Номинации за най-голяма муня

• 3 554 915
  • 18 481
  •   2
Отговори
# 7 950
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Хайде да си призная и аз. Преди години реших да си правя домашна маска за коса, всичко добре, но накрая пишеше, че за по-голям ефект е добре косата да се обвие в топла хавлия. Имаме парно, нищо не ми пречеше да сложа една хавлия на радиатора да се затопли, но защо да се затормозявам като може и по-бързо и тогава ми дойде на ум гениална идея ooooh! врътнах хавлиената кърпа на 3мин. в микровълновата .... познайте как я изкарах! Laughing

Joy Joy да позная ли?

аз обезпаразитявах едни клонки, за да "засадя" орхидеи на тях  Crazy
после две години добрият дядо ми носеше въгленчета  Crazy

# 7 951
  • при късмета
Говорим с една приятелка по скайп по нощите и сме се отплеснали. По едно време ме моли да изчакам, че се звъни на вратата е взе да мърмори, че мъжа й не си взел ключовете, толкова късно кой друг щял да е. Мина доста време, зачудих се какво става и тя се връща на скайпа по едно време. Питам я какво беше това отваряне на вратата, а тя "А, позабавих се малко, че беше комшията. Дойде да ми каже, че има пожар у нас"  Shocked Ама с най-невъзмутимия тон, все едно дошъл да й каже добър ден
Сложила да вари пиле, докато си говорим водата извряла, пилето вече печено вместо варено и изгоряло. Тенджерата изгоряла и черен дим излиза през прозореца. Добре, че е бил комшията

# 7 952
Не можете да се мерите с мен! Crossing Arms Един ден преди години сложих да си варя макарони и излязох на кафе. ooooh! Embarassed

Ние със сестра ми какъв номер направихме на баща ни. Видиш ли, татко си слага лют червен пипер в чая сутринта. Доста необичайно поведение. И баща ни, ни накара да му сготвим леща яхния. То хубаво, ама беше против нашата воля и нали много се прави че яде люто и ние решихме да сготвим само че, решихме да сложим много люто. Първо смляхме едно пакетче черен пипер вътре, оказа се че е малко. След това се заиграхме да смелим второ и трето … Е то тука вече за нас почва да става много, ама си викаме, той нашия яде, сигурно това няма да го усети, дай вместо обикновен червен пипер да сложи лют червен пипер. Изсипахме лъжица и половина. Разбира се никои от нас двете не посмя да го опита това. Ама си викаме „той няма да го осети, щом в чая го слага”. Купихме едни малки люти чушки, дето и аре в манджата. Разбира се слагаме и други подправки и си я издокарваме яхнията. Само че все си мислим, че е малко. Оставихме го така и сядаме да ядем, ние двете си се кикотим и гледаме да се прикриваме, ама сядаме с него все едно нищо няма в манджата. Нашичкия като си хапна и да ви кажа честно така визиономия не бях виждала през живота си. Ама то цвят смени, ама то гримаса… нямам думи да ви го опиша.. В следващия момент като се разфърчаха прибори и чении към нас. Да видите колко бързо се бяга от кухнята навънка. Един ден не смеехме да се приберем… Ама нали си слага в чая лют червен пипер, сега какво иска от нас …

# 7 953
  • София
Веднъж кат нях ученичка ще си топля мусака. Тя в пласмасова кутия. И за по-лесно ще я топля на парти грила отгоре, но дали се сетих да пресипя в друг съд Grinning По миризмата усетих, че нещо става и гледам краищата на кутията се постопили, поне мусаката беше ок, е кутията не ставаше за нищо Grinning Grinning Grinning

# 7 954
  • София
tania_spasova84, горкия ти баща.

Имам много изцепки в кухнята аз... Боб и леща по тавана - изпушила тенджера под налягане.
Забравено пиле на котлона... тенджерата беше изхвърлена и кухнята щателно измита (цялата) посред зима.

И забравени варени яйца...
Тъкмо съм започнала да захранвам щерката с яйца. Слагам ги аз на котлона и отиваме с щерката в хола да гледаме детски.
Излизам аз по едно време в коридора и започва да ми мирише на бакелит. Връщам се в хола - не мирише. Излизам в коридора - мирише. Започвам да оглеждам всички ел. прибори, които са близо до холната врата. Звъня на мъж ми по телефона "нещо гори у нас, ама не мога да го намеря". Той съответно казва да проверя отново и по-внимателно.

След ново щателно претърсване, но резултат - не. Решавам, че ми трябва нещо от кухнята. Отварям вратата и се блъснах челно с гъст черен дим... Яйцата се опекли  Laughing

При един подобен случай имахме и посещение от комшийка. Една  баба слезе да ни каже, че у нас нещо гори. Дима стигнал чак до 7мия етаж (бяхме на 3тия). Мъж ми беше решил да си готви боб...  Laughing

# 7 955
Майка и татко вече напуснаха този свят,но бяха големи образи и двамата.Особено майка..
И сега като ви четях,се сетих за една наша обща семейна мунска история..
Значи,майка беше с частична пареза на единия крак и съответно трудно ходеше,с годините натрупа и килца и така..
Та значи,пада тя в къщи и си удря лошо здравия крак в стъпалото..Страничната кост..Съответно,ходенето става мисия невъзможна..
Ляга и не става от леглото,до тоалетна с много мъка и зор..
Викам,трябва да те водя в Пирогов за гипс..
Тя се разрева,как щяла да отиде,викам ще намеря кола,ако трябва линейка ще платим да те закара..
Не,та не..
Гледахме се с татко,гледахме,умувахме..Викам,дай ще я гипсираме тука двамата.. Crazy
Речено-сторено..
Опънала нашта стъпалото в шпиц,и аз гипсирам..
Доволна от добре свършената работа,излизам някъде си и се прибирам късно вечерта..
Посрещат ме на Ура,гипса махнат,как съм можела така да направя..
И ми обясняват,че съм я гипсирала в шпиц,и съответно,тя не  е балерина да ходи на пръсти..
Ще речеш,че спала,гат си опъна падьома..
Как да е..Пробвала да стане,видели гафа и махнали гипса..
На другия ден,пак нещо си излизам,прибирам се..Гледам баща ми разбърква в легена някво вещество..
Ама ..целия леген пълен догоре,все едно ще шпаклова..
Викам му "кво правиш"..Ми да гипсирам майка ти отново..Е що,викам толкоз много си сложил?
Ми,не аз уж малко,ма то нещо много се надува и поема много вода ..
Викам ти сигурен ли,си,че е гипс?..Да,ето го..И ми сочи една малка найлонова разфасовка с някъв прах..Бял..Бъркам в легена..Ми нещо не е как трябва..
Вземам пликчето и се дзверя в полуизтрития надпис.."Бял цимент" ..
Викам,баща ми,щяха да ви пишат утре в "Нощен труд".. И ако не бях дошла,после какво?Как щеше да се маха тази циментова обувка?
А той..Как..Ми де да знам..С динамит! Crazy

# 7 956
  • София
Майка и татко вече напуснаха този свят,но бяха големи образи и двамата.Особено майка..
...
Боже, аз се притеснявам, че съм фармацевт-любител (в смисъл, че когато съм в САЩ, "изкупувам" ОТС-тата в аптеката), а то вашето семейство са направо ортопеди-любители.

# 7 957
Някои са големи "майстори" на късия разказ  Wink ... За гипса говоря.

# 7 958
  • Сф
Искрено се смях на гипса и динамита  Joy Joy Joy
Малко и от мен: на ЖК искам да се оплача, че ми и е излязал хемороид, ама вместо това се изцепих,че имам ХЕРМАФРОДИТ  #Crazy Joy

# 7 959
Аз да си призная ли, че сварих рибките като ученичка......Счупих нагревателя за аквариума, докато ги чистех и викам ще ги стопля малко с на мама нагревателя за чай.......мушнах го, ама се оправях за училище и го забравих и излезнах да уча.........като се върнахме вечерта познайте какво намерихме - рибешка супа .......още ми е гадно като се сетя  Tired

# 7 960
  • Бургас
Аз да си призная ли, че сварих рибките като ученичка......Счупих нагревателя за аквариума, докато ги чистех и викам ще ги стопля малко с на мама нагревателя за чай.......мушнах го, ама се оправях за училище и го забравих и излезнах да уча.........като се върнахме вечерта познайте какво намерихме - рибешка супа .......още ми е гадно като се сетя  Tired

Аз им сипах ракия вместо вода.Май съм го разказвала тук newsm78

# 7 961
 ooooh! Г ooooh!орк ooooh!е Горките рибки!

# 7 962
  • Бургас
Моите ги бях спиртосала..ама лапешка работа.Имам много слабо обоняние,на моменти хич го няма  все правя гафове.Нали бях писала ,че пратих малката с ракия вместо вода на училище...ми муня съм пък.
Днес пак се изложих (то ми е навик).Звъни домофона.Провжда се следния разговор:

-Ине,ела да пием кафе у нас.(досадна позната от другия вход

-Не съм у нас. newsm78

-Добре,като се прибереш ела до нас.

А сега коя е мунята?

# 7 963
  • София
Моите ги бях спиртосала..ама лапешка работа.Имам много слабо обоняние,на моменти хич го няма  все правя гафове.Нали бях писала ,че пратих малката с ракия вместо вода на училище...ми муня съм пък.

-Не съм у нас. newsm78

А сега коя е мунята?

hahaha hahaha hahaha
Е не...

# 7 964
  • Бургас

-Не съм у нас. newsm78

А сега коя е мунята?

hahaha hahaha hahaha
Е не...

То направо за виц става.

Общи условия

Активация на акаунт