- Ах, ти днес си с пола ...
А аз ...
- Ми ... да.
Детето вътре спи само (на 2 години), работи печка на ток, телефоните, ключовете и дрехите ни вътре, ние по бельо зъзнещи в студа!

Ужас, добре, че беше на излизане от един търговски комплекс, който се намираше по едни стълби от улицата надолу и никой май не видя
Не знам как рецепционистите останаха като каменни, явно често виждат подобни неща...
втора вечер седя и се смея пред компа.Та да се разпиша и аз.По-голяма част от муньовщините си не си спомням вече..толкова са много,но докато четох си спомних някой случки.Та значи на предишната ми работа назначават двама младежи,ние сме 7-8 девойки и се разбираме отдавна едва ли не с поглед.Та работехме на комп. в мрежа,нещо се беше скапала системата и трябваше да излезнем от мрежата,въпросният колега седи срещу мен и аз му викам:Владо излез...и той човека ме погледна учудено...ама к'во да прави стана и излезна от стаята
,след малко се връща,аз го питам:Абе човек къде изчезна? А той:Емииии ти нали каза да излезна...а колешките цвилеха по бюрата в несвяст.Докато работех там,вечно ми се случваха велики преживявания докато стигна до заветната служба, ток ми се е счупил,цялата в кал и мокра,щото някой кретен с бясна скорост е минал покрай мен и аз съм /както винаги/до най-мръсната и дълбока локва..с бримки,дето и от самолет се виждат..и ей такива неща.
като прихнахме да се смеееем,с комувете та чак до края на церемонията,а мъж ми през цялото верме притеснен,та като тръгна да се разписва,чак химикалката метна от зор милия

При което виждам един непознат, който се пули удивено насреща ми. Почвам да се оглеждам и разбирам грешката си. А гаджето спряло съвсем наблизо,
гледа ме, чуди се какво става и понеже не ме познава добре, си трае.
А той, горкия, няма ни най-малка представа. Чак после ес загледах и видях, че ги няма обичайните столчета за кола, играчки и беше твърде чиста, за да е моята кола. Тихомълком се изнизах.
",като пърхам срамежливо с мигли.Капитана пъво
така и : "не,делфини".

Такова хилене настана, че започнах да се извинявам на човека, не стига, че обърках животното, ами и не запазих поведение
момичета, безкрайно ви благодаря за страхотния смях
ще опитам да се включа и аз
Такова хилене настана, че започнах да се извинявам на човека, не стига, че обърках животното, ами и не запазих поведение