Номинации за най-голяма муня

• 3 580 905
  • 18 481
  •   2
Отговори
# 7 740
Днес брат ми разказваше как е пътувал до Белгия със самолет: "......и по едно време като стана една яка тоблеронция и всички се разпищяха!"
Гладен е бил. И ти си една- сега ми се прияде Тоблерон заради теб. Пък! Crossing Arms
Тоблерон нямам , но в момента правя палачинки и мога да те почерпя. Simple Smile

# 7 741
  • На изток от Рая
Случка от тази сутрин.Отново закъснявам.
Излизам от банята, имам цели 10 минути да се наглася.
Пускам сешоара, започвам да се суша и усещам, че нещо не е както трябва с косата ми.
Мдаа, влязла съм в банята,измила съм си косата с вода и съм излязла  Crazy , кой да се сети, че трябва да използвам и шампоан  Crazy
Че и се хвалех, колко съм бърза тази сутрин  hahaha
Разбра се,че няма да стигна навреме.
Хоп, обратно в банята.
Влизам, измивам си косата с шампоан, изплаквам си я и аха да изляза се сещам,че съм забравила нещо.
Виждам шампоана и мислено се аплодирам, че този път няма да забравя да си измия косата  Crazy
Нанасям отново уверено шампоана и се усещам (малко късно) , че това действие го върша за втори път  ooooh!
В крайна сметка, днес косата ми е двойно по-чиста  hahaha (От недоспиване е  Simple Smile )

ПП: Сетих се и за друга случка.
Онзи ден, с племенницата ми, минаваме покрай с.Щръклево (Русенско) и водим следния разговор:
Аз: С какво свързваш селото?
Тя: С това,че има много щъркели  Simple Smile
Аз: Освен тях.Не се ли сещаш за нещо друго?
Тя: Не.С какво трябва да го свързвам?
Аз: Е как с какво, забрави ли - с щъркелището (сиреч летището)  Crazy

# 7 742
Днес. Вървя по стълбите и любезно поздравявам хората, с които се разминавам. Те ме гледат странно и не отвръщат. Викам си: ей, к'ви простаци, колеги сме все пак, кажи едно здрасти. На третия етаж осъзнавам, че не съм в офис сградата, а в Orange на Графа...
Корпоративната любезност не ми влияе добре явно Simple Smile

# 7 743
Това ми напомни как преди години звънях на един телефон, на който се обаждахме, когато има проблем със стационарните телефони. От много чакане, докато ми обясняват, че всички оператори са заети и ме молят да изчакам, че съм им много важна, забравих за какво звъня. Когато най-после една жена ме попита какъв ми е проблема, не само, че започнах да пелтеча, но и в 12 на обяд й пожелах "лека нощ". Добре, че не ме виждаше коя съм. Joy

# 7 744
  • в кукувиче гнездо
На един колега майка му работи в кланница за патки, които се гледат по еко технологии. Та решавам да поръчам месо. Правя му поръчката и след няколко дни се присещам, че още не ми е донесъл нищо и го питам - "Кво става? Ще лапаме ли скоро патки?" При което той така  Shocked

# 7 745
 Joy  Joy  Joy

С глас!!!

# 7 746
На един колега майка му работи в кланница за патки, които се гледат по еко технологии. Та решавам да поръчам месо. Правя му поръчката и след няколко дни се присещам, че още не ми е донесъл нищо и го питам - "Кво става? Ще лапаме ли скоро патки?" При което той така  Shocked

Това направо ме разби! Уникална си!  Laughing Laughing Laughing
 Hug

# 7 747

Сълзи ми потекоха от смях Joy Представих си как се е опулил горкия човек Laughing

# 7 748

Ох, ще умра! Хиля се от половин час и не мога да спра. Добре че съм сама в стаята.

# 7 749
И аз имам такава муньовщина Crazy Отивам на работа и заварвам колегите да закусват милинки ама от ония големите на топки. На диета съм ама ще се черпя една топка от тази на колегата. Ям и умирам от кеф (много обичам тестени закуски) и в този момент звъни приятелка:
-Кво правиш .....?
-Ям топките на "Киро". Crazy ooooh!
Другата е с един клиент. Говорим си за данъци и ние, умуваме си и ми звъни личният телефон. Видях, че е мъжа ми и моля клиента да ме извини. Ставам от стола (преди 10 години таман излязоха на мода потурите и аз съм се издокарала с едни дето дъното им беше до колената) и клиента ме гледа стреснато а  аз вече говоря с мъжа ми. След секунда клиента каза - Я разкрачи се малко- и продължава да ми зяпа потурите с потрес.... Мъжа ми чу и стана тя една....😂😂

# 7 750
 hahaha Много добри последните две случки....

# 7 751
 Joy Joy Joy Смея се с глас на вашите истории! Браво, мили мами.  Grinning

# 7 752
Това с потурите е жестоко. Joy Joy

# 7 753
Брокер на недвижими имоти съм .Очертава се добра сделка и се мъча да блесна с каквото мога  Mr. Green Решавам да пусна един от документите по кредита ,който за краткост наричаме "член 87" , но тъй като не съм упълномощена клиента трябва да си го получи лично. Всичко точно ,имаме среща , но въпросния клиент закъснява,а офисът се пръска по шевовете и работа ме чака ... Нииищо,
ще звънна да му дам малко зор , пък и да му напомня какво трябва да си вземе. И за да съм максимално кратка изцепвам : " Миро , вземай си члена и по най-бързия начин ела в офиса ,че ако видиш колко още чакат ...."  ... двама не се сдържаха и се изсмяха с глас .Поне хубаво са ме обсъдили ,докато ме чакаха  Mr. Green

# 7 754
  • В сърцето на любимия човек
Леле, Стели  Joy Joy Joy ще ме умориш  bowuu

Общи условия

Активация на акаунт