Номинации за най-голяма муня

• 3 559 863
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 13 515
Да изтипосам майка ми. Отивам сутринта у тях и тя ме пита защо идвам толкова рано. Как е рано? 09:30 е. Тя не си сменила часа и часовниците ѝ един час назад. Оправих ги и на телефона и вече мама е с актуалното време.

# 13 516
Взех си детето от ДГ с два различни ботуша.

# 13 517
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

как беше вица?
"какво значение има, нали утре пак ще ви го върна?" Simple Smile

# 13 518
  • София

Е, как го постигна това?

# 13 519
Баща й така я е доставил сутринта. Не стига, че ботушите са с три номера разлика, но и са с в различен цвят.

# 13 520
Windekind, смях се от сърце!
Моят мъж взема нашата всеки път след като ме пита как е облечена. Но се чувствах като истинска мама на мунче, което си беше харесало чужди обувки, яке, шапка и панталонки една вечер. Нямаше нищо свое в един от първите дни в градината. Доста момченца се прибраха в розово онази вечер.

# 13 521
  • София
Престраших се и аз да се изтипосам тук. Преди много години, в зората на загаджаването с БНД, реших да се правя на голяма домакиня и бързам да му изпера работните дрехи. Да де, ама нито съм ги прегледала като хората, нито много разбирам от таз пералня. Включвам я и се започва едно бясно блъскане по стъклото. Ужасена установявам, че един френски ключ някак си се е промъкнал вътре....Два часа и половина съм седяла на столче отпред, тъй като тогава още не знаех как да спирам и източвам водата... Издържа, милата...

Преди около година и нещо отивам до аптеката да си търся шампоан, нещо за мазни корени и сухи краища. Девойката любезно ми предлага нашуменият напоследък Пантенол за коса... Аз обаче ни съм го чувала, ни съм го виждала в този му вид. И една така нагла й заявявам: Ама аз не съм изгоряла....

# 13 522
  • Cyberspace
Муни - аз и детето.
За втори път моят труднопроговарящ син ме кара да се червя в едно и също магазинче.
Малко магазинче за алкохол, цигари и сладки неща. Дребното се бутва вътре и пет часа се чуди какво да си избере.
Накрая вече го питам:
  - Хайде кажи, избра ли си нещо, какво искаш да купим?
  - Ммм... лАйна!
 - Flushed - тъп поглед от мен, а същевременно хората, които се бяха подредили и търпеливо чакаха да се натутка избухват в смях - Кажи какво сладко искаш мама да ти купи, избери нещо...
 - лАйна (отново) - отговаря убедено детето
 Междувременно пуснахме хората зад нас и аз продължавам да се чудя какво иска това дете. Накрая на десетото "лАйна" задрапа към един рафт, вдигнах го, взе си един "Нестле Лайън" и доволно отсече:
 - Скъъпииии, това е ЛАЙНА!
Гледал е рекламата човека и се е впечатлил, ама не можеше да каже лайън...

Преди два дни пак се забива в същото магазинче, при същото момиче на всичко отгоре и заявява, че иска "бес фуу пишоци" Flushed Добре, че този път беше на ниско това, което си беше набелязал. Оказа се снакс със сирене на "Best Foods". А пишоци, явно от формата...

# 13 523
Муни - аз и детето.
За втори път моят труднопроговарящ син ме кара да се червя в едно и също магазинче.
Малко магазинче за алкохол, цигари и сладки неща. Дребното се бутва вътре и пет часа се чуди какво да си избере.
Накрая вече го питам:
  - Хайде кажи, избра ли си нещо, какво искаш да купим?
  - Ммм... лАйна!
 - Flushed - тъп поглед от мен, а същевременно хората, които се бяха подредили и търпеливо чакаха да се натутка избухват в смях - Кажи какво сладко искаш мама да ти купи, избери нещо...
 - лАйна (отново) - отговаря убедено детето
 Междувременно пуснахме хората зад нас и аз продължавам да се чудя какво иска това дете. Накрая на десетото "лАйна" задрапа към един рафт, вдигнах го, взе си един "Нестле Лайън" и доволно отсече:
 - Скъъпииии, това е ЛАЙНА!
Гледал е рекламата човека и се е впечатлил, ама не можеше да каже лайън...

Преди два дни пак се забива в същото магазинче, при същото момиче на всичко отгоре и заявява, че иска "бес фуу пишоци" Flushed Добре, че този път беше на ниско това, което си беше набелязал. Оказа се снакс със сирене на "Best Foods". А пишоци, явно от формата...

Моят, рано проговорил син е имал подобни изцепки Simple Smile. Аз се шашках, когато не карам аз и все карах мъжът ми да намали, а той ми вика, спокойно бе, по инерция съм. Детето отзад, леко стресирано пита: "Тати, защо казваш лайнерция, не е хубава дума".

# 13 524
  • о`майна лунна нощ е
Моето дребно мунче - достойна наследничка на майка си, така се прибра преди години от гости на роднини в София и още от вратата се разкрещя с пълно гърло "Пък леля ми купи лайна и беше много вкусно!". Сещате се как прекарахме следващите няколко минути изпонатъркаляни на земята от смях. Точно Nestle Lion й беше купила лелята.

# 13 525
Последната изцепка.

Дребният е като попивателна в момента за всякакви думи и щуротии. Много внимаваме да не кажем някоя простотия пред него, ама....

В Зоопрака сме и гледаме някакви животни и баща му се изцепва: "Егати готините мечки" /или там каквото беше/. Аз само го изгледах на убийство, ама си рекох няма да насочвам вниманието, може дребният да не е чул.

След половин час обаче при рибите се изчепи ама на висок глас: "Егатииии готините рибииии!"
И аз - "Така не се говори, егати не се казва...", а той - Ама тати го каза...нали значи много готини!!!  Crazy Mr. Green

# 13 526
О, това с егати нищо не е. Дъщеря ми беше чула поздрава за майката, изтръпнах когато един ден на площадката се развика “Еееееее майката!” 😵

# 13 527
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
сайбър, вашето нищо не е. Simple Smile Simple Smile Simple Smile
нашият на касата уведоми персонала и цялата опашка, че иска пушка.
но смени буква Ш с буква Т.
не го разбрахме и повтори и потрети!
накрая донесе проклетата пушка, а аз едвам оживях от срам.

# 13 528
Хахаха, големи са сладури Simple Smile

Моята щерка, като излезнаха миньоните и съответно врачанската им версия - имаме гости у дома и по принцип всеки нещо бъбри и няма тихи паузи. В момента, в който се получи една такава, нещо бяхме зяпнали в телевизора, и това чудо се изправи, вдигна ръце и викна! е**нье! Ние обаче не вденахме веднага, след няколко секунди пауза брат ми като ме попита "а бе ти разбра ли го това кво каза?", е тогава вече вденАх  Joy

# 13 529
  • София
но смени буква Ш с буква Т.
Моят син имаше проблеми с изговарянето на "с", "ш", "щ" и т.н.
И той искаше пушка. Но поне бяхме у дома. Изсмяхме му се и каза "няма да повтарям" Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт