. Сигурно съм замаяна, продължавам да вървя и да търся леглото си /тия гадове са разбрали, че съм фиркана и са ми го преместили/иии се блъскам в гардероб /е поне гардероб можеха да не слагат.../.Опипом се връщам и намирам ключа на лампата, паля иииииииииии на едно легло лежат момчето и момичето от съседната стая, прегърнати, а в очите им се чете ужас. Опс, извинете, казвам аз и излизам с достойнство.
се сетих за една приятелка.Миналата зима отиваме на кръчма- аху-иху, веселба, танци, тя хвърлила око на един младеж от съседната маса.След поредното посещение на WC, тя, връщайки се крещи:"Мойта песеееен" и започва да се кълчи, приближавайки се към въпросния младеж.Аз, естествено я наблюдавам, за да видя как ще го прелъсти
)обаче този път се оглеждам в една кола и пристъпвам по към колата да се огледам по внимателно как изглеждам, обаче на колата прозореца се отваря и от вътре жената се показва и ми вика- миличка едната очна линия на окото ти е по-голяма от другата, аз събрах малко срам и смелост и казах само благодаря и се обърнах назад а колегите умират от смях
след това и аз доста се посмях.
Човека не ми е бил колега от завода, а един от тези дето сутрин висим на една и съща спирка. Този ден явно е решил да иде на работа с колата и е спрял е да вземе свой колега застанал зад мен на тротоара /нахалника от задната седалка/, а аз като кучка в каручка му се настаних на предната седалка

А аз завалийката бях толкова невинна в случая 

Препоръчани теми