Номинации за най-голяма муня

• 3 554 891
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 7 965
  • до най-прекрасния мъж
Като ученичка в прогимназията или началните класове - не помня точно, съм горила метална купа и джезве. Единият път си топлих боб чорба, другият си правех чай. Е, накрая се озовах с изгорени съдове, но поне уроците ми бяха научени /варих чай и топлих манджа, докато си уча уроците/. От липовия чай беше останал само прах по джезвето, купата замина в кофата, без да давам много обяснения къде е.
Навремето баща ми, Бог да го прости, ми разказва следната случка - слага да вари боб и отива на центъра в Цар-Симеоновата градина /живеели са с майка ми в близост до колелото на Панаира в Пловдив, тава са около 2-3 км./ да слуша ораторите по политически теми. Който е от Пловдив, може би ги помни, събираха се в градината, до кръглия фонтан, в близост до пощата преди 1989 г. По някое си време решава да се прибира. Стигайки до Панаира /в онези времена знаете колко "редовен" е бил транспорта, та бая време е минало/, вижда пожарна кола спряна до квартирата им. Подкосили са му се краката и едва се е прибрал. Бобът бил доволно изгорял, тенджерата залепена за котлона, но пожар няма. Пожарната била по случайност спряла там. От тогава готвеше рядко и предимно пържени картофи, макарони и чай.

# 7 966
Моите ги бях спиртосала..ама лапешка работа.Имам много слабо обоняние,на моменти хич го няма  все правя гафове.Нали бях писала ,че пратих малката с ракия вместо вода на училище...ми муня съм пък.
Днес пак се изложих (то ми е навик).Звъни домофона.Провжда се следния разговор:

-Ине,ела да пием кафе у нас.(досадна позната от другия вход

-Не съм у нас. newsm78

-Добре,като се прибереш ела до нас.

А сега коя е мунята?

hahaha hahaha hahaha
Е не...

То направо за виц става.
            smile3501 newsm62 В Русия съм, в Русия съм!!!

# 7 967
 Joy Joy
Това ме подсети за една колежка, която често послъгва. Търси я в работата нейна позната, на стационарния телефон. Втората реплика на колежката беше: "не мога, не съм в работата, в момента пътувам за Кюстендил". Колежката не се усети за гафа, а другата дали разбра, че няма да ѝ свършат услуга е загадка за нас.  Mr. Green

# 7 968
още ли ги има тези стационарни телефони

# 7 969
Ние сме държавна служба, имаме си. Peace Колкото да ни изложат. Joy

# 7 970
още ли ги има тези стационарни телефони
Майка ми, след като преди години я убедих да разкара стационарния телефон, не успя да го прежали и от тогава използва GSM-а като стационарен. Редовно като излиза оставя GSM-a на шкафчето на бившия стационарен. И още по-редовно ме пита:"Защо си звъняла по това време? Нали знаеш, че тогава не съм у дома?" hahaha

# 7 971
И баба ми така - излиза и оставя телефона вкъщи, а ние се скъсваме да звъним...Обяснението после: "Ами аз само до магазина/ до приятелката/ до съседката отидох, за какво ми е да го нося с мен?"  ooooh!

# 7 972
Ох, а ММ току що ми се накара, че съм му обула чехлите и той трябва да ходи ПЕШ.  hahaha

# 7 973
Предлагам ако е възможно двете муньовски теми да се слеят. Тъкмо стане тук хубава раздумка, и като се сетим за някой мъж трябва да ходим в другата тема. Така, както си говорим сега е по-забавно - кой за когото се сети - да казва направо тук. Дори някой да реши някоя година да прави годишни номинации, те могат да се вземат без проблем и от една тема.

# 7 974
  • Бургас
Да запиша тук майка ми,като стана въпрос за телефони.Позвъних и аз на мобилния и не вдигна.След малко ми звъни и пита "Ти ли ми звъня преди малко?".
Ами аз,отговарям,ама не ти ли изписва кой те е търсил?
Не,не знам за какво говориш!-отговаря майка.
Аз изумена я питам как тогава ме набира всеки път,а тя сериозно ми обясннява,че си има тефтерче с номерата на всички ни и оттам ги пише на телефона и после зеленото копче! Rolling Eyes
Майко моя! Laughing

# 7 975
  • Euskal Herria
Абе пак добре - вашите майки набират и си говорят. А моята си взе нов телефон, уж обикновена "слушалка", обаче какво е ровила, какво е натискала, беше заляла всички ни с смс-и - нас, близки, приятели...
На зет ми беше изпратила "Не ме чакай, няма да дойда".  Joy Joy Joy
На мъжа ми - "В киното съм".

# 7 976
  • Бургас
Ох,бе!!! Joy Joy Joy
Яна,зет ти сигурно много се е зарадвал на месиджа! hahaha

# 7 977
Абе пак добре - вашите майки набират и си говорят. А моята си взе нов телефон, уж обикновена "слушалка", обаче какво е ровила, какво е натискала, беше заляла всички ни с смс-и - нас, близки, приятели...
На зет ми беше изпратила "Не ме чакай, няма да дойда".  Joy Joy Joy
На мъжа ми - "В киното съм".

hahaha Това ставаше, когато се натисне няколко пъти един и същи клавиш. Например при Нокиите  от "джойстика" в средата: начален изглед-съобщения-напиши съобщение-изпрати-въведи контакт-/и тук при следващото натискане се въвежда първото име от телефонния указател/-изпрати(отново)-съобщението е изпратено успешно. Племенницата ми, когато беше на 2 години така беше изпратила от моя телефон около десет съобщения на собственика на наша партньорска фирма в 12:40 вечерта Mr. Green. Добре, че бяха празни. Майка ти ще да е натискала някое копче, което води до шаблоните.

# 7 978
  • Euskal Herria
"Как бе, мамеее, ми нищо не съм пипала, няма такова нещо" - като й се обадихме да питаме какво става. Тя дори и не беше разбрала, че е разпращала. И до ден-днешен е твърдо убедена, че не е нейна вината.

# 7 979
Въх, представям си мм да получава смси в 12 през нощта и после иди та му вярвай, че няма сестра, а че две годишно хлапе е било.
 Ще му развалите семейството,ай,ай,ай. hahahaна тоз бизнес партньорин.

Общи условия

Активация на акаунт