Номинации за най-голяма муня

• 3 551 920
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 3 555
Боже.....колко сме ....... Embarassed
Добре,че преценяваме силите си и не сме по пътищата.
Преди сто години,моя мъж с триста зора ме накара да подкарам колата от Черноморец към Бургас.
Зимно време,няма пукната кола,пътя с по две платна в двете посоки,изобщо само за мен.
Карам и ми се обяснява как трябва да следя огледалата,особено преди да предприема някакво действие.
Пък и е хубаво да се поглежда и таблото,защото понякога се появя проблем и като светне нещо да се реагира.
По едно време ми се изкрещя:Спри,веднага спри.Какво правиш ?
Аз съм се загледала в някаква мигаща лампичка и повече от десет минути съм карала в насрещната лента.
-Как не ти стигнаха две платна ? Как може да не погледнеш какво правиш ? Имаш късмет,че пътя прав и видимост на 100 %,иначе нямаше да минеш и десет метра.
С това приключи моята славна кариера на шофьор,освен няколко прибирания в къщи,но разстоянието е 10 км.

# 3 556
Е няма такъв смях! С тоя ВОДОМЕР сълзи ми потекоха!  Laughing Joy

# 3 557
Жестоко:) Grinning Laughing Laughing

# 3 558
  • София-в сърцата на моите деца
Е няма такъв смях! С тоя ВОДОМЕР сълзи ми потекоха!  Laughing Joy
Дали пък няма и Електромер колата newsm78, та да дойдат тия от Енергото ooooh!

# 3 559
  • out of space
Иве, 13г. Пасат е семейната, може и да я прежали моя, ама нещо не се очертава след слалома с ръчната. Замина за месец без колата и гледам предвидливо си е прибрал ключовете. Confused
Ама сам си е виновен, той що не усети, че карам на ръчна?! Аз му викам, че губя обороти, той-''Натискай газта''! До ламарината съм бе човек, каква газ?! Laughing
За късмет един път не съм му я гасила. Дизел, за разлика от учебната(метан), която само като ме видеше и сама си гаснеше.

Е, не е кой знае какво мисля аз. Етърва ми, която кара нон стоп и до кафето на 100 метра, а има книжка С, карА на ръчна няколко километра. Съвсем наскоро. После умираше от срам, но явно се случва....Не си виновна.

Аз пък вчера как се издъних. Състезание, пуши се на едно-единствено място. Треньорка австралийка идва при мен да си пушим. Говорим си за децата. Пита ме къде има чейндж, обяснявам. Било много далече и можело ли аз да й сменя.
Да, няма проблем- може, "ПО ДВЕ" се изцепвам аз. Исках да кажа, че давам 2 лв. за 1 евро, а то стана....  ooooh!
Каза ми набързо тенкс, бай, та после трябваше да я търся да се обяснявам....

# 3 560
  • Бургас
На 2 месеца шофьорка, дъщеря ми едвам ме нави да отидем с колата да си купим китайска храна. Карам си аз и по едно време дъщеря ми нададе вой, че има миризливка на стъклото /от външна страна/ , обяснявам аз спокойно няма как да влезе, а тя пищи. Пуснах чистачките да я махна, но нали съм все още с две леви ръце, пръснах вода и в цялата суматоха забравих да си гледам пътя, вдигнах глава и в този момент усетих че разстоянието с предната кола намаля много бързо , човека намалял, но кой да го види и се надъних в него. За късмет по същото време минаха полицаи, спряха до мен и ми поискаха документи, аз изпаднала в шок започнах голямото ровене в чантата, хванах едно тесте документи, визитки, рецепти, мои бележки и им ги подадох с репликата "Моля, вземете си каквото ви е нужно, останалото ми го върнете"/ добре че нямаше пари между тях /:) . Дъщеря ми същевременно се киска вътре.
Излязох от колата и звъня на моя "Мило, можеш ли да говориш?"а той "Сега, не!" и ми затвори. Набрах пак и преди да ми затвори, аз с треперещ глас "Ама , мило, аз катастрофирах". Буквално за секунди беше при мен. Разминах се с ремонт на моята кола, на човека пред мен нищо му нямаше. От тогава до сега , возя ли някой има пълна забрана да говори и да ме разсейва. И все още понасям подигравки за нелепата си катастрофа заради миризливката на стъклото Simple Smile

# 3 561
  • в кукувиче гнездо
Седя си на пейките пред блока с моето дете, едно съседче и още куп майки с деца. По едно време гледам приближава някакъв младеж от тези модерните гейчета. С възтесни къси розови панталонки описващи пухкавото му дупе и шарена ризка, разрошил изрусен перчем и с депилирано тяло. Тъкмо се чудя къв е този, пък и се приближава към нас и той хоооооп, почна да се преръща с хлапето до мен. Аз малко се поопулих, поогледах, после гейчето влезе във входа. Питам съседчето къв е този и се оказва, че му е чичо. В това време идва мъжът ми и на въпроса какво правим аз що да не се изцепя пред всички -   Ми нищо.  Седим си тука и преди малко гледам идва един и започва да се прегръща с Гошко. Аз помислих, че е гей пък се оказа, че е чичо му.

# 3 562
Незнам дали се брои за мунъовско,но .. 
Пътувам с блак,около 4 часа.Около 10 минути преди да стигнем гарата,на която трябва да сляза се обаждат някои физиологични нужди (малки  Mr. Green ).Всъщност,те се бяха появили доста преди това,но положението беше станало нетърпимо.Та отправям се към най-близката тоалетна,чиято врата оказа се, не се заключва.Времето и обстоятелствата ме притискаха и реших да не търся друга.Върша си работата и държа дръжката на вратата.След като приключих обаче се наложи да я пусна и някакъв мъж я отвори с ряз  #Crazy .. ами,посрещнах го по дупе.  Blush Laughing Стрестнах се и веднага щом успях да се осъзная  блъснах вратата и тя се заключи.  ooooh! Започнах да чукам и викам,мисля си,дано е изчакал отвън да изляза,след малко пристигаме и т.н. Е,слава Богу,мъжът беше отвън и удари едно рамо,вратата се отвори и излязох с поглед,наведен към земята. Happy End!
Оттогава имам страх да се заключвам в тоалетни и винаги си водя другарче,да помага.  Laughing

# 3 563
  • Бургас
Днес имах лек инцидент на детската площадка,че се присетих..
Миналата година на площадката моята щерка скача да бие момче на около 10 год.Той я вижда че е паяк,не и отвръща,но диването се сили да го рита където не трябва.Хвърлям аз чехли,бягам да я озаптя,оправям положението ,но......фиксирвам кърлеж в ухото на момчето.И аз патката вместо да му кажа,го гепя директно да видя.След секунди разярена майка ми хваща ръката,ми права е жената и готова да ме метне....А аз понеже се притесних и само соча с пръст ухото.Накрая се разбрахме,чак приятелки станахме,но още се чудя как го хванах това дете за ухото.Вероятно ,защото моята все не дава да гледам за такива работи.

# 3 564
Оххх, Инка, неее.  Joy

# 3 565
  • Ямбол
...От тогава до сега , возя ли някой има пълна забрана да говори и да ме разсейва. И все още понасям подигравки за нелепата си катастрофа заради миризливката на стъклото Simple Smile

Вместо да ми стане смешно, що ли си представих, как докато си гониш миризливките и се кискаш с дъщеря си, буташ не автомобил, а човек.

# 3 566
  • на североизток от Рая
   Joy Тук си очивам и се зареждам положително.

Пак се смях с вашите изцепки.
 Обаче като четях на CarrieB.  преживяването в двете нули малко се попритесних. Много напечено ти е било.  Hug

# 3 567
  • Карлово
Пътувам с блак,около 4 часа.Около 10 минути преди да стигнем гарата,на която трябва да сляза се обаждат някои физиологични нужди (малки  Mr. Green ).Всъщност,те се бяха появили доста преди това,но положението беше станало нетърпимо.Та отправям се към най-близката тоалетна,чиято врата оказа се, не се заключва.Времето и обстоятелствата ме притискаха и реших да не търся друга.Върша си работата и държа дръжката на вратата.След като приключих обаче се наложи да я пусна и някакъв мъж я отвори с ряз  #Crazy .. ами,посрещнах го по дупе.  Blush Laughing Стрестнах се и веднага щом успях да се осъзная  блъснах вратата и тя се заключи.  ooooh! Започнах да чукам и викам,мисля си,дано е изчакал отвън да изляза,след малко пристигаме и т.н. Е,слава Богу,мъжът беше отвън и удари едно рамо,вратата се отвори и излязох с поглед,наведен към земята. Happy End!
Оттогава имам страх да се заключвам в тоалетни и винаги си водя другарче,да помага.  Laughing
Да не би месец май да си пътувала за Варна. Че познавам един мъж, който ми разказва същата история?

# 3 568
Да не би месец май да си пътувала за Варна. Че познавам един мъж, който ми разказва същата история?

Не.  Simple Smile Пътувах за София и беше преди около година,но влакът беше от Варна,така че нищо чудно да е била и същата тоалетна.  Laughing Жалко,щеше да е интересно да чуя и другата страна.  Laughing

# 3 569
  • в пералнята
Като казахте влакова тоалетна, аз вече никога не ходя сама. Защото един път ми се случи да се заключа и не можах да изляза 2 часа. Виках, тропах никой не ме чу. В крайна сметка ми отвори някакво момче, което го стегнало пикочното мехурче. И се оказа, че въобще не съм се била заключила...

Общи условия

Активация на акаунт