П.П. Много ме кефи аватарът на Сенди! Това е любимецът на мъжа ми, че напоследък и на мен!
- къде са, защо е толкова тихо...Гледа свеки и що да види - насреща табела - гара Варна! Само дето не получила инфаркт!
Ами то, да им откачат вагона и те нищо не разбрали И пак - багажа обратно и се прибрали 

Ама беше малко неприятно и едната вечер като се прибирахме отивам на рецепцията и обяснявам какъв е проблемът и те ми викат, че щели да пратят някой. Е никой не дойде и на следващата вечер пак се отбих. Този път дофтаса един, показах му тоалетната и се мъча да му обяснявам, че има много вода (тва на английски). Той уж разбира, след малко се връща и почва да я чисти. Е изчисти я ама аз пак се мъча да му обяснявам, че има too much water 
)
В останалото малко време, вече със счупени крака и напълно отчаяни (най-вече аз) търсихме пола. Накрая намерихме една, малко в стил 80-те - раирана, ама на верев. На другия ден майка ми заяви, че преди 25 години тя се оженила със същата пола 
Понеже ми се виждаха само коленете, реших, че никой няма да забележи. Е, всички забелязаха..
. Той очаквал, че ще си кръстосаме ръцете и така ще пием, а аз няма- бързам да пия. Стана ми много неудобно, какво ли са си казали гостите- егати булаката-алкохоличка. Обърнах се да видя колко хора ме гледат ( колко ли хора гледат булката на сватбата , как мислите- ами всички погледи бяха в мен вперени
Препоръчани теми