О, не! Ей на това паднах от смях! И още ми е смешно даже!
.Никога не ми се е разкопчавал,но...Тръгвам аз да слизам от автобуса и всички вперили погледи в мен.Викам си на ума "Аууууу колко съм красива,днес всички мен гледат"
Слизам аз от автобуса и поглеждам надолу и какво да видя..ципа ми се разкопчал до долу и ми се вижда всичко 
Започнах трескаво да ги търся, но не ги откривах. Така беше близо час и аз най- накрая се престраших и излязох от водата гол голеничък с презумцията да изтичам до хавлията си. Срам, не срам хукнах аз и успешно стигнах до хавлията и се покрих. Като се поогледах малко видях че целия плаж мен гледаше
(или поне такова чувство имах). След две минути при мен дойде една полицайка и ми каза че този плаж не е за нудисти и че ще ме арестува.
Обясних и аз каква е ситуацията, тя се разсмя и ми каза че следващия път няма да ми се размине. За капак някаква позната на гаджето ми видяла всичко и преди да се прибера и беше „докладвала“ Прибрах се аз и като ме почна бившата.
365 думи в секунда:

Но, като се замисля, май оттогава мъжът ми не ми е организирал романтични вечери навън
. Ми кво пък, заслужих си го Препоръчани теми