Номинации за най-голяма муня

• 3 563 574
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 2 115
Спаси ме обществената тоалетна на пазарчето на "Младост" 3 Simple Smile
Не ми се струваше добра идея да звънна на някоя врата и да кажа:
"Приятно ми е да се запознаем, аз съм съседката от ентия етаж,
 може ли да ви ползвам тоалетната" ...

Последна редакция: сб, 31 юли 2010, 12:33 от krasimilo

# 2 116
Спуках се да се смея с вас Laughing
Аз имам една случка отпреди години.Идвам аз ,значи, в Пловдив като студентка, минава първата година и започвам да си търся работа за лятото.Отивам по обява за сервитьорка в едно кафенце близо до новотела,наконтена-поличка, потниче, визия да имам.Както и да е ,изложих се много от притеснение и тръгвам да се прибирам към общежитията, които са на има-няма другия край на града.Тръгвам пеша, щото парите кът! Вървя си, то адска жега и накрая гледам едни пейчици в алеята срещу централна гара-викам, тука е момента да спра да си почина.Сядам, паля си цигара и си вадя водичка от чантата.Минава некъв от азиатски произход и ми мърмори нещо.Аз си мисля, че пита колко е часа и му викам "Ми,нямам часовник". Той се навежда и ми вика "Колко взимаш?"
Направо щях да получа удар, а то после се оказа, че въпросната алея се водела "Алея на любовта" и там се подвизавали жриците, ама аз отде да знам...

# 2 117
  • Шотландия
Аз пък бъркам "очила" и "обици" ... Случвало се да питам милото къде са му обиците ...  Joy
Аз пък бъркам gloves(главз - ръкавици) и glasses (гласиз - очила). Току питам мъжа ми посред лято къде са му ръкавиците  Joy

# 2 118
Вчера постъпих малко муньовски...
Не е смешно, но ми стана кофти в последствие.
Бяхме на заведение и аз най-любезно поисках запалка от сервитьорката и след като станахме, също така с финес, съм си я прибрала в чантата, заедно с цигарите...
Усетих се чак вкъщи!
А и не ми се случва за първи път. Така, в компания, съм прибирала на други хора запалките, хора, които съм виждала за първи път.
Какво чудно впечатление съм оставила у тях, когато пред погледите им съм прибирала личните им запалки и с най-искрена усмивка съм им казвала: "Чао! Беше ми много приятно!".

# 2 119
Бяхме на заведение и аз най-любезно поисках запалка от сервитьорката и след като станахме, също така с финес, съм си я прибрала в чантата, заедно с цигарите...
Усетих се чак вкъщи!

Разбирам те прекрасно. Това е коронният ми номер  Blush

В своя защита мога да кажа, че почти всички откраднати запалки са върнати на законните им собственици.  Laughing  

# 2 120
Там е работата, че се усетих като се прибрахме.
Едно, че заведението е далече, второ, че вече беше станало късно.
А и честно казано - домързя ме да се разхождам да я връщам, макар че ми стана криво...
Иначе и аз връщам запалките, когато мога  Mr. Green Joy

# 2 121
Аз затова и писах почти всички   Joy

# 2 122
  • София
Имам приятелка, която прибира всички възможни запалки, които види - щом запали цигара и запалката просто естествено отива в чантата й.
Мъжът й се е видял в чудо човека и си е залепил на запалките бележки - "НЕ ПИПАЙ". hahaha

# 2 123
  • София
    Печеля номинацията за най-ГОЛЯМА муня!

До днес си мислех,че Дупница и Монтана са един и същ град! #Crazy Днес погледнах картата и видях,че дори не са в една посока, а  са в различни посоки!

# 2 124
  • York

До днес си мислех,че Дупница и Монтана са един и същ град! #Crazy Днес погледнах картата и видях,че дори не са в една посока, а  са в различни посоки!
hahaha hahaha hahaha
Отнесе наградата като куцо пиле домат!  Joy Joy Joy

# 2 125
  • София
 Joy

Тайна, аз пък си мислех, че Толбухин и Добрич са два различни града  Joy
Един познат ми казва, бе е от Толбухин. Говорим за моя колежка и той казва, че му е градска. Аз възмутена му опонирам- " Ама тя е от Добрич бе, как ще ти е градска"
После ме беше много срам  Embarassed Joy

# 2 126

Ехееее  Mr. Green

Михайловград=Монтана
Станке Димитров=Дупница

(нали така беше, да не се изложа и аз сега)

# 2 127
  • София
А, такава обърквация имах и аз. Докъм..не знам, може би, 12-13 годишна непрекъснато бърках Пловдив и Ловеч #Crazy Звучаха ми абсолютно еднакво, не ме питайте защо...

# 2 128
...дами, и според вас това е забавно и вълнуващо?
визирам запалките и сгрешените градове предимно.

а леле, каква веселба е била, тц тц тц...

иначе на някои моменти искрено се забавлявах, някой от вас живеят интересно Simple Smile

# 2 129
Е, хайде, сподели нещо забавно и вълнуващо.

Прочете ли заглавието на темата?

Общи условия

Активация на акаунт