Номинации за най-голяма муня

• 3 562 570
  • 18 481
  •   2
Отговори
# 2 520
  • Майничка
Ох, Бронте... направо си го стопила от романтика твоя мъж!:35:

# 2 521
хаха, Бронте, истинска проклетница си ти  hahaha

# 2 522
  • Бургас
Времето е добрия стар социализъм.
Отиваме на плаж с рейса.Той от своя страна претъпкан едва се диша.Засукана мацка с дълга пола отпред цялата с тик так копчета.Рейса спира мацката със зъби и нокти се опитва да слезе на спирката в момента в който успява полата се разкопчава и рейса затваря врати и потегля с полата,а мацката по чанта и токчета на спирката.

# 2 523
  • Майничка
Отиваме на плаж с рейса.Той от своя страна претъпкан едва се диша.Засукана мацка с дълга пола отпред цялата с тик так копчета.Рейса спира мацката със зъби и нокти се опитва да слезе на спирката в момента в който успява полата се разкопчава и рейса затваря врати и потегля с полата,а мацката по чанта и токчета на спирката.

Точно това ми се случи в 7 клас (е, без токчетата). 20-метра по-надолу рейсът спря, вратите се отвориха и нечия ръка услужливо метна полата ми на тротоара...  Mr. Green
Но пък по това време дрес кодът в моята възрастова група задължително налагаше носенето на черни шорти под полите (веднъж и аз кяр от тях да видя!  Joy), сигурно заради играта на ластик.

# 2 524
Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Извинявай, че на твой гръб, но не можах да се стърпя  bouquet

# 2 525

hahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Joy

# 2 526
  • Бургас
Дъщеря ми пред компютъра, аз загледана в ТВ-то, прибира се баба и от работа и влиза с гръм и трясък при нас, Затваря вратата, хвърля поглед иззад рамо да е сигурна и с блаженство споделя " Идвам да си пръцна при вас, че цял ден едвам съм издържала". Дъщеря ми започва неистово да крещи " Неееееееееее....", баба и "Вече е късно, съжалявам баба, не видях че си хапваш", а детето "Нееееее, скайпа ми е включен, говорих с приятелка " .... Отсрещната страна, предвидливо попита само "Каква е тази суматоха при вас?" Simple Smile))

# 2 527
  • Lost in a fairytale ...
Олелелееее, не е истина  hahaha Joy Joy

# 2 528
Дъщеря ми пред компютъра, аз загледана в ТВ-то, прибира се баба и от работа и влиза с гръм и трясък при нас, Затваря вратата, хвърля поглед иззад рамо да е сигурна и с блаженство споделя " Идвам да си пръцна при вас, че цял ден едвам съм издържала". Дъщеря ми започва неистово да крещи " Неееееееееее....", баба и "Вече е късно, съжалявам баба, не видях че си хапваш", а детето "Нееееее, скайпа ми е включен, говорих с приятелка " .... Отсрещната страна, предвидливо попита само "Каква е тази суматоха при вас?" Simple Smile))

Хахаха е това не е истина  Joy   мнооого сте забавни ей, хайде давайте повечко иастории. Аз не мога да се сетя за сега, но като ми хрумне ще пиша!

# 2 529
  • София
Само на мен ли това последното не ми е смешно?  Thinking

# 2 530
Ами всеки си има някакво чувство за хумор на едни им е смешно на други не, така че.....на теб явно не е  Peace

# 2 531
Много весела темичка.
Хайде да се запиша и аз с една история  Embarassed
Четейки за дамата, която излязла с палтото и закачалката се сетих и за моята случка преди години, която не е за разказване.

По принцип съм си поспалива и сутрин около мен не се стои, особено ако бързам за работа. Разхвърлям всякакви неща на всички посоки, бързам, бягам, бутам се, охкам, пъшкам, ужас...., но в крайна сметка винаги пристигам първа. С цената на какво обаче...  Crossing Arms ooooh!
Та една прекрасна сутрин отново се събуждам в последния момент, започвам работа след 30 минути и вече съм в паника, че ще закъснея. Оправям се по най-бързия начин и хуквам към спирката. Тъкмо стигам до нея и автобуса идва като по-часовник. Казвам - ех, какъв късмет имам днес, а и няма никакви задръствания (още живеех в София). Вдигам единия крак, да се кача в автобуса и замръзвам... Аз не тръгнах ли с другите ботуши?! Поглеждам другия крак - УЖАС!  ooooh! Тръгнала съм с различни ботуши... Единия червен, другия черен.  Crazy doh
Потънах в земята.... Чудя се как да стигна до нас, да се преобуя, без всички да гледат в мен... Правя се на разсеяна.... Тръгвам и една жена ме почуква любезно по рамото "Извинете.... това някаква нова мода ли е?".... Казвам "Да, така е модерно вече" и със забит поглед в земята бягам към нас... Ей като се сетя и още се изчервявам. После си хванах такси и пак стигнах първа  Joy ooooh! Blush

# 2 532
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou
Преди много години (над 20) когато бях ученик всяко лято работих в един сладкарски цех. Работихме на 5 дневна работна седмица. Една сутрин тръгвам на работа и както всеки ден си чакам автобуса. Той обаче дойде много късно и аз си помислих че предния е тръгнал по-рано. Силно притеснен влитам аз през поратала и се насочих към цеха. Зад мен изскочи портиера и ми се развика:
- Абе момче, къде отиваш?
- Ами на работа. Айде че закъснявам - му казах.
А той ми вика:
- Абе момче, каква работа бе? Днеска е неделя и почивате.

Аз съм объркал кой ден от седмицата сме.
 Joy Joy Joy

# 2 533
  • София
Абе, момче, ти и темата си объркал  Joy
Има тема за мунчовците. Тука се разписваме само муните  Laughing
Няма лошо де, пошегувах се предвид горния ти пост  Peace

# 2 534
  • Майничка
Да си призная и аз, то хубаво да лъжеш, ама после и да помниш, пък явно втората част вече ми се губи. Embarassed
Към края на миналия век, като се женихме с благоверния, бях решила, че за булченска рокля пари не давам. Инфлация, заплатите ни ниски (нищо че бяха с по 3 нули) и двамата заети по цял ден, исках само да подпишем и да си спретнем купон в квартирата, но родителите ни държаха на поне малко тържество. Та, намирам аз седмица преди сватбата някаква опция рокля под наем, при това на повече от приемлива цена (80лв. на 8х. заплата), премервам 2-3, една ми става и въпросът е уреден. Роклята беше доста ефектна, с обръч (даже 2, че ми беше малко дълга, а нямаше как да се подгъва), кристалчета, ала-бала, тогава нямаше много такива на дневен ред, а след химическото само при много детайлно вглеждане си личеше, че не е нова.

Преди това свекърва ми настояваше тя да плати роклята, като й казах, че възнамерявам да я наема, направо се ужаси, та за да тушираме назряващия скандал, мъжът ми й каза, че е уредил братовчедка му от Италия да ми изпрати рокля оттам, но държа да си я платя сама. Въпросната братовчедка щеше да идва за сватбата, съответно беше информирана за предполагаемото си участие и впоследствие получи комплименти за "избора". Grinning

Взех си аз роклята два дни преди сватбата, върнах си я в деня след нея, минало-забравено. След това свекърва ми (която предполагаше, че грижливо я кътам в гардероба си) на 2 пъти предлагала на дъщерите на свои приятелки да им "услужа" с "италианската рокля", но, слава Богу, те отказвали. После казах, че съм я дала на позната, която заминала за Щатите и забравила да ми я върне, та се "отървах" от проблемната рокля и я изхвърлих от акъла си. Laughing

До вчера, когато се отбивам да видя свекърва ми с двете й внучки и малката се изцепва, че с кака й играели на булки (на компютъра, но това не го уточнява). Баба й, съжалително: "Еех, майка ви каква хубава булченска рокля имаше, жалко че една жена й я затри!". И моя милост, в пълната си муньовщина (минали са 13г. откакто за последно сме коментирали роклята Mr. Green), изцепва: Никой не ми я затривал, нали я върнах след сватбата, беше под наем!".
И свекърва ми, с укорно-съжалителен поглед:"Как под наем, не се чуваш какво говориш! Не помниш ли, че Х... ти я донесе от Италия, една седмица стоя у нас, преди да я вземеш!" Shocked
Това последното, само в спомените й, де... Joy

Общи условия

Активация на акаунт