Казвам на мъж ми-ДОбре де,тоз сигурно не знае анлийски тръгвай....В този момент един човечец идва и ме пита какво тъсрим.Казвам му аз.Той ни обясни.Благодарих му.Тръгнахме.На огледалото за задно виждане виждам...Човекът когото питах е с бастун...изкарах глава през джамо и виждам,че е и с очила.Сляп е бил милия.Най вероятно и глух.
, а онзи ден имах такова муньовско изпълнение, че няма как да не го споделя
Та:
Изстрелях се като куршум по коридора, влетях си в стаята и естествено вратата на шефа се оказа отворена, човекът пиеше кафе и ме поздрави с "Изненада, а"
Два дни се чудя какво ли си е помислил човекът, когато е влязъл да си направи кафе и е попаднал на всичките ми дрехи и обувки, барабар със сутиена, метнат най-отгоре до кафе машината 
Събудих домочадието!
Извинила се на човека и бързо се изнизали.А той даже им предложил да ги закара ако искат 
) се замъквам на стадиона, заобикалям хубавичката за да стигна до червената агитка, дошли от София организирано с автобус, сядам на най-задния ред и тихомълком вадя червеното шалче от джоба си. (Не се чудете, явно съм си чалната, аз и за риба ходех сама
Препоръчани теми