Номинации за най-голяма муня

• 3 558 093
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 705
  • До хладилника, който обичам
Гледката беше следната: връхлитам в полупразният рейс, средната врата, започвам да кашлям мнооого лошо при което от мен излитат всичките зърна с които си бях напълнила устата. На следващата спирка слезнах. Пфуууу тази моя култура, че не се качих с кочана.....
Joy Гоу, Калимма, гоу! Пиши още!

# 706
  • Между хотелите
Еййй сетих се още нещо.
Преди време имахме един имот на морето, който решихме да продаваме. Всъщност имота представляваше едно бунгало, бая раздрънкано. Идват една двойка чужденци, на преклонна възраст, на оглед. По пътя към бунгалото си говориме с жената, и тя ми разказва, че почти са се навили да го купят, но единственото и притеснение е, че бунгалото се намира в гориста местност, а нея я е страх от всякакви гадинки-паяци, хлебарки и т.н. Аз я уверявам, че тука няма такива твари освен комарите. Та, стигаме до бунгалото и влизаме да го разглеждат. При което, за мой ужас и карък, на бялата стена срещу нас, аз виждам една огрооомна стоножка-ама толкова голяма, че от единия край на стаята, можех да и преброя краката. Оцъклих се аз  Shocked и се чудя как да я разкарам от там. Заставам моментално пред стената, защото стоножката се чернее ли чернее. Да ама точно над нея е прозореца, а те, милите, искат да видят гледката. Казвам и първо да видят банята, като започвам да мисля пъклен план как да я омаломоща  Laughing. Излизат те и аз започвам едно лутане с какво да я ударя, ама да е по-голямо, че и мен ме е страх. Няма нищо, стаята празна, а хората се връщат обратно в стаята. За две секунди си събух едната чехла и я метам странично, за да не я замажа де. Представете си какво беше моето учудване, след като целнах стоножката точно по средата и тя се раздели на две, като едната половина си остана залепена на стената, а другата избяга. Е много се смях-сега като се присетя пак ме напушва  Joy

Последна редакция: пн, 26 май 2008, 20:09 от kalimma

# 707
kalimma  newsm20 отдавна не се бях смяла така,фен съм ти Laughing

# 708
Имам една дискотечна случка. Денся си аз значи, вихря се, дето се вика -всичко давам от себе си и виж ти, гледам приятна двойка - девойка от арийската раса и чернокож левент ми махат приятелски с ръка. Не знам колко съм пила,че беше отдавна, но веднага си помислих,че сигурно ме канят да се присъединя в танците с тях Crazy и бодро-бодро тръгвам към тях. Обаче току доближила ги,гледам чернокожия младеж ми прави някакви знаци да се отдръпна, само дето "къш" не ми вика ( хм,не че знам как е "къш" на немски,ама сигурно е нещо с "вег",започващо) и супер разочарована от лошото отношение към мен се обръщам и гледам някакво дебело немско бабе си пробива път към дансинга и съответно към въпросните младежи.... без ума и дума останах. Как пък може да си помисля,че хората са толкова приятелски настроени newsm78 После ми обясниха,че цялата работа била,че този младичкия черньo бил май нещо любовник на бабето,а с младата също си "общували". А аз като едното нищо да взема да им разваля хубавия любовен триъгълник с моята заблеяност....

# 709
  • Разпиляна във въображението

Голям смях. Има ли още?

# 710
Хахах,kalimma със седалката кърти миФки  Joy

# 711
  • Между хотелите
Хаха-има още много, ама то темата ще стане "Номинации за най-голяма муньовщина на Kalimma"

# 712
Ееее не вече с глас се смях, ужас  Joy
  Сега като се чета и на мен ми стана много смешно. Сетих се и още една в рейс: чакам си аз рейса на една спирка, а до мен продават варена царевица. Реших, че ще си купя една и ще ми стигне времето да я изям, докато ми дойде рейса. Хрупам си аз, при което виждам, че ми идва рейса, и за да не се качвам с кочана, че нали съм културна, решавам да я изям набързо. Идва рейса, започват да се качват хората, а аз все още си пълня устата със зърна. Оглозгах царевицата някакси и се затичвам да се качвам, при което се задавям много лошо  Sick. Гледката беше следната: връхлитам в полупразният рейс, средната врата, започвам да кашлям мнооого лошо при което от мен излитат всичките зърна с които си бях напълнила устата. На следващата спирка слезнах. Пфуууу тази моя култура, че не се качих с кочана.....
Joy Joy Joy За теб ситуацията не е била смешна, ама толкова цветно си го представих, че.......  Joy

# 713
Я да се включа с 2 случки>

1ва случка> Още съм 2ри клас. Учителката по физическо праща мен и приятелката ми да и купим дезодорант. Обяснява на приятелката ми какъв точно и от къде. Съвсем уместно, аз съм си заплесната. Тръгваме ние, влизаме в един магазин. Приятелката ми казва <ааа, сбъркали сме, това е железария>. Аз чула не дочула, отивам при продавачката и питам <Имате ли дезодорант Железария?>

2ра случка> Преди няколко седмици. Срещам една позната и и казвам, че трябва да минат на кафе с мъжа и някой път. След няколко седмици тя се обажда и пита дали може да дойдат. <Може , как да не може>, казвам аз. Идват ТЕ, но вместо с мъжа си тя е с една жена. Аз леко изненадана че не виждам мъжа и а непозната жена услужливо предполагам. <ааа довела си майка си, колко хубаво> А тя <не това е сестра ми> Ужасно се притесних... извиних се и т.н. обаче май доста се впрегнаха, защото никоя не прие извиненията а сестрата ме гледа злобно през цялото време  Laughing

# 714
  • Под липата

Хаха-има още много, ама то темата ще стане "Номинации за най-голяма муньовщина на Kalimma"

[/quote]
  Joy  Joy Направо се съсипах от смях. А това с дядото и куфарчето - направо ме размаза  hahaha Не се бях смяла така от доста време! Моооооооля те, разказвай още!

# 715
Еми нярам думи Joy Joy Joy!Направо ме разбихте!Посмях се от сърце!

# 716
Е то за жените тройно повече случки бе хора, чак толкоз ли сме зле? Laughing
Да дам и аз своя принос в литературата Simple Smile Значи първата случка е с една колежка, седим си ние изтупани около една маса на ежегодния фирмен коктейл(само жени) и около нас щъкат разни колеги и Вип гости Grinning В един момент се приближава мазна чичка около 50 те в компанията на още няколко такива и се почва запознанство с личния състав. Представя се той наред и останалите, ама музиката силна и имаше някакъв италианец ли, испанец ли с него(доста засукан) и като стига до мен вика Запознайте се с моя приятел Роберто,пък той човека не шпреха булгарски и се представя на английски Nice to meet you. Представя се след мен на колежката в съседство ама тя блейка и след като си тръгнаха я бутам и казвам:Видя ли италианеца какъв пичага беше? Пък тя ме гледа с недоумение и вика:Къв италианец ма каза че се казвал Митю!!!! Тя чула "Аз съм Митю" жената!
И една друга приятелка все е в издънка - например като по-млада си хванала тя едно гадже и дошло време да посети дома на субекта.Отишла тя и по някое време взели да разглеждат снимки на младежа, при което тя забелязала на една снимка доста"некрасива" дама под ръка с възлюбения. Възмутена се изказала: Брей коя е тази ужасия с която си се снимал?
Отговора: Това е сестра ми. Срам и резил после
 Mr. Green

# 717
...едната половина си остана залепена на стената, а другата избяга.

Joy

# 718
  • Sofia, BG
kalimma, риспект!!!  Mr. Green

Ти си моята Муня-Айдъл   Joy

Много ми се иска в годишната класация да има раздел 'за цялостен принос към световната муньовщина', за да гласувам, че не мога да се спра на отделна случка, те коя от коя по-стахотни  Mr. Green

# 719

Общи условия

Активация на акаунт