Номинации за най-голяма муня

• 3 555 452
  • 18 481
  •   3
Отговори
# 2 220
  • морето и сините вълни :)
И аз да се разпиша с една прясна случка от тази вечер.
Влизам да се къпя аз  и се почват едни маски за лице,едни мазаници (нали знаете женски работи) ,та чак и чорапите си изпрах набързо.Та в това време в което съм се къпала съм си намокрила косата (естествено с идеята да я мия както всяка вечер),да ама не.Излизам от банята и заставам пред огледалото да се сресвам,издухвам и т.н.И седя и не мога да се среша (понеже ползвам много лак за прическата ми ).Та по едно време сресах се аз,ама пуста опустяла таз коса стой като дъска една такава,викам си "Брех,аз само съм си намокрила косата без да я измия със шампоан".И айде обратно в банята да повторим къпането-друг път ни чорапи,ни маски,ни бръсначи.Първо косата после другото....

# 2 221
Ха-ха, ani-bani,напомни ми случка с моя приятелка. В студентските си години имах две колежки и приятелки, с които се наричахме "трите клявки". Та едната клявка, иначе много готина и винаги поддържана взе по едно време да се появява постоянно с коса на клечки. Започнахме да я бъзикаме, че от храна се пести, ама от шампоан- не, а тя упорито твърдеше, че си мие косата на 2-3 дена максимум, че и с хубав шампоан и не можела да разбере защо косата и изглежда все по-мръсна. Докато един ден през смях ни обясни къде бил ключа от палатката. Тя и приятелят и живееха на квартира с още едно момче и всичко им беше общо. Та съквартирантът си купил хубав шампоан и нашата мома решила да го муфти. Чудела се малко, защо шампоана не се пени, колкото и да слага, ама не била ползвала такъв и решила, че с хубавите марки е така. Клепала щедро цял месец, след измиване слагала балсам, както си му е реда, докато веднъж не се загледала съвсем случайно в опаковката и не разбрала, че през цялото време се е мила с балсам, изплаквайки отново с балсам накрая.  Mr. Green

# 2 222
хоп и аз тук, една разсеяна мама-муня  Mr. Green Трябва да отида на родителска среща, приготвям се с тефтер и химикал, ако има нещо важно за записване, допивам си кафето виждам, че имам 5-6мин скачам и тръгвам, в двора на училището се сещам за тефтера и химикала, останаха до чашата с кафе  ooooh! нищо ще записвам на телефона  Wink Качвам се на етажа, виждам събрани родители в единия край на коридора пред една стая, казвам си ха тук е, стоя 10мин, завързвам приказка с разни майки, по едно време детето звъни-Айде бе мамо, къде си? -Ми чакам да ни пуснат в стаята... -Къде чакаш бе мамо? Аз съм пред стаята, а теб те няма, всички влязоха преди 10мин... ooooh! Почвам да се оглеждам и виждам щерката в другия край на коридора  Crazy Отивам на бегом...след срещата дъщеря ми ми каза-Мамо, трябваше да те оставя да влезеш при другия клас, и нямаше да чуеш нищо лошо за мен  Mr. Green А лошото при нея е, че има проблем с дисциплината и е супер разсеяна, на кой ли прилича ....  newsm78

# 2 223
Видно е от ника  Wink Laughing

# 2 224
Аз освен, че съм много разсеяна напоследък, ме избива и на автоагресия... но без да е планирано.
Вчера говоря по телефона с един клиент и както винаги си записвам пред мен важните моменти от разговора. Спря да ми пише химикала, бръкнах в чекмеджето за друг и за да се покаже писецът, го щраквам в бедрото си... и направо си разпарям панталона ooooh! Да се окаже, моля ви се, че няма капачка накрая, а някаква счупена метална джаджа... ако бях го щракнала по-силно, и до кръв щеше да се стигне. Та, следобеда направих инспекция на химикалките, за да предотвратя други инциденти.

# 2 225
Добре,че не си се наранила.Това вместо запис,да не ми изчезне темата,че я чета и се смея със сълзи. Joy

# 2 226
и аз да споделя една случка незнам дали е точно муня, но... така де, преди три години си купувам първата в живота ми кола и трябва да я регистрирам в КАТ, но няма коя да дойде с мен за компания и кураж и взимам комшията, той пенсионер по болест доста по-възрастен от баща ми, и по цял ден скучае, веднага се нави, та отивам с чичо Митко в КАТ Grinning и след всички формалности и документации отиваме да ми слагат номерата и човека който ги слага вика "ееее за хубава кола, хубав номер", а чичо Митко му вика "ами и момичето което ще я кара е хубаво", а човекът:"я да видя" и ме поглежда и и вика "ама много хубаво момиче, кой го е правил"  Grinning, а чичо Митко "ама то не е правено а рисувано", човекът вика " да ама кой го е рисувал...", и аз викам на чичо Митко "Кажи комшията" и той през смях вика " ами кой, комшията", съответно човека избухва в смях и вика "еееее супер, баща и дъщеря какво чувство за хумор имат hahaha Joy Joy

# 2 227
  • Карлово
цялото време се е мила с балсам, изплаквайки отново с балсам накрая.  Mr. Green
И на мене ми се случи, но само веднъж  с нов шампоан "за обем" и като видях ефекта прочетох етикета, па си се измих със стария.

# 2 228
  • София
И аз съм правила същия номер с балсама преди години  Laughing, че и също реших, че не се пени, щото е марков. Вярно, че беше френски, пък аз този език не го знам и явно не съм разбрала където е пишело "балсам"... Simple Smile

# 2 229
и аз да споделя една случка незнам дали е точно муня, но... така де, преди три години си купувам първата в живота ми кола и трябва да я регистрирам в КАТ, но няма коя да дойде с мен за компания и кураж и взимам комшията, той пенсионер по болест доста по-възрастен от баща ми, и по цял ден скучае, веднага се нави, та отивам с чичо Митко в КАТ Grinning и след всички формалности и документации отиваме да ми слагат номерата и човека който ги слага вика "ееее за хубава кола, хубав номер", а чичо Митко му вика "ами и момичето което ще я кара е хубаво", а човекът:"я да видя" и ме поглежда и и вика "ама много хубаво момиче, кой го е правил"  Grinning, а чичо Митко "ама то не е правено а рисувано", човекът вика " да ама кой го е рисувал...", и аз викам на чичо Митко "Кажи комшията" и той през смях вика " ами кой, комшията", съответно човека избухва в смях и вика "еееее супер, баща и дъщеря какво чувство за хумор имат hahaha Joy Joy

Joy Joy

Стана ми смешно още по средата на диалога. Все едно слушам дядо ми да разговаря с неговите въодушевление и патос. Joy

# 2 230
Като стана въпрос за клепаници,на моя приятелка баща и си измил косата с омекотител  Laughing,баща ми само с балсам,а една дърта комшийка на внучето шоколада в едновремешните тубички (като от паста за зъби),вместо крем.Като се показала и  Shocked Shocked шокирала околните. Laughing

# 2 231
Е, и аз съм си мила зъбите с крем за бръснене "Каро", такъв ползваше навремето дядо ми, ама се усетих в момента, в който си мушнах четката в устата. Дядо ми пък се беше парфюмирал с пяната за бръснене, която му подари вуйчо ми, не знаел, че не е дездорант и беше много шокиран, горкия, от пяната под мишниците  Laughing. Но това са единични случаи, било по погрешка, било от незнание.

# 2 232
Баща ми се е къпал с Ленор  Laughing 
Но една комшийка води класацията. Мнго обичаше бабето да рови в тоалетката на снахата и да и пробва парфюмите и разни други неща.
Една сутрин така небрежно се напръска с парализиращ спрей за отбрана, оставен съвсем не по погрешка там.
Страшни терци бяха  Mr. Green

# 2 233
  • о`майна лунна нощ е
Мъжът ми не е виновен, ама чинно си последва своята муня в изпълнението й.
Вчера влизаме в един от хипермаркетите да вземем памперси за дребната. Помня аз от рекламата, че Пуфис би трябвало да имат към тях диск с детски песнички, подарък с всеки мегапакет. Грабваме един пакет, минаваме през касата и аз се засилвам към гише информация, да си търся диска, като същевременно обяснявам на милото защо отиваме там. Той съгласен - има ли подарък, да си го взимаме. Заставаме на гишето, обясняваме защо сме там, при което момчето ни казва: "Ама той дискът си върви с пакета, даже го виждам!" и сочи към памперсите. Наистина хората си го залепили по всички правила на самия пакет, но кой да погледне  ooooh!

# 2 234
Но една комшийка води класацията. Мнго обичаше бабето да рови в тоалетката на снахата и да и пробва парфюмите и разни други неща.
Една сутрин така небрежно се напръска с парализиращ спрей за отбрана, оставен съвсем не по погрешка там.
Страшни терци бяха  Mr. Green

Joy Joy Joy

Познат дълго време се къпал /косата вкл./ с интимен течен сапун. После дълго време го гъбаркахме, че това е причината да са му така пухкави мустаците и брадата  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт