Номинации за най-голяма муня

• 3 557 621
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 7 215
  • Майничка
Преди няколко години ми се случи в един ден да карам за зареждане с гориво три служебни буса в един ден. Вечерта заредих моята кола на същата бензиностанция, дадох я малко напред, да не задръствам опашката отзад, платих, излязох, натиснах плипа за централното заключване и се качих на буса, спрял до моята кола. Същата марка, беличък, небрандиран... тъкмо да пъхна ключа и опааа, в стартера вече има ключ, цяла връзка, впрочем! Слязох, обиколих два пъти недоверчиво буса, видях си колата и зачервена до уши, се мушнах в нея. Вътре чак се осмелих да поогледам паркинга и колонките - никой не ме беше отразил.

# 7 216
Преди няколко години ми се случи в един ден да карам за зареждане с гориво три служебни буса в един ден. Вечерта заредих моята кола на същата бензиностанция, дадох я малко напред, да не задръствам опашката отзад, платих, излязох, натиснах плипа за централното заключване и се качих на буса, спрял до моята кола. Същата марка, беличък, небрандиран... тъкмо да пъхна ключа и опааа, в стартера вече има ключ, цяла връзка, впрочем! Слязох, обиколих два пъти недоверчиво буса, видях си колата и зачервена до уши, се мушнах в нея. Вътре чак се осмелих да поогледам паркинга и колонките - никой не ме беше отразил.

Като сме започнали.... Зареждам една дъждовна сутрин. Спрях колата, платих си с картата, напълних бензин, влизам и се опитвам да запаля - не иска! Колата ми е безключова, завърта се едно нещо, за да запали, но трябва да има ключ наблизо. Започнах да мисля, паднала е батерията, паднала е батерията на ключа? Както и да е, "нещото" не ще да се завърти и това е. Пробвам с ключа, не се върти. Запалващото устройство е буквално заключено! В дъжда отидох пеша до сервиза, който слава Богу е наблизо. Колата закотвена пред колонката. Обясних на човека и се оказа, че действително съм си заключила запалителното устройство. Не зная дали само за автоматик се отнася, но ако спреш с кормило завъртяно крайно вляво или дясно, заключваш запалващото устройство и за да отключиш, трябва да завъртиш волана в същата посока. Отключих се и вече си зная.  Laughing

Последна редакция: сб, 25 апр 2015, 18:38 от sophiemmaspencer

# 7 217
  • София/Горна Оряховица
Правя едни анкети, за проект в университета. И за да го докарам за бройка анкетирани под 50 години връчвам една на 47 годишната си майка.
Въвеждам отговорите ѝ и какво да видя на последния - моята скъпоценна майка се оказа мъж над 50 години  Joy .

Доживях на 22 да разбера що за човек е майка ми  hahaha .

# 7 218
 hahaha
Моята майка, като бях в първите класове, ми попълваше бележника. Попълни го със собственото й име, след известно време се усети  Laughing
Мен няколко пъти ме избъзикаха "Я, умрял гълъб!" и аз "Къде?" гледайки към дървото или небето  Crossing Arms

# 7 219
Подготвих си вода с таблетка против котлен камък, за да почистя кафе машината.
Върших много неща. И в един момент след 4 часа видях, че половината вода липсва.
А аз съм пила кафе.
Обаче не можах да се сетя от тази вода ли съм си направила кафето. Преди таблетката или след таблетката  съм го приготвила. newsm78

# 7 220
Няма как да си пила от водата, без да си усетила. Препаратите за почистване на котлен камък са адски кисели, би се усетила. Peace

# 7 221
Ами в кафето.. как да усетя имаше канела някаква тръстикова захар?!
Той и ММ това ме питаше - имаше ли по особен вкус кафето.

# 7 222
  • Euskal Herria
А и някои кафета имат кисела жилка. Нищо, сега си прочистена (ако си пила вода с таблетка).

# 7 223
След това ударно изпих два литра вода. Дано се е неутрализирала.
 Laughing

Последна редакция: вт, 28 апр 2015, 09:16 от Анонимен

# 7 224
Тези таблетки са ужасно кисели,няма начин да не разбереш.
Аз съм пила такова кафе,няма такава гадост! Simple Smile

# 7 225
  • София

Има, има  Laughing

Кафе с домашна пърцуца и кафе с препарат за чинии...

# 7 226

Има, има  Laughing

Кафе с домашна пърцуца и кафе с препарат за чинии...
Да добавя към списъка кафето с лимонов сок. Като малка сервирах такова чудо на чичо ми, водена от идеята, че щом се пие чай с лимон, то и кафето ще е с лимон. Физиономията му като отпи, беше безценна! hahaha

# 7 227
  • о`майна лунна нощ е
Не сте сами! Не сте!
Почерпих маман с едно такова нес кафе с аромат на препарат. Бях правила профилактика на еспресомашината, но явно не я бях промила добре след нея. Идва мама - ще я черпя кафе сутринта. Тъй и тъй машината е загряла, пускам само гореща вода от там, за да й направя нескафето после.
Дето викате - физиономията й беше безценна  newsm56
Но упорито продължава да идва и да пие кафе вкъщи. Смела жена.

# 7 228
Аз едва след 4 часа се сетих. ooooh!

# 7 229
  • Sofia
Не сте сами! Не сте!
Почерпих маман с едно такова нес кафе с аромат на препарат. Бях правила профилактика на еспресомашината, но явно не я бях промила добре след нея. Идва мама - ще я черпя кафе сутринта. Тъй и тъй машината е загряла, пускам само гореща вода от там, за да й направя нескафето после.
Дето викате - физиономията й беше безценна  newsm56
Но упорито продължава да идва и да пие кафе вкъщи. Смела жена.
Laughing Laughing Laughing
ТуиГ, искрено ме разсмя и ... браво на твоята маман!

Общи условия

Активация на акаунт