Номинации за най-голяма муня

• 3 557 689
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 7 230
  • Бургас
Една случка със сестра ми преди години. Grinning

Сестра ми след като роди ми се обажда по телефона:
-Ало,сестра ми,ще те помоля да ми изпратиш няколко твои панталона,защото съм напълняла 3-4 кила,но тъй като нямам намерение цял живот да съм ПРАСЕ,ще ти ги върна след месец-два,като отслабна.Няма какво да давам излишни пари.

Така състърът мило и любезно ме помоли да и дам свинските си гащи. Laughing

# 7 231
  • София-Младост
Снощи гледаме новините, когато започват да говорят нещо за очакваното царско бебе в Англия. ММ бърза да превключи, при което почвам да ръкомахам и го моля да остави за малко:
ММ : Какво ще го гледаш това?
Аз: Само искам да видя роди ли се това бебе, кога го чакат, че нещо преносваше.
Син: А роди се, роди се...даже ни черпиха с бонбони Simple Smile)

При което с ММ само се спогледахме и така се разсмяхме. В класа на синът ми онзи ден на негов съученик майка му роди момиченце. И понеже няколко път го питах Деян имат ли вече бебе, детето сметна, че за него питам пак.

# 7 232
Вчера се изкъпах с лосион за тяло, вместо с гел-душ. И то не защото обърках шишетата, а защото смятах, че това което имам си е душ-гел. И през цялото време си мисля от какъв зор консистенцията е като крем, че и грам пяна няма...докато все пак реших да прочета етикета.
Да го направиш веднъж добре, но да го направиш за втори път... Thinking
След като прозрях, че всъщност е лосион за тяло си го преместих от банята в спалнята да го ползвам поне по предназначение. Обаче още преди това го бях показала на щерката и обяснявам какъв готин душ-гел имаме с мирис на мохито(по-скоро лимонен мирис). Междувременно съм пропуснала да и кажа, че не е било душ-гел, най било лосион... По същото време неиният душ-гел свършил и детето решило да ползва моя, взело си го от спалнята и се изкъпало...и съответно го оставило в банята. Влизам аз, къпя се, виждам шишето, сипвам, измивам...сещам се пак, че това не е онова... Embarassed
И за да не замине съвсем лосиона, снощи и казах, че ако го ползва да е след баня  Mr. Green Беше толкова разочарована, толкова хубаво и миришел на лимон..."Ама ти сигурна ли си, че все пак не е за къпане" ме попита съвсем искрено Simple Smile))
Преди години, когато започнаха да се продават интимни гелове си поръчвахме от Avon, само на една колежка и свърши бързо гела. Установи се по- късно, че мъжа и го харесал и го ползвал като шампоан, даже и намекнал пак да купи, че му изчезнал пърхута.......Явно и за това има ефект.

# 7 233
Като заговорихте за кафе, преди години, на село, майка ми прави сладко от ягоди, ама междувременно пием и кафе. Тя от край време си е Плюшкин и в годините на соца бая боклуци изядохме заради красивите бурканчета  Mr. Green, та в 2 такива еднакви красотни бурканчета стоят захарта и лимонтозуто /за сладкото/. Правя аз кафето, наливам 3 чашки, само баща ми пие със захар, слага си човека една лъжичка лимонтозу, бърка и се мръщи. Абе, вика, каква е тая менте захар, хич не  е сладко. Пък майка ми му вика: е сложи си още една де  Joy Сложи си човечеца  Joy Joy Joy

# 7 234
  • София
...
Преди години, когато започнаха да се продават интимни гелове си поръчвахме от Avon, само на една колежка и свърши бързо гела. Установи се по- късно, че мъжа и го харесал и го ползвал като шампоан, даже и намекнал пак да купи, че му изчезнал пърхута.......Явно и за това има ефект.
Кокор4е, шах и мат Shocked. Ще взема да пробвам newsm78 newsm78 newsm78 Joy Joy Joy

# 7 235
  • София/Горна Оряховица
Може би има съставки, които да морят гъбички, а понякога пърхута е предизвикан именно от това. Ще ме изкушите да си купя интимен гел и да пробвам  hahaha .

# 7 236
Е, бравос! Точно изтрепахме въшките, с които детето се сдоби в училище и гледам, че от проклетите препарати май е завъдила пърхот. Сега интимен гел ли да купувам за главата на дългокоска след противовъшковите препарати? newsm78

# 7 237
РЕдовно си мия грима с интимен гел- пада бързо, не изсушава кожата.  Blush

# 7 238
Камалия, това и дерматолози са го препоръчвали Simple Smile

# 7 239
Днес ще пържа тиквички и картофки, пускам 2 котлона, че да стане по-бързо - всичко приготвено, метнато в тиганите, аз, забила нос пред компа, след 5 минути се усещам,че нищо не цвърчи. естествео бях сложила тиганите на студените котлони...
а сутринта 20 минути "затоплях" водата в електрическата каничка, преди да се усетя че не е включена в контакта
доста разсеян ден

# 7 240
РЕдовно си мия грима с интимен гел- пада бързо, не изсушава кожата.  Blush

Това за първи път го чувам. Ще пробвам  Peace

# 7 241
Пишете после дали интимния гел е преборил пърхота и дали успешно сваля грим.

# 7 242
Интимният гел,специално Лактацид,сваля перфектно грим и не изсушава кожата.Ползвала съм го преди години.

# 7 243
Ох, откъде да почна...
Вчера се засилвам да готвя пюре на детето. Сложила съм тенджерката и реших, че щом е кротък и си играе в кошарата, мога да измия банята. По едно време ми замириса на загоряло и наум кълна комшиите, че пак нещо са забравили на котлона. Влизам в хола, зацепвам, че аз съм тъпанарката с изгорялото и се наложи да проветрявам и наново да варя зеленчуците...
Днес се прибрахме от разходка с детето. Имам навика пред входната врата да разтоваря количката и после да я вкарам, за да я прибера в килера. Разтоварих, заключих входната врата доволна и с ужас установих, че детето си е в количката отвън.
И последно: апартаментът ни е малък и нямаме бейбифон. Оставям отворени вратите между стаите и чувам перфектно кога младенецът мръдва и проплаква. Е, за една седмица поне 10 пъти скачах като ужилена и подвиквах НЯЯЯМА, МАМОООО, ИДВААААМ! а се оказа, че са чайките навън...

# 7 244
Shirley-Ann Напомни ми как първите седмици след раждането ,преди да вземем бебефон,тичах като пощуряла към спалнята ,заради мяукането на кварталните котки  Blush
Ми еднакво си ми звучаха....  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт