Обличам детето, избирам си тоалет и решавам да го изгладя.
Приготвям ютията, приготвям полата и почвам да търся дъската за гладене.
Тук дъска, там дъска, търся я и си мисля разни работи.
По едно време триумфално намирам дъската,
след което седя, гледам я си се мъча да си спомня за какво ми е трябвала.
Ами как ще се сетя - в хода на търсенето съм забравила коя дъска ми трябва,
извадила съм дъската за рязане на хляб и си се рааадвам колко съм прибрана, че и намерена!

Сега се сетих една стара случка................осъзнавам се аз в кревата седейки с наполовина облечена или съблечена пижама. И започвам усилено да разсъждавам, аз ставам ли или си лягам. В крайна сметка реших, че прекалено много ми се спи, та сигурно си лягам и хоп под завивките. Е да, ама не. Майка ми влезе със сърдит тон да ме изкара от кревата, защото съм закъснявала за работа.
" Ей срам срам и 2 часа и половина до него стоях.
Надявам се поне да си му се извинила на човека? Следващия път може да се опиташ просто да си поискаш място до прозореца при чек-ин-а, вместо да се правиш на ударена. От близо 40-50 полета през последните години точно един път не получих място до прозореца като си поисках, но отидох късно, а и самолетът беше абсолютно пълен.
Столът за хранене на работата ми е страхотен, направо е първокласен ресторант, при това на смешни цени. Някои приятели, които работят в други фирми, но наблизо, идват понякога да обядват с мен и другите български колеги. По принцип столът е само за служители и се плаща с фирмената карта. Винаги можеш да вземеш и някой друг "колега" на твоята карта, но все пак гледаме да не прекаляваме, защото малко или много хората във фирмата се познават.
). Милата, е много разсеяна и мисли едновременно за хиляди работи. Редонивният й номер: