Номинации за най-голяма муня

• 3 559 123
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 1 515
  • о`майна лунна нощ е

Това ме подсети за моя муньовщина с един клиент. Нали се сещате каква издънка е адвокат да звънне на клиент и да започне разговора със "Слънчице .....". При което от другата страна на слушалката се чува леко притеснен глас "Ама аз не съм слънцето"  Shocked

# 1 516
Преди време, когато детето ни беше бебе с мъжа ми работехме на смени за да можем да си го гледаме, дневни, нощни, първа, втора, засичахме се на вратата, понякога имаше и интервал от час-два когато бебето оставаше само, но за щастие нищо не му се случваше, та веднъж той си идва от нощна, а аз излизам за работа, засичаме се пред блока разменяме две-три думи на бързо, като забравям да му кажа, че вечерта съм поканила колежка и понеже пийнахме повече тя остана да спи в нас в семейното ложе, той влиза, съблича се и се засилва към леглото, като я вижда и изпада в ужас, поне така каза де, брей вика си ква е тая жена, няма да е моята, тя излезе уж  Mr. Green като се свестил седнал в кухнята и я зачакал да се събуди, след време тя се събудила, изкъпала се, направила си кафе, и си тръгнала, мъжа ми беше изумен как се чувствала като у дама си, понеже не е от хората които каня често. Много ми се иска да му бях видяла слисаната муцунка, като знам какъв е необщителен  Mr. Green въобще нищо не си проговорили, егати хората... Simple Smile

# 1 517
Хм...Дали ? Joy Joy Joy

# 1 518
С бивша колежка споделяхме един стационарен телефон в офиса. На всичкото отгоре гласовете ни си приличаха и ние бяхме свикнали с постоянните обърквания на хората отсреща. Даже не ни е било смешно, просто си беше ежедневие. До момента, в който в стаята ни дойде нова колежка - едно плахо девойче, което от притеснение се изчервяваше цялото (за глупости даже). Та, един ден звъни телефона, аз вдигам и чувам гласа на гаджето на колежката "Ало, пиле.." и аз механично "Пилето излезе". Той се засмя и каза, че ще се обади по-късно. Девойчето ме изгледа много странно, ама и аз не се усещам, че на нея този разговор й звучи по-скоро като закодирано съобщение от Втората Световна война. Колежката, чийто мъж я търси обаче излезе до банката, забави се и той пак звъни "Слънце, какво става?" и аз пак механично "Слънцето е в банката", а той "Ааа, добре, ами кажи й да ми се обади." Момичето съвсем се втрещи. Мълча известно време, после излезе. Преди да си тръгна от работа секретарката ме викна, просълзена от смях и помоли да й обясним за нашите тайни кодове. Излезе, че девойката помислила, че в нейно присъствие си говорим закодирано по телефона и разстроена си изплакала мъката на секретарката Mr. Green Впоследствие излезе много свястно момиче, много добре си работихме с нея, даже я научихме и да е по-разтропана Wink

# 1 519
"Пилето излезе".
"Слънцето е в банката"
Mого свежо! Присетих се за сериала "Ало, ало". Joy

# 1 520
A аз все се сещам за онази девойка,която на поканата на бъдещото свеки да влезе в  стаята на гаджето си да го изчака да се приготви за излизане смело заявила"А не !Аз тука ще го изчукам"
Смяла съм се 2 дни до побъркване... Joy

# 1 521
Сега и аз да се впиша.

Преди около седмица, гледаме ТВ. На синут ми му се дохожда до ВС-то. Аз решавам, че ще гледам лека нощ деца за да му разкажа което е изпуснал и да си го догледа. Той си свършва работата и ме пита, а аз "тихо-тихо". Явно много интересно ми е станало.

Едно филмче пък със снимки колко пъти се опитвам да дам на свекърва ми, просто не е истина. Все го взимам с мен и накрая вместо да й го дам си се връщам пак с него в къщи. И така все още не съм и го дала, а това се повтаря вече 4-ри пъти.

# 1 522
Преди 4 години с тогавашният ми приятел ми ще ходим на море, но взимаме и майка му за два дни с нас. Аз от притеснение избирам тоалет за всеки от тези два дни, козметика, абе... половин гардероб намятах в куфара. И понеже на половинката не му се занимава с гласене на багаж, се хващам бодро и там да помагам. Сложих лекарствата в един голям несесер и го набутах в моя куфар. Да уточня, че несесерът с лекарства включва всичко от клечки за почистване на уши до лекарства за повечето болести, които могат да сполетят мирния летовник. Преди да тръгнем обаче, ми идва и гениалната идея да взема хубави дискове за слушане в колата и за да се харесат и на маман, избирам и два диска с музика като за нея. Избирам, но ги забравям в къщи... това, естествено го разбирам като пускам първия диск, а от там гръмва някакъв абсурден хип-хоп с псувни и т.н. Laughing Обяснявам, че не е мой, а на един познат, на когото съм обещала да му го презпиша и явно е останал в колата... Маман се подсмихва и кой знае какво си вика... Whistling Както и да е, намерих друг диск с лирична музика да сме спокойни всички. Пристигнахме там и вечерта майка му започна да се оплаква от главоболие. Аз, като добра бъдеща снаха, с лъвски скок грабвам несесера с лекарствата, отварям го и оттам започват да се изсипват презервативи Mr. Green Е, не ми беше смешно, особено като й видях физиономията... Моят хубавец да вземе да натъпче съдържанието на 3 кутийки Дурекс, ама насипно, че да не заемат много място, естествено без да ме уведоми за безчинствата си. Като си тръгваше след втория ден, маман поръча да се пазим и да не й изморя синчето Blush

# 1 523
Вие, за колко дни отидохте с тези 9 презерватива, че прозвуча като самореклама   Laughing

# 1 524
Момичето каза 3 опаковки мисля(значи при добър мерак ще им стигнат за ден и половина) Naughty Laughing

# 1 525
A аз все се сещам за онази девойка,която на поканата на бъдещото свеки да влезе в  стаята на гаджето си да го изчака да се приготви за излизане смело заявила"А не !Аз тука ще го изчукам"

Адаш, това е разказчето на което най-дълго съм се смяла и аз и не мога да забравя Laughing То даже стана лаф в къщи "ИзчУкай малко де" или "изчУкай ме пред градския часовник"  Joy Joy

# 1 526
Вие, за колко дни отидохте с тези 9 презерватива, че прозвуча като самореклама   Laughing
За седмица, ама два дни с майка му... и той толкова е преценил, че ще му трябват. Статистик, какво да го правиш Laughing

# 1 527
  • В събота
Хаххах аз миналата година зимата заключих милото така  Mr. Green Пуши цигара на терасата, ...

Ей така мойто миУото си е пушел кротко на терасата (още преди да се запознаем), сестра му минала и затворила вратата и отишла на работа  Mr. Green И никой друг в къщата  Whistling Познайте за какво крещене по съседите и прескачане на тераси е ставало на въпрос  Laughing

# 1 528

Адаш, това е разказчето на което най-дълго съм се смяла и аз и не мога да забравя Laughing То даже стана лаф в къщи "ИзчУкай малко де" или "изчУкай ме пред градския часовник"  Joy Joy

Дайте линк, че съм го пропуснала.  Laughing

# 1 529
Ето, Бо, да се посмееш и ти  Grinning
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=28778.15
Аз лично намокрих клавиатурата от сълзи от смях Joy

Общи условия

Активация на акаунт