- Влез, де, не стой да чакаш в коридора.
А на мен как ми се оплате езика, та отговорих:
- А-а-а не, аз ще го изчУкам тука.
Срам!
А тя какво ти отогвори
Сълзи ми потекоха от смях. Аз не ти отстъпвам обаче по спъванията и паданията.
Ееееееееее, задавих се от смях, вече ..... От толкоа смях не мога да си събера мозъка и да се сетя за мойте муньовщини, щото и аз ги имам....

.
.
) и какво още непомня, та напочерпихме се. Бармана и келнера накрая се наредиха на нашата маса и се почнаха едни лакардии... По едно време единия вади пакет с презервативи, ама черни. Демек - малее мила!!! И аз, както съм си развеселена и в много закачлива фаза, изтърсвам "Аууууууууу, че хубаво! То черното винаги е модерно!"
и покрай него се сетих за една моя муньовщина. която също не е свързана с гадже. Значи веднъж, нещо леля ми май беше казала, че ще ми се обади, и аз си седя и така вътрешно очаквам да се обади. И в момента, когато телефона звъни, аз отивам да го вдигам и паралелно наум си мисля, че сега тя сигурно ще ме пита какво правя и си се представям как казвам "Ами нищо" ... и така умислена вдигам слушалката и преди изобщо да чуя кой е, първото, което изтръсвам е : " Ами нищо !"
, и аз
си викам, "хм...." и както съм с една бяла блузка и много лека желетка, вдигам жилетката, все едно си показвам гърдите, ама вдигам жилетката. И хич не забелязвам че в обратната посока пътува микробус, и вътре 3мца пича, и шофьора така ме гледаше, с една такава полу-усмивка, полу-задоволство. не си спомням колко бързо съм се качила в колата, но
.
А тя какво ти отогвори