като малка много исках да стана певица - даже си мислех, че пея хубаво....................
страхотни истории. Цял ден вчера цвилих и се държах за корема 
Та решавам аз да се скрия на едно закътано място на нивото на вратата на асансьора и като ги чуя, че са на нивото на асансьорната площадка да изскоча в сумрака на входа и да ги уплаша. Чух ги как влязоха без да си говорят, чух ги как се качват и когато вече бяха пред асансьора вдигнах ръце над главата, направих ги като нокти на птица, озъбих се и със съскащ звук нещо между К и Х изскочих към тях. И О УЖАС!
в сумрачния тих вход, със моя скок и звук, със ехото и обезоръжени с тави в ръцете имаше неприкрит ужас в очите им. Аз започнах да се хиля като луда, казах "О не беше за вас!" и с див кикот и преди те да се размърдат изхвърчах от входа.
. Той очаквал, че ще си кръстосаме ръцете и така ще пием, а аз няма- бързам да пия. Стана ми много неудобно, какво ли са си казали гостите- егати булаката-алкохоличка. Обърнах се да видя колко хора ме гледат ( колко ли хора гледат булката на сватбата , как мислите- ами всички погледи бяха в мен вперени

Да ,ама като съм учила толкова много деца,не мога да се сетя
Затова ми е бил познат 
,а аз не мога да чакам...всички скачат с мен, и тръгват да търсиме тоалетна...съответно намираме , влизам аз, естествено не сядам , а заставам в полуседнало положение, но от шкембето не виждам, точно какво правя и не съм нацелила съвсем тоалетната 
... бременна съм...

Препоръчани теми