Номинации за най-голяма муня

• 3 559 906
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 13 485
Онче бе, защо ни напусна в темата Simple Smile. Липсваш ми.

Майка ми слагаше сапуни в гардеробите. А аз съм от странните, които харесват миризмата на нафталин. Верно е трайна. Имам едни чаршафи от баба, които 30 години си миришат Simple Smile. Отровен е, явно заради детски спомени го харесвам.

# 13 486
  • Sofia
Спомних си как преди много години в
детска ясла една леля муня беше изсипала няколко пакета нафталин около  елхата .."да се радват децата"....Scream

# 13 487
Имам смърч - джудже. Купих го преди две или три години и си го гледам в саксия и украсяваме за Коледа. Поръчах си още едно по Интернет. Вчера ходих да го взема. То бая голямо. Мъкна аз смърча, мъжа ми чака в колата, щото нали аз умна и реших, че ще е малко дърво. Та виждам си само част от обувките от смърча. Пухтя и спирам пред една кола. С неистови усилия набутвам  смърча отзад, като междувременно дудна, що не ми отворил багажника, що не ми е помогнал, защо ми убиват тия обувки пък сумати пари струват, дали ми са добре тия дънки и подобни. Тръшвам  се отпред и викам да тръгваме и се радвам, че ми е много хубаво дървото. Отпред седи един мъж в ступор.
Не стига, че това не е моя мъж, ами и колата е червена. Нашата е сребристо сива. Тапицерията вътре е някакво абсурдно зелено, към лайм. Още се чудя, как пък толкова да не съм забелязала, че това не е нашата кола. За капак смърча ми се заклещи отзад и мъжа трябваше да дръпне седалката, та да измъкна дървото. Смяха  ми се и двамата с моя мъж. За накрая дойде и жената на непознатия, която след мен била в Еконт. Та ми се смя и тя. Тя пък каза, че си е тръгвала с чуждо яке от заведение, та поне не брах много срам.
За днес дано нямам излизане, че явно съм във фаза. Мен принципно ме държи по няколко дена мунщината.

# 13 488
  • София
За капак смърча ми се заклещи отзад

Рибозом, извинявай, просто мръсното ми подсъзнание днес е активно. Laughing
А мунщината си я бива. Много се посмях. Laughing И се зачудих колко шокиран трябва да е бил онзи мъж, че да не реагира докато ти набутваш дърво в колата му. Laughing Явно и той е от мунската порода. Laughing Ух, представям си шока му. Laughing

Аз пък започнах сутринта с една тъпотия. Даже не разбрах как се случи. Сложих си чорапогащник под дънките, че ми е студено. В работата посетих тоалетната и докато си събувах дънките, закачих с ципа чорапогащника. Той се скъса - дупка колкото детско юмруче и още няколко по-малки под нея в линия. Казах си голяма работа, нали е под дънките, не се вижда, поне ще ми топли на Д-то. Е, да, ама не. Не знам как се е получило, но така се е осукал ластика на чорапогащника около и във дупките, че изобщо не можах да го вдигна. Наложи се да заемам причудливи пози, за да го събуя без да докосна с дрехите си мърлявия под, без да се облегна на стената (която изглежда чиста, но вероятно не е)  и без да падна в тоалетната чиния докато се опитвам да запазя равновесие права в центъра на кабинката.  Все пак акцията приключи успешно! Trollface Но чорапогащникът се разкъса окончателно и сега съм само с дънки. Май през почивките няма да излизам навън.

# 13 489
Тия маневри в тоалетната ми напомниха че повече от веднъж съм правила глупостта да облека боди, когато знам че ще пия бира цяла вечер, ако не и цяла нощ... не пия до степен на напиване, но дори и леко да ме е хванала бирата, проклетите кукички хич не са лесни с дънки, свалени до коленете Grinning Да не говорим че с напредване на вечерта и бирите това упражнение се случва все по-често и по-често Grinning Всеки път съм се заричала че повече няма да си го причиня така до следващия. Ми муня съм си Grinning

# 13 490
Откакто гордо-гордо се разхождах с незакопчано боди, чиято задна част се вееше като опашка на задника ми, такова нещо повече аз не обличам.

# 13 491
Закопчавах си го много старателно аз, през цялото време, само дето всички останали дето бяха на вилата понаучиха по някоя нова ругатня покрай това Grinning

# 13 492
  • Варна
Е, Уиш, ама ти като зайчето на плейбой си била, с опашчица. Трябваше и ушички да сложиш и щеше да жънеш овации Simple Smile

# 13 493
По-скоро като опашка на сврака беше.  Mr. Green

# 13 494
С пълна газ идвам да се самозапиша като муня. Преди малко установих, че цял ден се разхождам с блуза облечена наопаки. Единственото ми оправдание е, че е черна и сутринта по тъмно не съм забелязала кое е лице, кое опако. За мое успокоение не съм излизала сред хора, седя си неделно в къщи та никой не е видял този голям срам.

# 13 495
С пълна газ идвам да се самозапиша като муня. Преди малко установих, че цял ден се разхождам с блуза облечена наопаки. Единственото ми оправдание е, че е черна и сутринта по тъмно не съм забелязала кое е лице, кое опако. За мое успокоение не съм излизала сред хора, седя си неделно в къщи та никой не е видял този голям срам.
Хехе , мунското е друго- че си станала по тъмно. Като се има предвид лятното часово време. Направо си не за муня а за СуперМариоМуня.

# 13 496
Имам сребърно колие с името, което си нося редовно. Скоро срещам една бивша колежка и докато си говорим тя забеляза, че ми е сложено на обратно..И то от доста време/ не го бях сваляла поне няколко седмици/. Ми, на огледалото си ми е тамън и аз нали си го чета правилно Mr. Green......пък сега, че било обратно- голяма работа.

# 13 497
Откакто гордо-гордо се разхождах с незакопчано боди, чиято задна част се вееше като опашка на задника ми, такова нещо повече аз не обличам.

Благодарение на смененото време, рано тази сутрин, наслаждавайки се на Сафон, придружен от капучино, в продължение на два часа изобщо не съм забелязала, че панталонът ми се е смъкнал, а пуловерът останал недооблечен в паниката рано сутрин и като резултат любимите ми електрикови гащи са блестяли в очите на останалите чакащи децата си родители. Надеждата ми е, че и те са били поне толкова недоспали, колкото самата аз и не са обърнали внимание на модната ми приумица.

Последна редакция: нд, 25 мар 2018, 20:00 от Windekind

# 13 498
Това с блуза облечена наопъки не ми се е струвало чак толкова мунско докато аз не се появих при лекаря така облечена. С едни големи ръбове. Почувствах се мунско, да.
Онзи ден уж чакам едни филии да изкочат от тостера и правя нещо друго. Поглеждам, не са готови, така няколко пъти. Естествено винаги песимистично подхождам и почнах да се ядосвам, че тостера ми се е развалил докато не отидох да надникна и видя, че в него филии няма.

# 13 499
  • Плевен
Днес заведох детето на детски рожден ден два часа по-рано...ама се усетих като го взех, защото ми каза, че е бил сам доста време. Сега умирам от срам, а майката, понеже е у тях, явно не се е впечатлила особено...Утре ще се обадя да се извинявам, как съм си втълпила,че е от 11,30, а не от 13,30, нямам обяснение....

Общи условия

Активация на акаунт