Номинации за най-голяма муня

• 3 559 856
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 13 530
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
тогава беше на 2-3 Simple Smile
така я чул - така я поискал Simple Smile сега не ги бърка Simple Smile

казвала ли съм ви как в един автобус ми се наложи да обяснявам клозетната лирика? е, тогава беше истинския срам.

Скрит текст:
пътуваме, автобусът пълен, а той вижда едно от "онези" уравнения написано на една стена и пита
- мамо, какво значи Х**?
тези около нас се захилиха, обърнаха се всички и зачакаха да видят какво ще обяснявам.
започвам меко и леко:
- казвала съм ти, че написаното на стените на тоалетните не е нещо, което учтивите хора повтарят и коментират!
- не беше на тоалетната, а на стената, край която току-що сме минали.
- независимо от това къде е написано, това е груба, лоша дума, която възпитаните момчета не повтарят.
- Разбрах! ти и за К** каза същото.

# 13 531
  • София
Хахахахаха, последният пост ме уби JoyJoy

# 13 532
  • Cyberspace
SatisfiedSatisfied
Скрит текст:
тогава беше на 2-3 Simple Smile
така я чул - така я поискал Simple Smile сега не ги бърка Simple Smile

казвала ли съм ви как в един автобус ми се наложи да обяснявам клозетната лирика? е, тогава беше истинския срам.

Скрит текст:
пътуваме, автобусът пълен, а той вижда едно от "онези" уравнения написано на една стена и пита
- мамо, какво значи Х**?
тези около нас се захилиха, обърнаха се всички и зачакаха да видят какво ще обяснявам.
започвам меко и леко:
- казвала съм ти, че написаното на стените на тоалетните не е нещо, което учтивите хора повтарят и коментират!
- не беше на тоалетната, а на стената, край която току-що сме минали.
- независимо от това къде е написано, това е груба, лоша дума, която възпитаните момчета не повтарят.
- Разбрах! ти и за К** каза същото.

О, не... Мойто нищо не е значи... Satisfied А аз за едни лАйна съм се затюхкала Joy

# 13 533
Хаха, това като в оня виц, където майка се возила с 5- год. си дъщеря.

# 13 534
  • Варна
Ееее, ама не пускайте така фитили де... Пишете ги вицовете Simple Smile

# 13 535
  • Euskal Herria
Добри, това твоят син с третия връх ли е? 
Момичета, добре се посмях с вас.

# 13 536
Не става да го копирам и ме мързеше да пиша. Blush Преразказвам.

Качва се майка с 5- год. си дъщеря в маршрутка и сядат зад шофьора, с лице към останалите пътници. По едно време момиченцето започва да мрънка на майка си да му купи кукла Барби. Каканиже си детето, майката отбива "атаките". В един момент момиченцето млъква, замисля се, поглежда коварно майката и казва:
- Ако не ми купиш Барби, ще кажа нещо за теб на баба!
- Че какво толкова ще й кажеш?
- Вчера видях как целуваше на тати пи.ката!
Маршрутката избухва в смях, жената кара шофьора да спре, нарамва под мишница детето си и слизат.
Мислите си че това е края? При спирането на маршрутката се качва баща с 8- годишния си син, които заемат местата на майката с детето.
Всички продължават да се смеят, бащата започва и той да се подхилва, без да знае за какво. В този момент синът му казва:
- Тате, купи ми войници!
Маршрутката избухва в още по- луд смях, а шофьорът се обръща към бащата:
- Братче, по- добре му купи войници, не дърпай дявола за опашката.
Младият мъж пътува около 4 спирки, през цялото време хората сее смееха, а той седеше в пълно недоумение и си мислеше че пътува с най- големите идиоти.
Та какво толкова смешно има в "Тате, купи ми войници."

# 13 537
Това е вицът
Скрит текст:
Пътувам в препълнена маршрутка, хората пътуват мълчешком, всеки се е замислил за нещо си. При едно спиране се освобождава мястото веднага зад шофьора, на което сяда млада майка, около 22-23 години, с 3-4 годишно момиченце. Тоест, тя седи с гръб към движението и с лице към хората в салона. Както тръгна маршрутката, и момиченцето започна да мрънка на майка си на тема "мамо, купи ми Барби!", при това едно такова протяжно и жално и с различен тон всеки път. Майка и и влезе в ритъма и и отговаряше с "за какво ти е Барби, имаш си вече три, по-добре да ти купя нещо друго" и т.н. Всичкото това мрънкане и виене почна да омръзва не само на мен, но и на останалите пътници. След няколко спирки стратегията на момиченцето се промени. Тя изведнъж стана важна и млъкна, като видимо се сети за нещо коварно. И след още една спирка се издаде:
... - Ако не ми купиш Барби, ще кажа нещо за теб на баба!
Майка и се усмихна: - И какво толкова ще кажеш на баба си за мен?
Момиченцето продължи: - Ще разкажа, ще разкажа! Аз видях нещо!
Цялата маршрутка затаи дъх, за да чуе какво точно е видяла малката.
- Е, и какво си видяла? - попита майката.
- Аз видях как ти вчера целуваше пишката на тати!
Цялата маршрутка избухна в смях, също и шофьорът. Майката спря маршрутката, взе си детето под мишница и изскочи навън.
Мислите си, че това е краят? Не бързайте. При спирането на маршрутката се качи млад мъж с момченце, някъде около 8 годишно и седна на мястото на майката с детето. Пътниците продължаваха да се хилят, младият мъж и той почна да се подсмихва гузно, без да знае на какво точно се смеят останалите. И в този момент синът му изтърси: "Тате, купи ми войници!" Маршрутката избухна в такъв смях, че принуди шофьора да спре, за да се смее на спокойствие. След като си пое дъх, шофьора се обърна към младия мъж: "Братче, по-добре му купи войници, не дърпай дявола за опашката". Младият мъж пътува около 4 спирки, през цялото време хората се смееха, а той седеше в пълно недоумение, вероятно мислейки си че се вози в маршрутка с идиоти. И наистина, какво толкова смешно има в "тате, купи ми войници"? "

# 13 538
Добри, това твоят син с третия връх ли е? 
Момичета, добре се посмях с вас.

същият Simple Smile

сайбър, винаги има и по-зле.
Wink но е И забавно Simple Smile

# 13 539
  • Mars Hotel
Във връзка с последните постове се сетих за наша случка, ако съм я разказвала, моля да ме извините. Пътуваме с дъщеря ми (тогава да е била на 6 години може би) в автобус 204. Седи тя най-отзад, а аз права до нея. В един момент забелязвам, че тя много концентрирано зяпа нещо зад мен. Обръщам се и ми призлява - на стената зад мен нарисувана.... характерна фигура от продълговат хоризонтален цилиндър с две топчета едно над друго в левия край. Докато трескаво премятам възможни обяснения в главата си, тя на висок глас изцепва: "Мамо, тая русалка защо няма глава?"
И аз, и хората около мен се смяхме до сълзи.

# 13 540
темата е за муните, затова ще се самоизтипосам и окончателно ще ви убедя, че всичките ми деца са от мен.

Simple Smile

с номер трети, същият с третия връх, клозетната лирика и живопис и острото око за пропуснати букви в надписите на магазините, пътуваме в автобуса. наскоро сме се преместили в квартала, всичко ни е интересно и е аПцелУтно задължително да видим всичко и да го запомним, че ако се изгубим да знаем как да се върнем.

човека вижда табелката на улицата "Георги Минчев" и се започва:
- нали улиците се кръщават само на велики хора?
- да.
- а той велик ли е?
 - да
- какво е направил/
- той е поет с китара.
 - поетите не свирят, те пишат стихове.
- този, пише, свири и пее.
- и какво пее?

пет точки на този, който познае какво запя маМка му?Trollface Trollface

и още пет на този който се сети колко бабички щяха да ме бият. Simple Smile

# 13 541
  • Варна
Ох, не мога, хора, търкалям се от смях 😁

# 13 542
 късметлийка.
аз така си ходя.Trollface търкаляйки се Trollface

# 13 543
  • БЪЛГАРИЯ
Скрит текст:
темата е за муните, затова ще се самоизтипосам и окончателно ще ви убедя, че всичките ми деца са от мен.

Simple Smile

с номер трети, същият с третия връх, клозетната лирика и живопис и острото око за пропуснати букви в надписите на магазините, пътуваме в автобуса. наскоро сме се преместили в квартала, всичко ни е интересно и е аПцелУтно задължително да видим всичко и да го запомним, че ако се изгубим да знаем как да се върнем.

човека вижда табелката на улицата "Георги Минчев" и се започва:
- нали улиците се кръщават само на велики хора?
- да.
- а той велик ли е?
 - да
- какво е направил/
- той е поет с китара.
 - поетите не свирят, те пишат стихове.
- този, пише, свири и пее.
- и какво пее?

пет точки на този, който познае какво запя маМка му?Trollface Trollface

и още пет на този който се сети колко бабички щяха да ме бият. Simple Smile

Ай', сти'а ве, Гудеее... JoyJoyJoy

# 13 544
  • Sofia
Баща й така я е доставил сутринта. Не стига, че ботушите са с три номера разлика, но и са с в различен цвят.
Преди години мъжът ми взел децата от ясла и ги доставя на площадката. Бяха на 2 год. Абе гледам, че нещо и двамата куцукат и не ходят като хората. А обувките им бяха еднакъв модел, но различен цвят и с един номер разлика. ММ обул на всеки по една синя и една кафява обувка.  Различен номер! ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт