Номинации за най-голяма муня

• 3 554 937
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 7 935
А, що, до един момент беше голяма веселба. Аморето само дето не го сееш, там не никнеше  Joy

П.П. Сега  - последно - брата или сестрата пише? Той на колко е години?  Mr. Green
В момента аз съм титуляра на профила (сестрата). Брат ми е на 33г. ,но е необичайно отмъстителен. Едва ли ви е било забавно с него. Съжалявам наистина!

А, 'що, на мен ми беше забавно, добре си пописахме.
Хубаво е, че администраторите са ти повярвали, 'щото аз хич на вярвам на тази история с брата.

# 7 936
Добре, bubanka, няма да споря. Направих каквото трябваше и смятам да приключвам с тази "трагедия"
Да сме живи и здрави!  Hug

# 7 937
  • софия
Искрено ме разсмя.
Ако на бегом беше намерила друга пухена възглавница, мислиш ли , че щеше да разбере, че е друга. Laughing Laughing

Не ми е хрумнало тогава. Но пък сега ме подсещаш, че мога да направя един закъснял подарък-компенсация, като потърся такава. Дали още се продават такива? С истинска перушина?
Продават се, не само в Икеа, гъши пух, различно количество като грамаж съответно и обем.
И ако пак решиш да я переш си купи един страхотен препарат на Miele, който наистина е скъп ( 26 лв за малко бутилче) но ми е изпрало вече няколко пъти пухените завивки и възглавници. Да, като ги изкараш от пералнята ти се струват степани, но като изсъхнат са като нови и няма да ти се налага да пощиш перушинка по перушинка за да си върнат формата!
 Сори за спама, но мисля че е полезно! Simple Smile

# 7 938
Препаратът наистина си заслужава.

# 7 939
  • София
Препаратът наистина си заслужава.
Кой е този препарат?

# 7 940
  • Cavan, Ireland
Като стана дума за пране. Аз наскоро си изпрах шофьорската книжка, която е стар модел хартиена с малко найлонец по нея. После измежду дрехите си намерих и снимката. Позалепих тук там с тиксо, обаче е ужасно парцалива, още си важи де, ама май ще ходя да я сменям с пластмасова карта. Поне не е толкова дразнещо розова вече...  Редовно пера магнити, понеже хладилника е вграден и не може на него, като ни даде някой магнитчета ги слагаме по пералнята и като слагам камарата с дрехите в пералнята редовно прибирам и някой магнит...

# 7 941
Мунята преди да си изпие кафето...
Ставам и на автопилот отивам в кухнята. Пускам кафе машината и решавам да си опека филийките за закуска. Вадя скаричката и я слягам върху печката. Капакът на печката е затворен върху котлоните. Пускам и влизам в банята. Не след дълго излизам и в апартамента подозрително мирише на разтопен бакелит. Почвам да ругая комшиите (палеха си печката със всякакви боклуци), че пак са ни обгазили. Влизам в кухнята - димна завеса. Седя и мигам неразбиращо, почесвам се по главата. Нещо пуши, но не е скарата. Не разбирам. Приближавам се и гледам, под капака на печката излиза дим. Продължавам да не разбирам. Изключвам скарата, поглеждам внимателно и гледам, че съм врътнала копчето на котлона. Нашия си грее и ми изгаря капака на печката... Резултатът беше 3 дни тежко проветряване и капак с черно изгорено на чисто новата ми печка... Мъжът ми ми забрани да правя каквото и било преди да си изпия кафето...

# 7 942
Алечка, ти поне си я свършила тази чудна работа преди да си изпиеш кафето. А аз вече си бях изпила кафето, че и душ си бях взела, когато включих вместо слоукукъра котлона под него. Вярно, на слоукукъра му нямаше нищо, само пластмасовите му крачета се бяха стопили, но смрадта на горяща пластмаса е потресаващо гадна!

# 7 943
Смрадта верно е ужасна, моят мъж като станал след мен решил, че съм подпалила апартамента. А грозното черно петно на капака всеки ден ми се смее ехидно и ми напомня колко съм смотана...
Оня ден пък съм спряла котлона, на който готвих, ама съм пуснала съседния (най-голямата плоча). Бе влизам в кухнята - непривично топло. Гледам - лампата на котлона свети. Два часа сигурно си е седял така. Аз като разправям, че трябва да ми се забрани достъп до кухнята никой не ми вярва...

# 7 944
За да се пресекат подобни муни като последните с котлони, науката създаде индукционните плочи.
Трябваше ми няколко дни за да разбера, че странния сигнал идва от изключения котлон, на който е поставено нещо отгоре. Много отрезвително действа. Peace

# 7 945
  • София
Като става въпрос за кухненски изцепки... преди известно време съм си сложила вода в каната да заври, за да си направя чай и седнахме да гледаме филм с моя приятел. Доста по-късно се сетих за водата... е, беше извряла. Изплакнах каната, сложих нова вода, обаче... протече и от тогава насам като си топля вода, трябва остатъка да го изливам в мивката, защото иначе всичко става мокро. Един път го направих този номер и вече не повтарям  Laughing
А това със загубените обици и на мене ми се е случвало - имах едни златни обици, които много си обичах. Отивам веднъж на работа, прилежно накипрена, естествено с обиците, обаче в един момент установявам, че едната я няма. Като започна едно търсене... тук обица, там обица, няма я и я няма... Връщах се по пътя до спирката на трамвая, но не би... Стана ми много криво, ама какво да правя, прибрах другата и това беше. Вечерта се прибирам в къщи, събличам се, свалям си сутиена и нещо издрънчава, като поглеждам, какво да видя - тя се закачила за него и цял ден съм си я разнасяла с мене. Laughing

# 7 946
Не можете да се мерите с мен! Crossing Arms Един ден преди години сложих да си варя макарони и излязох на кафе. ooooh! Embarassed

# 7 947
Не можете да се мерите с мен! Crossing Arms Един ден преди години сложих да си варя макарони и излязох на кафе. ooooh! Embarassed
Да, да! Като бях в гимназията, майка ми ме остави да наглеждам тенджера с боб. Аз, какво да му гледам, отидох в моята стая да уча по история. Ей, още го помня този урок! Пожарната прекъсна ученето му- комшиите видели, че излизат валма черен дим от прозореца на нашата кухня, звъннали, ама ученолюбивото дете учи със слушалки в ушите и не ги чуло и хоп, звъннали на пожарната. Незнайно защо майка ми изобщо не беше омилостивена от факта, че всичко стана заради старателното ми учене. hahaha

# 7 948
Хайде да си призная и аз. Преди години реших да си правя домашна маска за коса, всичко добре, но накрая пишеше, че за по-голям ефект е добре косата да се обвие в топла хавлия. Имаме парно, нищо не ми пречеше да сложа една хавлия на радиатора да се затопли, но защо да се затормозявам като може и по-бързо и тогава ми дойде на ум гениална идея ooooh! врътнах хавлиената кърпа на 3мин. в микровълновата .... познайте как я изкарах! Laughing

# 7 949
  • о`майна лунна нощ е

ПП - можем, можем ...
Комшийката пържила нещо на електрическия котлон, когато олиото пръснало и запалило аспиратора, а тя станала на мехури по ръцете от гореща мазнина. Жената обаче не загубила самообладание. С чаша вода почти угасила възникналия пожар в боксчето и смело дръпнала шнура на котлона.
Като се прибрал мъжът й само простенал "Добре, че си жива!"
За протокола - той е пожарникар.

Случката ни я разказаха двамата заедно, не знаех да рева от смях ли или от радост, че е оцеляла.

ПП - сещате се колко добра комбинация са горещо олио, вода, ток.

Последна редакция: ср, 25 ное 2015, 21:19 от `ТуиГ

Общи условия

Активация на акаунт