Номинации за най-голяма муня

• 3 563 398
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 2 250
  • зад парка
ох, разплакахте ме от смях! vagabond и the Дорис !

Като няма истории- няма! Ама като има...

# 2 251
#Shocked #Silly И се отказа да ме терори сексуално за вечерта..
Важното е, че целта е изпълнена.  Joy Joy Joy

Дорис, направо като сцена от филм ми звучи  Laughing Накрая все пак те видя с омазана коса или успя да я измиеш  ? Mr. Green

# 2 252
Дорис,Вагабонд  newsm20

Joy Joy Joy

# 2 253
Дорис, направо като сцена от филм ми звучи  Laughing Накрая все пак те видя с омазана коса или успя да я измиеш  ? Mr. Green

Е! То няма как да я измия толкова бързо.  Tired
На моя мъж работата му е такава, че вижда прекалено много и предимно тежки престъпления и брутални хора.  И макар да е с много здрава психика /въпреки дългогодишното му съжителство с мен Crazy/ тревогата какво може да се случи с хората, които обичаш се просмуква и въобще не си прави догадки от рода "ама тя може да не чува телефона, звънеца и т.н.". Влиза с взлом, пали каквото има под ръка и дотърчава, праща приятели да проверят какво става и при комбинацията между отвеяна личност като мен и човек като него имаме мнооого какво да разказваме в тази тема Flutter

# 2 254

........комбинацията между отвеяна личност като мен и човек като него имаме мнооого какво да разказваме в тази тема Flutter

Продължи тогава Laughing

# 2 255
И аз днес се проявих като муня, но моето не е като при the Дорис и vagabond.

Та понеже имах проблем на едната си ръка, който го отстраних с мехлем, причиняващ ми обрив и сега мястото го третирам с алергозан. Та днес посягайки да се намажа с него, се мажа с ринолекс - мехлем за хрема.  ooooh!

# 2 256
 Е ако знаеш как ми помогна, от два се опитвам да се сетя как се казваше този мехлем ,а то било ринолекс.
Извинете за спама.  bouquet

# 2 257
Ламбрина  Joy

И аз често пея подобно на vagabond, но до сега не съм се сетила да използвам... микрофона  Mr. Green Заслужи си аплодисментите smile3501

# 2 258
И тъй де, коленича аз почти, ама нищо не ми се прави, водата тече отгоре ми, ще се удавя, примлясквам отегчено и задавено и по едно време като ми дойде и с пълно гърно хванала достойнството н амилото запях : "ВЯТЪР ЕЧИ, БАЛКАН СТЕНЕ" Mr. Green Mr. Green
нЯМА ДА ВИ КАЗВАМ КЪВ ПОГЛЕД МИ ВКАРА МЪЖО  #Shocked #Silly И се отказа да ме терори сексуално за вечерта..

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Това е достойно за поклон. На бас че си се отървала. Откъде ти дойде пък възрожденски песни да пропееш. Не, определено ще го изпробвам някой път. Искам да му видя физиономията  #2gunfire

# 2 259
Ами мерси  Embarassed Rolling Eyes
Не знам, бях си изпяла вече целия репертоар и просто като го погледнах и това беше първото, което се сетих  Mr. Green

# 2 260
  • Варна/Лондон
 Добре, че не си запяла,,Стани, стани юнак балкански''.
Ох, съсипах се от смях с вас! Joy

# 2 261
Добре, че не си запяла,,Стани, стани юнак балкански''.
Ох, съсипах се от смях с вас! Joy
оле това е щяло да го довърши  hahaha

# 2 262
ЕЕ, той юнакът си беше станал...По-скоро "Падни, падни юнак балкански"..

# 2 263
vagabond, Дорис  tooth thumbsup

От мен една случка на Третия етаж.  Laughing Тъй, доколкото си спомням не съм я разказвала. Laughing
 На нашия етаж се  развали вратата на асансьора, иначе самият той си работеше, но на 3тия етаж вратата не щеше да се отваря, което за мен беше много неприятно, щото това значи да свалям бебето и количката на ръце. Говорих с домоуправителката (живееща също на 3тия  етаж, апартамента срещу нас) и тя обеща да извика техници.  На следващия ден тръгвам с бебето на разходка и се устремявам към асансьора - тц, пак не ще да се отвори. Звъня на домоуправителката отново и с възмущение започвам да плюя техниците, че никаква работа не са свършили и пак трябва да ги извика. Тя: 'Ау, ама не са ли го оправили още?' Аз продължавам с възмущението  Naughty и отивам до вратата на асансьора и ядно започвам да я дърпам, за да демонстрирам как не се отваря. Жената ме погледна  Shocked... дойде до вратата... натисна копчето... асансьорът дойде и вратата се отвори без проблем  Blush Blush... той бил на първия етаж, а аз на третия дърпам ли дърпам и фуча 'виж как не се отваря'   ooooh!

Последна редакция: чт, 25 ное 2010, 09:01 от Глинбет

# 2 264
След успешната репетиция, vagabond, следващия път си покани публика  Joy Гарантирам ти пълна зала  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт