Номинации за най-голяма муня

• 3 555 370
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 7 920
  • при късмета
Муньовщината е моя, че само веднъж не проверих съдържанието на багажника преди да се приберем. А игра на площадката до нас, която е със зелени площи отстрани и доста дървета

# 7 921
Тази муня ще я запомня обаче.
С брат ми се скарахме много лошо и той ме заплаши със "ще видиш". На следващия ден искам да си вляза тук в профила, но.....не става. Имам забрана за публикации....спам. Пълен блокаж. Много често влизам тук от неговия компютър като съм в тях и даже съм си запаметила и паролата. Та този муньо ми е влязъл в профила и ги е надробил едни такива, че ме е изпоскарал с половината форум и сега не знам къде и на кого да се извинявам.Ако някой познава случая и е бил обиден или засегнат по някакъв начин от моя профил моля за извининение. А пък във фейсбук профила какви ги е оплескал не ми се говори. Няколко човека днес ми се обадиха да ме питат коя е "новата звезда" до мен на снимката и дали съм се развела.
Оправих си нещата със смяна на паролите и хиляди обяснения и извинения, но определено ще му го върна някак си подобаващо. Втори като него няма!  ooooh!

# 7 922
На мен съпругът ми се забавлява понякога така.
Неговия профил тук не го зная, но виж той моя го знае. И редовно ми го хаква.
Всички профили ми хаква, и телефоните.  ooooh! Нямам никакви тайни, освен една кутия чието съдържание, заключвам. Twisted Evil

# 7 923
  • Euskal Herria
А, що, до един момент беше голяма веселба. Аморето само дето не го сееш, там не никнеше  Joy

П.П. Сега  - последно - брата или сестрата пише? Той на колко е години?  Mr. Green

# 7 924
А, що, до един момент беше голяма веселба. Аморето само дето не го сееш, там не никнеше  Joy

П.П. Сега  - последно - брата или сестрата пише? Той на колко е години?  Mr. Green
В момента аз съм титуляра на профила (сестрата). Брат ми е на 33г. ,но е необичайно отмъстителен. Едва ли ви е било забавно с него. Съжалявам наистина!

# 7 925
  • Euskal Herria
Че то даже негова реплика отиде в Смешките, че и беше номинирана. Поне да си направи профил човека, сигурно и той се е забавлявал  Joy.

# 7 926
Дайте линк за темата за смешките, че ми се четат свежарски неща  Peace Praynig bouquet

# 7 927
  • при късмета
Дано поне новите пароли не си запаметила на чужд компютър. Това си е муньовщина със сигурност  Joy

# 7 928
Дано поне новите пароли не си запаметила на чужд компютър. Това си е муньовщина със сигурност  Joy
Аа край! Само на моя! За първи път в живота си ме наричат шезофреничка и че имам раздвояване на личноста и настоятелно ме пращат на психиатър.
Лошо ми стана докато четях всичко това. Добре, че админите са ми блокирали профила, защото сигурно щеше да ми накачи всички снимки във форума и да стане земетресение после.  Joy
Край! Край!

# 7 929
http://m.bg-mamma.com/index.php?topic=883583.150%20?>

Звезден прах, ето ти темата със смешките. И там ме има. Станах за смях.  ooooh!

Извинявам се за поредните постове но не можах да пейстна линка при редактиране.

# 7 930
Аморе, а темата за похвали и оплаквания кой я пусна?   Wink

# 7 931
Аморе, а темата за похвали и оплаквания кой я пусна?   Wink

Аз я пуснах!
Знам прочетох всичко...не ми се коментира повече  ooooh!
Извинявам се на всички, които са били обидени или засегнати от моя профил. Не страдам от раздвояване на личността и съм психически стабилна (поне така си мисля) Simple Smile
Брат ми е пишел с вас- първоначално се е правел на мен, после е започнал да обижда и да направи така, че да ми блокират профила. И не сме се скарали за това, че съм му седяла на компа а причината е много по-сериозна , но това е друг въпрос.
А да, и установих, че темата ми е заключена  ooooh!, но както и да е....!

# 7 932
Е, де Аморе! Стига се извинява все едно бгмамата ти е целия живот.
 Rolling Eyes

# 7 933
Стига си се извинявала, да, че започвам  още повече да се съмнявам, че брат ти бил писАл от профила ти  Twisted Evil  hahaha 

# 7 934
Казах за бг мамма, но далеч не е само това. И във фейса ги е надробил едни красиви, но за вас няма значение. То на чужд гръб...нали?  Joy

Общи условия

Активация на акаунт