Номинации за най-голяма муня

• 3 559 878
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 13 500
  • До сърцето...
Откакто гордо-гордо се разхождах с незакопчано боди, чиято задна част се вееше като опашка на задника ми, такова нещо повече аз не обличам.

Ох, хилих се със сълзи!! И още не мога да се запра ...

# 13 501
  • о`майна лунна нощ е
Влезнала една муня в магазина да си купи чорапогащник. Пита я продавачът - 20 den, 40 den ... какъв й трябва? Направо го отстреляла с "Абе два дена да изкара, повече не ми трябва". Мъж продавач е бил, но очевидно по-запознат от нея с характеристиките на дамското бельо и чорапогащници.

# 13 502
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
тази сутрин почти влязох в чужда кола.
изплаших едно дете и майка му. Sad
милата се чудеше как хем да заключи вратата откъм детето, хем да ме пита какво искам.

а аз гледам като... и се чудя защо брат ми е вози дете първолаче. Sad

# 13 503
Детето и ММ вчера си бяха накупили разни сладости и цял следобяд се тъпчат, аз периодично събирам обелките от вафлички и бисквитки и ги хвърлям. Запътвам се с поредните боклучета към кухнята, вървя и си мисля как детето е на градина утре, аз имам сто неща да свърша и две перални да пусна и в следващия момент отварям вратата на пералнята и бухам вътре боклуцуте. Отидох обратно в хола и си седнах, усетих се след малко какво съм свършила и отидох тайно да поправя белята. 😆

# 13 504
  • Северозапада
В събота цял ден си търся ръкохватките за горещо. Помня, че ги ползвах и по някое време са изчезнали. Станах в неделя, отворих шкафа с подправки, брашна, зърнени и т.н. да направя закуска и що да видя, прилежно съм прибрала в него и ръкохватките. А не е като да не съм го отваряла и в събота нееднократно.

# 13 505
  • София
Сутринта си пуснах каафето без да съм сложила чашка отдолу. А онзи ден шефката пуснала кафе без изобщо да сложи цедката. Simple Smile

# 13 506
С пълна газ идвам да се самозапиша като муня. Преди малко установих, че цял ден се разхождам с блуза облечена наопаки. Единственото ми оправдание е, че е черна и сутринта по тъмно не съм забелязала кое е лице, кое опако. За мое успокоение не съм излизала сред хора, седя си неделно в къщи та никой не е видял този голям срам.

Поне у вас си била, аз скоро бях отишла на работа така и го установих чак към края на работния ден. Добре, че не ме вижда почти никой.

# 13 507
  • Evil thoughts can hide, I'll help release the mind I'll peel away the skin, release the dark within.
С пълна газ идвам да се самозапиша като муня. Преди малко установих, че цял ден се разхождам с блуза облечена наопаки. Единственото ми оправдание е, че е черна и сутринта по тъмно не съм забелязала кое е лице, кое опако. За мое успокоение не съм излизала сред хора, седя си неделно в къщи та никой не е видял този голям срам.

Поне у вас си била, аз скоро бях отишла на работа така и го установих чак към края на работния ден. Добре, че не ме вижда почти никой.

Миналото лято купувам нова жълта лятна блуза, наконтвам се в нея, и в края на работния ден гледам някакви странни бледи надписи по ръба, които не бях забелязала когато я купувах. Заглеждам се по-внимателно - щамповани указания как се пере, глади и т.н. Облечена наопаки и всички са видели как се поддържа тази дреха...

# 13 508
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Simple Smile Simple Smile Simple Smile може някой да те отмени в прането и гладенето. Simple Smile

# 13 509
  • Evil thoughts can hide, I'll help release the mind I'll peel away the skin, release the dark within.
Simple Smile Simple Smile Simple Smile може някой да те отмени в прането и гладенето. Simple Smile

Знаех си аз, че има причина да съм го направила, просто не се бях сетила за тази опция Smiley

# 13 510
  • На брега на реката
Мразя понеделниците! Хапвам си тази сутрин печената филийка, разглеждам и форума, нещо да не изпусна, надигам чаша, прелиствам паралелно и едно списание за техника и прехвърляйки всички тия неща през ръцете си, си захапах телефона. Не знам как стана, срам голям, децата избухнаха в смях, а аз се почувствах като родител, даващ добър пример с телефон на масата Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: пн, 26 мар 2018, 11:56 от Zest

# 13 511
Започвам вчера да си чистя колата с прахосмукачката на приятеля ми и го питам дали му е много ценна, защото напоследък всичката техника, която ми попадне в ръчичките, сдава багажа.
Ха познайте дали работи тази прахосмукачка все още...

# 13 512
  • София
Влезнала една муня в магазина да си купи чорапогащник. Пита я продавачът - 20 den, 40 den ... какъв й трябва?
Тази муня като моя колежка, мислела че чорапогащниците се различават по това кой за колко дни е предназначен. Joy

# 13 513
  • Sofia
Вчера напазарувах излишни неща уж на промоция с клиентската карта,но ми излезнаха неочаквано скъпи...забравих да си дам картата Money

# 13 514
Вчера напазарувах излишни неща уж на промоция с клиентската карта,но ми излезнаха неочаквано скъпи...забравих да си дам картата Money
Хммм, а продавачката не Ви поиска клиентската карта? Много често и аз забравям да я дам, но те питат....

Общи условия

Активация на акаунт