smile3511Продавачът учтиво чака поръчката.Аз хващам малкия,боря се с него и в същото време направо изрецитирвам"Дайте ми моля пет килограм фураж".Човекът се блещи  #ShockedС жест ми показва всички струпани чували и аз изстрелвам;"Абе тоя където на децата заграшват"Такъв смях се чу зад мен от чакащите..... moresmile...А един от тях се обади" То за това ли детето си отиде право на чувала?То си знаело къде му е храната"И се хихикат всички. cry cry

# 1 292
Четох, четох, смях се, смях се, пък взех, че се сетих за една моя изцепка.
Преди няколко години, когато талоните за градския транспорт бяха с 5 билетчета само и глобата беше 5 лева. Такааа, возя си се аз в 94, чинно съм перфорирала билет. Минава контрола, поглежда ми билетчето и измърморва нещо, което аз чувам като "5 лева, моля." Аз вярно съм си леко глуха от разюсеяност, но хич не се усъмнявам. Изблещвам се на човека и кряквам: Как така 5 лева, наред си ми е билета! Човекът повтаря, аз още повече повишавам глас и започвам да му обяснявам на кой точно перфоратор съм си дупчила билета... Финално човекът също надигна глас: Покажете ми петия талон, моля!  Embarassed Е, ми показах му го (така валидираха всеки от билетите тогава) и си останах да се червя. Добре, че не беше много пълен автобуса...

# 1 293
  • Варна
Нищо не схванах. Може ли да поясните за НЕсофиянците какви са тези талони и какво точно не е било наред newsm78

# 1 294
  • София
Продават се по 5 билетчета заедно, съединени на по-ниска цена. Перфорират се по ред : надписани са талон1, талон2 и т.н. Всеки от тях, обаче важи само с талон5 от същата серия  Peace

Контрольорът е искал талон5, а тя е чула, че иска 5лв за глоба, че не и е редовен билета  Laughing

# 1 295
  • Варна
Разбрах, благодаря Grinning

# 1 296
Моля за извинение, че не навлязох в детайли, но много дълго щеше да стане  Embarassed

# 1 297
Не знам дали става за номинация, но като стана въпрос за софийския градски транспорт, та искам да ви разкажа колко доволна останах като се возих на софийски автобус  Laughing Отивам на концерт на МАДОНА, слизам на автогарата и естествено съм забързана да стигна до стадиона, почвам да разпитвам хората как да стигна до него, упътиха ме любезни граждани  Hug знам, че билет се купува предварително, но ми казаха, че може и от автобуса, така че въобще не търся бутка за билети, качвам се на 305 май беше  newsm78 и директно при шофьора:
 -Добър ден, може ли един билет?
 -Може, ако имам...
 -А имате ли билети?
 -Нямам...  Shocked
 -Ами какво да правя сега, да сляза ли от автобуса?
 -Не, влизай тук, сядай сега и запали една цигара, кажи от къде си, къде отиваш и т.н.  Mr. Green
 -Ама да не стане проблем(кво ли не съм чувала за софийските кондуктори)
 -Къв проблем бе, аз съм шефа тука  Mr. Green
...... и така , полафихме набързо за концерта, политиката, изборите за кмет  Mr. Green Добро начало за един невероятен концерт  Joy

# 1 298
  • Карлово
Майката на един приятел се прибрала от работа и си полегнала на диванчето да си гледа сериала. Синът се връща от работа след нея и тя се провиква:
- Жоре-е-е, гладен ли си скъпи-и-и?
-  Да, гладен съм.
тя:
- Вземи си нещо от хладилника да хапнеш.

# 1 299
...- Вземи си нещо от хладилника да хапнеш.
                         А, моля ти се  Stop. Това е жена за пример  Twisted Evil.

# 1 300
....- Вземи си нещо от хладилника да хапнеш.

Аз най-редовно го правя този номер с мъжа ми.  Laughing Искаш ли еди какво си? Искам. Ми вземи си, като искаш.

# 1 301
Охх да се оплача каква голяма Муня съм  ooooh! Вкъщи правим ремонт на кухня, коридор и баня  ooooh! голям е ардауш, а днес имам рожден ден, реших докато майсторите са в почивка да отида до приятели на Златни(на 20км от Варна) да ги почерпя на бързо и да се върна, да обаче не мога да си открия ключовете на колата, сутринта слизах до нея да оставя малко багажи, и после забравих къде съм ги сложила  ooooh! Цялата къща обърнах, не ги намирам, сега чакам мъжо да се върне, защото резервните ключове са в неговата кола  ooooh! 

# 1 302
Еее, Тинтява, Честит Рожден Ден!  bouquet
Желая всичко най-хубаво, а ключовете или ще ги намерите на някое елементарно място оставени, или просто си ги забутала някъде и си забравила. Опитай се да се сетиш къде за последно си ги оставила.

# 1 303
Хаха, Тинтява Мустакатова, сподели после от къде са изскочили, сигурна съм, че пак ще е точно по темата  Laughing

Последна редакция: вт, 29 сеп 2009, 22:31 от Мрън

# 1 304
Хаха, Тинтява Мустакатова, сподели после от къде за изскочили, сигурна съм, че пак ще е точно по темата  Laughing

Аз моите съм ги намирала в хладилника, но там съм намирала и дистанционно, а и любимите си жълти чорапки - слава Богу прани  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт