Номинации за най-голяма муня

• 3 551 410
  • 18 481
  •   2
Отговори
# 3 945
Аз преди две седмици разпращах стотина книжки подарък за учителки от страната и цял ден събирам адреси, после разпечатвам, разпечатвам и нашия, лепя пликове и т.н.
Вечерта отивам доволно да ги пусна най-сетне, за да приключи епопеята.
На другия ден мъжът ми се връща и се превива от смях - в бъркотията съм залепила на един плик два пъти нашия адрес - и за подател, и за получател. И тя книжката пристигнала Simple Smile)))
Един приятел вика -барем да си я беше надписала, "На Зори с много обич" или нещо такова...

# 3 946
  • Бургас
Днес за малко да се пребия...
Влязох в парфюмерията с вход от едната страна и изход от друга . Плащам на касата, телефона ми звънна да се връщам на работа и в бързината не видях че вратата е малко по на дясно и се забих в стъклото. Добре че тръгнах с десен крак , а не с главата напред, че ни витрина щеше да има, ни коледни празници за мен , разминах се  с насинено коляно, много смях и срам Simple Smile

# 3 947
  • Шумен
Предколедно и аз се изявих вчера сутринта  Mr. Green
Само да уточня, нищо че са близначки не са еднакви нито по ръст, нито по килограми. Михаела винаги е била по-едра и тежка, нейните дрехи в повечето случаи седят като торби на сестра и  Rolling Eyes
Децата щяха да посрещат дядо Коледа в детската градина. Сутринта им направих прически още сънена облякох им блузките а над чорапогащите термопанталони с мисълта на място като махнем панталоните да им облека само сукманите. Да ама като последния заплес съм грабнала два сукмана на Миша от шкафа и нито един на сестра и. Вали беше разочарована, че и няма роклята. Но пробвах на сестра и по-късия и и стана, та отървах разходката под дъжда за друга рокля  Rolling Eyes А Вали нямаше шанс да мрънка много, че и дадоха зор да върви да закусва да не изостанат от графика  Whistling

# 3 948
Ей ме на, цяла-целеничка, прясна - прясна отпреди 1.5 минути.

Боледувам си вкъщи. Преди малко се досещам, че не съм си пила сиропа за кашлица. Чета си из форума, пресягам се към шишето с мерителната чашка връз него, което си стои до компютъра, четейки, си наливам една пълна лъжица (по ми е удобна от чашката), като хвърлям по някое око все пак да не я разлея, изливам си я в устата и почвам бавно да я преглъщам. Ама наистина бавно, харесвам вкуса на сиропа и така си го пия. Мимоходом се замислям, този сироп май беше с друг вкус? В следващата секунда осъзнавам, че устата ми гори! Пари! Умирам! И в следващата виждам, че съм си изляла в лъжицата, респективно в устата, държа си го там и запътвам към гърлото си не друго, а 70%-ов етилов спирт за обработка на рани. Плонжирах бясно към банята, плюх, висях под ледената струя 10 минути (мно'о препоръчително за болно гърло, ша знайте  Mr. Green ) и се завърнах все още ужасена, с треперещи крака и изтръпнала уста. Все още боли.

А сиропът ми стои непит. Страх ме е да протегна ръка към шише.

П.П. Добре, че лакът ми за нокти е дълбоко в чекмедже на тоалетката.

П.П.П. Следва ли да пия нещо неутрализиращо сега? Или да потърся кисели краставички?  Mr. Green

П.П.П.П. А си спомням, чудесно си спомням как купувах този спирт преди 5 месеца и аптекаря ме попита: "90% или 70% ще искате?" - "Не знам, каквото ми изберете." Как да му се отблагодаря на този човек?

# 3 949
Nickkie, ти си добре. Аз веднъж измих зъбите на детето с крем за напукани пети на д-р Шол.  ooooh!

Обърках тубите, те и двете бяло със синьо.
Добре че детето каза, че има странен вкус пастата - леле, щях да припадна, като видях какво съм направила. После 3 пъти му мих зъбите с паста за зъби.

# 3 950
Дано нямаш изгаряния по лигавиците, може би не е лошо да те погледне лекар. Иначе сигурно поне си изтребила бактериите в гърлото и устата, добре си се дезинфекцирала, за настинката е добре Simple Smile Все едно си пийнала лъжица мнооого силна водка.

Виж какво намерих, оказва се че някои луди хора пият и по-силен алкохол. Тази, първата е 95% и е забранена в някои щати Simple Smile

http://www.worldsbiggests.com/2010/05/5-strongest-alcoholic-drinks-in-world.html

# 3 951
Мерси, Кинче. Мина ми болката от спирта, даже и сиропа си изпих.  Laughing Ако има нещо, все пак, ще те послушам и ще отида да ме видят.

Но как ми се доспа, да не ти казвам.  Laughing

# 3 952
Щом не ти се пее и повръща, всичко е наред Simple Smile Утре сигурно ще се събудиш здрава.
Кажи после, ако действа, да си запиша нова рецепта за настинки.

За да не е спам - аз съм давала по грешка на детето мое хомеопатично (слава богу) лекарство, което обаче беше разтворено в доста спирт. Беше на 3 тогава. Така обидено ме погледна... разплака се, а после спа цял следобед, което никога не му се случваше, и аз наваксах с работата. Имахме чудна спокойна вечер след това Simple Smile

# 3 953
 Joy Ники, Жасмин, ще се н@пик@я от смях!  Joy Joy

# 3 954
Joy Ники, Жасмин, ще се н@пик@я от смях!  Joy Joy

Ааа, малкият има тренинг вече. Преди това тръгнах да му мия зъбите с моята паста за зъби, че като ревна колко била люта... после тоя крем... сега винаги гледа подозрително какво му мажа по четката.  Mr. Green

# 3 955
На децата не се е случвало да давам от нашата паста, затова пък аз редовно се мия с детската Grinning.

А на сина ми като беше на 5-6 години вместо витамин С без да искам му дадох Лаксит (и двете бяха на д-р Тошков в еднакви шишенца), той си обичаше витамина на вкус, така че веднага усети, че нещо не е както трябва и изплю Лаксита, иначе щеше да се подриска горкото. ooooh!

# 3 956
  • В градината...
Снощи ММ ми разкава как неговият приятел като бил в казармата си правили коктейл с доктора /щото там ни алкохол, ни безалкохолно/ - наливат половин чаша спирт, половин чаша вода, слагат един супрадин, шупва като газирана напитка. Сестрата като надушила, при нужда вадела само едно памуче, напоено със спирт, щото скрила шишето от доктора  hahaha

# 3 957
  • Бургас
Това със спирта и аз съм го правила, само че реших направо от шишето да пия,че не ми се ставаше да мия мерителната чашка /на сиропа/. Определено, спрях да кашлям, замая ми се главата , завъртях един телефон на майка ми , ако нещо се случи с мен да знае от какво е и спах като бебе без да се събудя до сутринта Simple Smile

# 3 958
завъртях един телефон на майка ми , ако нещо се случи с мен да знае от какво е

Виж, за това не се сетих, но пък веднага уведомих форума.  hahaha Но ти си си пила, все пак, аз само се изгорих, щото си го задържам в устата  hahaha и някоя капка да се е просмукала леко, ако изобщо.

Кинче, не става за лек, още си влача кашлицата. Но пък хремата ми намаля, а гърло не ме боли вече.  hahaha Права си била за дезинфекцията.

И за изгарянето на лигавицата беше права, но здраве да е, не е много силно.  hahaha

# 3 959
  • Варна
Седя си в магазина и чакам клиенти и по някое време решавам да си сложа гланц на устните,бъркам в чекчеджето без да гледам и хващам лепилото за касовите ленти,така се омазах хубаво,едвам се изчистих ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт