След като се повъртях и порових малко в чантата, се усетих, че те са на таблото и ме чакат....

Също така ми се е случвало, колата да е запалена и аз да се опитвам да я паля отново.
След като се повъртях и порових малко в чантата, се усетих, че те са на таблото и ме чакат....

МОмичета сег акато прочетох за ромките се сетих за едн аистинска случка. Значи мъжа много обича да се занася и спира заеднос йена си при едни "пеперуди" и една идва на прозореца и почватда си приказват . При което той я пита колко ще му вземе да дойде с тях и да правят тройка , при което "пеперудката" подскача вазмутена с репликите " Кой аз ли бе бате, с таз грозната никога" ( под таз грозната се има предвид жена му , когато доидоха на кафето все още се превиваха от смях . а ЗА ОПИСАНИЕТО НА "ПЕПЕРУДКАТА " НЯМА ДА ВИ СПОМЕНАВАМ....а въпросната грозна е висока слаба мацка с доста красиво лице.

Ама ЗВЕРСКО!

Обрах си крушите набързо, но след няколко дни решихме да повторим, но този път го накарах да си измие ръцете пред очите ми.
Леле като се обърна ми идваше да потъна вдън гори тилилейски и понеже нямаше какво да кажа - мило попитах: Как си?

.
. Слизам от колата, за да отида до магазина и шльопвам в локва до колене, а аз със светъл панталон. Гаолям праз, здраве да е! Купих аз каквото трабваше и на връщане гледам двама влюбени се натискат в уличката. Моята приятелка и гаджето и. Приближавам се тихо към тях и я шляпнах по задника с намерението да я изненадам. Момичето се обърна и аз затънах до гуша от срам - беше съвсем непознато. Измънках някакво извинение, с оправданието, че съм се припознала и тръгнах към колата. Отворих вратата, седнах бързо на седалката и казах "Тръгвай по-бързо, че ако знаеш как се изложих" и в този момент чувам съвсем непознат глас: "Къде да ви закарам, госпожице". Човекът щракна лампичката в колата и видях срещу себе си една усмихната брадата физиономия. Щях да умра от срам. А той приятелят ми, след като съм излязла преместил колата, за да мога да вляза без да газя в локвата. И явно след него паркирал въпросният господин. Но понеже се изложих много яко пред влюбената двойка, бързах час по-скоро да си обера крушите и изобщо не съм обърнала внимание в тъмнината, че влизам в друга кола.