Номинации за най-голяма муня

• 3 580 963
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 7 725
  • here and now
Първата ми кола беше само с един ключ и страдах от параноя да не го затрия някъде .... Веднъж както си шофирам започвам да си мисля къде ли ми е ключа.. Отбих, без да гася и започанх да ровя в чантата, в якето ... няма го! След около 5 минути светнах, че е точно където трябва и тая кола няма как да върви без ключ..
Друг случай .. с по-новата кола..Спирам на бензиностанция да зареждам и отивам да плащам. Казвам 2-ра колонка и касиерката ми казва, че там няма кола. Изпаднах в ужас - на 100 км съм от вкъщи, а по това време няма и автобуси ... Поогледах се и забелязах, че съм спряла на 4-та ,...

# 7 726
Да започна с това, че бях бременна като ми се случи и силно оглупяла.  Crazy Един ден сме с мъжа ми в Кауфланд и аз с прясно издадена дебитна карта решавам да си купувам сладки и някакво списание от магазинчето срещу касите. (Да вметна, че работех на рецепция постоянно с кредитни и дебитни карти и още не мога да проумея как ми се случи това...)

Взела съм си нещата, давам на касиера да маркира и той ми обявява, че под 10лв не минавали транзакции. Учудих се, но си взех и още нещо. Идва момента, в който трябва да си вкарвам ПИН кода и аз по някаква причина решавам да си пиша паролата на интернет банкирането... Питам го за буквите как да натисна и той ми отговори да задържа копчето по-продължително...

Съвсем естествено нищо не се получи и си отидох без покупки. Като разправях на мъжа ми на паркинга щеше да се пръсне от смях...  Joy Joy Joy

# 7 727
  • Пловдив
Хайде и аз да ви споделя каква съм шматка, направих уговорка с приятелки 16:30ч. в Мола, че да сме на сухо пушачките...и влезнах в банята, оправих се и тамън да тръгна и гледам часа 14:40... ooooh!

# 7 728
  • под тепетата
Харесах си днес една рецепта за кюфтенца с извара и карфиол . Викам си супер - мъжът ми е в командировка, ще си спретна нещо постничко. Отивам в Била. Радвам се, че изварата тъкмо 300гр като по рецептата, ядосвам се на вносния карфиол - главата по 2,50лв  #Cussing out, пълня с още туй-онуй количката. Нахвърлям в чантата покупките като междувременно и попълвам на гърба на касовата бележка данните си за томболата, мислейки си, кат се знам как печеля какво ли се мъча и отхвърчавам вкъщи облизвайки се. Разпределям покупките и тук- извара, там- извара, няма я! Естествено съм я забравила на плота в магазина . Кюфтенца - нъц!
 От миналата седмица - след разходката с кучо се оказва, че са спрели водата. Измихме се с резервната от тубата, но не съм сигурна накъде и колко съм връткала кранчето до душа. Обаждам се на мъжа ми и издавам заповед към обед да вземе да намине към къщи да провери положението.
 Вечерта го питам  как беше положението с банята. Отговорът гласеше :" В банята беше спряна водата, ама колко кубика са заминали в кухненската мивка не знам!" там въобще съм изключила , че също съм я ръчкала ядосано  Embarassed

# 7 729
Да изтипосам майка ми... Тя е възрастна жена, но все пак е смешно.

Вчера ми обяснява: "Аз телефона като го гледам и мога да разбера ако някой ме е търсил, на него, но ей туй - и показва дистанционното на декодера - не мога". И аз се сещам, че има предвид мобилния си и казвам "Да, разбирам. Нищо че показваш дистанционното." И тя ми отвръща: "То това е нищо, аз колко пъти съм си го слагала в джоба, да не вземе някой да ме потърси (имайки в предвид пак дистанционното)"  Joy

# 7 730
  • София
Решавам снощи, че ще чета ел. книга на телефона. Увила съм се до ушите, а навън стърчи само една ръка с телефон. (лежа странично) Реших че ми е студено и е крайно време си сменя ръцете. Половин час се обръщам, увивам, загръщам, започва се едно въртене на телефона и нагласяне на бутона за превъртане на страниците. И нал е тъмно - действам само с опипване. Нагласила съм се. Дочитам си страницата, кликам бутона за превъртане на страницата... и изключих телефона. Около минута го гледах странно. Не съм си нагласила правилния бутон. Ядосах се на себе си щот трябва да извадя изпод завивките и другата ръчица... телефона се откл. с пръстов отпечатък  Laughing Успях да почета... със старата ръчица и телефон, опрян във възглавницата на хъркащото същество до мен. Ма така и така телефона ми до главата му... що не му направя клип как хърка?! Още не съм му го показала.

# 7 731
Аз снощи три пъти минавам покрай една бутилка с минерална вода и надигам да пия, и се чудя що не пуска вода. Беше с капачката. Не знам защо бях толкова разсеяна, но на четвъртия път ,когато шишето не пусна вода развъртях капачката и я изхвърлих.

# 7 732
.. що не му направя клип как хърка?! Още не съм му го показала.

Ще ми е интересна реакцията му, след като се чуе  Mr. Green
И моят все се оплаква, че по цяла нощ съм го въртяла като палачинка Simple Smile

# 7 733
  • Euskal Herria
Че то е ясно каква - "кой? аз? няма такова нещо, не хъркам..."  Joy  Нали си имам един такъв у дома.

# 7 734
Че то е ясно каква - "кой? аз? няма такова нещо, не хъркам..."  Joy
Не е много по темата, но от горното изречение се сетих за една случка.
На една Нова година се оказва, че наш приятел се присъединява в последния момент към компанията на вила извън града, но няма да има място за него. Решаваме с мъжа ми да го приютим в нашата стая. Лягаме си и въпросният младеж започва зверски да хърка. Първия път станах и леко го побутнах, за да спре. Втори път станах, но на третия вече ми писна да се разхождам до другия край на стаята и започнах да крещя "Жоро, хъркаш".
На сутринта му казвам: "Човек, побърка ни снощи. Крещяла съм като луда, за да спреш да хъркаш". Отговорът му беше: "Ааа, така ли...И на мен ми се стори, че някой вика, но като се събудих, не чух никой да хърка и реших, че ми се е присънило". Laughing

# 7 735
Решавам снощи, че ще чета ел. книга на телефона. Увила съм се до ушите, а навън стърчи само една ръка с телефон. (лежа странично) Реших че ми е студено и е крайно време си сменя ръцете. Половин час се обръщам, увивам, загръщам, започва се едно въртене на телефона и нагласяне на бутона за превъртане на страниците. И нал е тъмно - действам само с опипване. Нагласила съм се. Дочитам си страницата, кликам бутона за превъртане на страницата... и изключих телефона. Около минута го гледах странно. Не съм си нагласила правилния бутон. Ядосах се на себе си щот трябва да извадя изпод завивките и другата ръчица... телефона се откл. с пръстов отпечатък  Laughing Успях да почета... със старата ръчица и телефон, опрян във възглавницата на хъркащото същество до мен. Ма така и така телефона ми до главата му... що не му направя клип как хърка?! Още не съм му го показала.

Това е най-мунското което съм чела в темата  Whistling
Скрит текст:
Като нямате какво да напишете защо, си смучете от пръстите подобни тъпотии.....

# 7 736
Аз снощи след като видях пол тест за ову, реших да споделя на половинката, че маратона започва. Не знам и не съм сигурна каква дума съм искала да кажа, но го погледнах сериозно и казах - аз започнах да еволюирам. Той ме погледна, усмихна се и ми каза. - време беше. Ужас умрях от срам

# 7 737
 Joy Joy hahahaЕ,не...оправи ми деня  Joy

# 7 738
Днес брат ми разказваше как е пътувал до Белгия със самолет: "......и по едно време като стана една яка тоблеронция и всички се разпищяха!"

# 7 739
Днес брат ми разказваше как е пътувал до Белгия със самолет: "......и по едно време като стана една яка тоблеронция и всички се разпищяха!"
Гладен е бил. И ти си една- сега ми се прияде Тоблерон заради теб. Пък! Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт