Номинации за най-голяма муня

• 3 562 901
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 2 610
  • последна надежда
Преди няколко дни намазах мишниците си със стик против комари, вместо със стик дезодорант.  Joy

# 2 611
Преди 1-2 седмици както си карам по околовръстното на достопочтено разстояние от едно открито камионче, изведнъж едно парче дърво /дървени трупи/ се изсулва от него и пада на пътя, но докато намалявам, се претъркулва встрани и слава богу, нямаше инциденти.
Но ... аз вече стресирана гледам камиона. Той - полупразен, нахвърляни вътре няколко боклука и още 2-3 трупи дърва и си мисля как да сигнализирам и какво да направя.
Първата ми идея беше да го изпреваря и да давам знаци, че ръси багажа си, но вече бяхме на мост и не ми се удаде възможност. Пък и прехвърлях в ума си какви  движения с ръка ще правя и много се чудех дали въобще ще бъда разбрана правилно.
И така, време мина, камионът зави, а аз продължих направо, обаче ме гложди мисълта, че е опасен за движението. Спирам и набирам 112, да предупредя. Казвам чинно номера на камиона и накъде е завил и обяснявам ситуацията: 
Значи, от този камион падна труп /уф, как ли е единственото число на трупи - трупа не ми звучи newsm78/, много е опасен за движението, кара още няколко - необезопасени, ще вземат да изпаднат и те, ще ранят някого... Joy

# 2 612
  • София
Трупа - трупи.
Труп - трупове.
 Grinning

# 2 613
Малко офф: един от най-ужасяващите филми, които съм гледала, е със следната сцена: група младежи карат след камион с дървени трупи. Укрепителните въжета се късат, трупита падат, както камионът е в  движение и на пътя  настава едно мазало ... С половинката винаги, като караме след такъв камион, се стараем да го изпреварим, че гледката от филма още ни преследва.

Последна редакция: пн, 27 юни 2011, 22:33 от krasimilo

# 2 614
  • София
benche, а от 112 какво казаха за падналия труп? Laughing

# 2 615
  • Балчик
benche, а от 112 какво казаха за падналия труп? Laughing

Joy

# 2 616
Малко офф: един от най-ужасяващите филми, които съм гледала, е със следната сцена: група младежи карат след камион с дървени трупи. Укрепителните въжета се късат, трупита падат, както камионът е в  движение и на пътя  настава едно мазало ... С половинката винаги, като караме след такъв камион, се стараем да го изпреварим, че гледката от филма още ни преследва.

Не е много по темата, но гледам, че напоследък в БГ изобщо не се спазват никакви изисквания за безопасност при превоз. В последните няколко месеца се нагледах на изпадащи бали сено, дълги прътове железа и т.н. Постоянно виждам необезопасени товари. Така че обаждането на 112 е много правилна реакция. Дано да си ги стреснала с "трупа" и да са спрели камиона и да са го глобили солено.  Mr. Green

# 2 617
Преди няколко години работех в магазин за обувки. Един ден влизат възрастна жена, жена на около 40 и момче на около 14 години. Търсят сандали за детето. Обаче аз нямах голям избор от мъжки сандали, те пък претенциозни. В един омент майката вижда едни дамски сандали- естествена кожа, ортопедични и супер грозни и бабешки( с вид обувка унисекс ). Карат хлапето да ги мери, то не иска и аха да ревне. Двете вещици настояват. Съжалих го детето и се намесвам:
- Госпожо, не искате ли да ви предложа друг модел?
- Не, искам да мери тези.
- Ама тези сандали не са подходящи за дете, освен това са и дамски.
Тя ме гледа и ми вика:
- И какво от това?
- Ами дамски са, не са за момчета.
Тва хлапе кат ревна, аз се чудя какво става. Жената ме погежда бясна и казва:
- Дамски ами, не виждаш ли, че е момиче #Cussing out
Излетяха от магазина като бесни, а двете ми колежки се сцепват от смях. Викам: " Добре де, аз ли съм кьорава, тва момиче ли беше ? ". Оказа се, че и те не били сигурни и едната даже търсела цици. Беше облечено ей така
и косата с мъжка подстрижка, никакви женски черти, гласът още детски и аз пак в издънка Embarassed

# 2 618
Цитат
- Ама тези сандали не са подходящи за дете, освен това са и дамски.

Joy Можеше да се измъкнеш с: "Този модел не кореспондира със стайлинга на детето Ви!"

П.П.: Тая дума "стайлинг" ми е влезнала в речника от преди 3-4 години, когато сменях каналите и случайно чух Глория, отмятайки коса, да казва, че стайлингА й е много фешън.

# 2 619
Атти, ситуацията беше драматична, трупА не ти ли звучи малко циркаджийско?  Wink
Лято!, за падналия труп доуточних почти веднага - аз се осъзнах, но в бързината и притеснението...

Красимило, наистина е сериозно, доста се притесних. Случи се като се изкачвахме към моста на Нови Искър и явно затова изпадна, от наклона.
Чист късмет беше, че не бях наближила достатъчно, за да го изпреваря. Не ми се мисли направо.

# 2 620
  • out of space

Final Destination 1 или 2  Simple Smile

# 2 621
  • София
benche , в/у нашата кола са падали камъни от камион пред нас. И то доста големи. Била съм малка, но и аз като теб винаги се страхувам, когато карам след камион.
Извинете и мен за спама  Peace

# 2 622
  • София
Атти, ситуацията беше драматична, трупА не ти ли звучи малко циркаджийско?  Wink
Синоними са Simple Smile
Наистина късмет, че не си пострадала.

# 2 623
  • Кюстендил

Final Destination 1 или 2  Simple Smile

Две, единицата е със самолета Wink
Извинявам се за спама Embarassed

# 2 624
  • Winterfell
Айде и аз да се самопредложа за муня.
Днес вече е Петровден.Честит празник  bouquet Днес моята половинка има рожден ден,ама противно на очакванията не е Пешо Mr. GreenОт години насам в семейството ми и с приятелите ми имаме традицията да си честитим рождените дни ако не минута след полунощ,то там някъде.Та тая вечер нарочно не си лягам по-рано.Пуснахме си някакъв филм да гледаме и малко след полунощ заявявам "Честит Имен Ден!!! и тнт пожелания.А той се обръща "А?" ,аз пак "Чедтит Имен Ден"!!Тогава едва се чух какви ги приказвам.Идеше ми земята да се разцепи.Направо потънах...Много гадно  му стана и го разбирам човека.Извинявах се хиляди пъти, а той само ме подиграва BlushКаза,че ще ми го натяква още дъълго време

Общи условия

Активация на акаунт