Гоу, Калимма, гоу! Пиши още!
Гоу, Калимма, гоу! Пиши още!
и бодро-бодро тръгвам към тях. Обаче току доближила ги,гледам чернокожия младеж ми прави някакви знаци да се отдръпна, само дето "къш" не ми вика ( хм,не че знам как е "къш" на немски,ама сигурно е нещо с "вег",започващо) и супер разочарована от лошото отношение към мен се обръщам и гледам някакво дебело немско бабе си пробива път към дансинга и съответно към въпросните младежи.... без ума и дума останах. Как пък може да си помисля,че хората са толкова приятелски настроени
После ми обясниха,че цялата работа била,че този младичкия черньo бил май нещо любовник на бабето,а с младата също си "общували". А аз като едното нищо да взема да им разваля хубавия любовен триъгълник с моята заблеяност.... 
. Гледката беше следната: връхлитам в полупразният рейс, средната врата, започвам да кашлям мнооого лошо при което от мен излитат всичките зърна с които си бях напълнила устата. На следващата спирка слезнах. Пфуууу тази моя култура, че не се качих с кочана.....
За теб ситуацията не е била смешна, ама толкова цветно си го представих, че.......
Значи първата случка е с една колежка, седим си ние изтупани около една маса на ежегодния фирмен коктейл(само жени) и около нас щъкат разни колеги и Вип гости
В един момент се приближава мазна чичка около 50 те в компанията на още няколко такива и се почва запознанство с личния състав. Представя се той наред и останалите, ама музиката силна и имаше някакъв италианец ли, испанец ли с него(доста засукан) и като стига до мен вика Запознайте се с моя приятел Роберто,пък той човека не шпреха булгарски и се представя на английски Nice to meet you. Представя се след мен на колежката в съседство ама тя блейка и след като си тръгнаха я бутам и казвам:Видя ли италианеца какъв пичага беше? Пък тя ме гледа с недоумение и вика:Къв италианец ма каза че се казвал Митю!!!! Тя чула "Аз съм Митю" жената!
Препоръчани теми