Номинации за най-голяма муня

• 3 579 686
  • 18 481
  •   2
Отговори
# 9 030
  • София
...В следващия момент го заглеждам - той си говорел по оная работа /тук се показва жест с ръка тип "говоря по телефона", който двете с приятелката ми не виждаме в първия момент/. Ние прихнахме да се смеем, майка ми се усети какво е казала и тя прихна да се смее и като се успокои се поправи: "Така де, по мобифона".
Аз съм чувала израза "говоря си като луд с оная си работа", та може и буквално да се приеме  Joy

# 9 031
Чинията залепнала за котлона, носи се потресаваща смрад... Не помня какво се случи с котлона и дали успяха да изстържат някак залепналата разтопена пластмаса от него, но помня две неща: че баба не ми се кара и че после си направи рамка за едно гобленче от остатъка от чинията (само дъното беше разтопено). Не знам дали съм го споменавала това, но баба ми беше изключителна жена.  Heart Eyes
              Впечатлена съм от баба ти!

# 9 032
Пак аз  Crazy

Пазаруваме в Била с мъжът ми. Била картата ми е на връзката с ключовете. Аз плащам, той прибира по торбите. Излизаме пред магазина и спираме да си приказваме, защото ще поемаме в различни посоки. След известно време изкача касиерката и започва да гони една жена (явно клиентката след мен) и да вика след нея "Госпожо, ключовете ви! Ключовете ви!" В миг на проблясък аз започвам да се пребърквам... Моите ключове ги няма.  Тичам след касиерката и викам " Мои са, мои са..." Жената ми ги оставила на плотчето, ама аз аз съм си прибрала рестото и толкоз... Добре, че се замотахме с мъжа ми отпред, че щях да вися час и половина да го чакам да се наспортува...

# 9 033
  • Шотландия
Скрит текст:
Аз имам обратния случай, след дълго боледуване водя синът ми на детска, съответно той мрънка, аз увещавам и т.н. И на входа "учителката" с над 20 години стаж се изцепва с цяло гърло:" Ооо, ...., само ти ми липсваше! Да знаете че ще имаме тържество, нали него няма да го водите?!"
Аз съм доста миролюбив, даже срамежлив и свит човек, но в този момент, особено като видях сълзичките на детето и как то цялото се сви като зашлевено, вярвайте ми, причерня ми пред очите...после се извиняваха и на мен, и на мъжа ми цяла седмица. Не съм крещяла като някоя простачка, но се уведомих така ли смята за редно да се държи с децата, с родителите, и дали този концерт случайно ще се излъчва по националната телевизия и дали е на ниво Миланската скала, та да не може да включи 1!!! дете в някоя до болка повтаряна обща песен в последния момент. Уведомих я и чене съм си намерила детето на улицата, та да го мачка психически, и че ако смята след това да си изкара яда на него , лично ще се постарая да бъде дисциплинарно наказана. Също и че не очаквам от професионалист педагог подобно поведение. Честно казано, нямам спомен какво точно още й наговорих, но бях бясна. Представих си как се държи с дечицата насаме, след като пред родителите си позволява такова поведение...В крайна сметка можеше да ни дръпне настрани и дискретно да ни каже, ако е било толкова важно да не ходи да й разваля представянето.  Tired

Happy, респект!  Peace  Чак съжалих, че нямаш спомен какво още си й наговорила. И аз губя свяст, когато видя сълзите на наранено дете.  bouquet

# 9 034
Харесах си рецепта за която трябва нахут тъй като нямаше сварен отивам на диетичния рафт и взимам един пакет сух, оглеждам го дълго да открия срок на годност .Уверих се че е в срок и го прибавих при покупките, на касата следя маркирането, плащам.Вадя в къщи и чета СОЯ, печена солена ясно е че днес няма да правя експеримент  ooooh!

# 9 035
  • пак там
Днес сготвих клин-чорба Simple Smile

Понеже съм свръх-мега-супер-многофункционална (минути за реклама, щото следващото е антиреклама), реших да свърша един куп неща, докато готвя супа. Пътьом притичвам да разбъркам супата. Първо с любимата дървена лъжица. Втория път с досада установявам, че лъжицата я няма. Следва кратък скандал с домочадието "коя гад не е дочакала до готовност и ми е отмъкнала лъжицата", разбърквам с желязната и се понасям по задачи. На третия заход лъжицата отново липсва, бъркам с поредната извадена и обяснявам на домочадците какво си мисля за подобни крадци на недоварена супа, които освен това не си и признават, не ги е срам.

Намерих лъжиците. Когато застройвах супата. Вътре в нея.  ooooh! Разбрах и че странният шум при разбъркването не бил от несварени картофи, а от дружното танцуване на лъжиците по дъното...

Отивам да се извинявам. После в ъгъла, да се срамувам.  Blush

# 9 036
  • София-Младост
Хахаха Рися, следващия път готви в по-малка тенджера или с по-големи лъжици chef
Веднъж и аз така...ще карам колата, отключвам и ключовете остават на вратата отвън. Сядам, мъж ми ми дава неговите и тръгвам...Почва нещо да тропа...ослушваме се, спирам...тропането спира.
Паля внимателно, ушите ни на шест отворени...тръгвам и хлоп-хлоп, металното нещо отново дрънчи...след няколко пъти спри-тръгни и ми се навика ММ...защо не си си прибрала кючоветеее  Sick

# 9 037
Не зная дали съм Муня, но със сигурност съм най-ужасната майка на планетата. Днес дъщеря ми има рожден ден. Кръгла годишнина- цели 10 години. По този повод правих специална почерпка за класа ѝ. КУлинарията ми е хоби, та се вихрих над едни красоти специални, украсявах и опаковах внимателно. Сутринта я закарвам на училище.  Тя- с раница на гърба, аз нося почерпката. Казваме си "чао", цунки-мунки и аз се връщам към колата с почерпката в ръка. Внимателно  товаря почерпката в багажника и потеглям. На първия светофар едно подозрение, че нещо не е както трябва се промъква в главата ми. Почерпката! Оставих детето в училище, а почерпката натоварих обратно в колата! Газ до училището, връхлитам по средата на часа в класната стая и насреща ми по нещастното личице на дъщеря ми проблясва надеждата, че рожденият ден не е провален и почерпка все пак ще има.

# 9 038
  • На брега на реката
Да ти е жива и здрава! Ама явно и тя залита по мунските наклонности на мама си  Mr. Green

Я да видим това бива ли за мунска постъпка  Mr. Green
В неделя обядваме цялото семейство. Малката приключва първа и отмествам стола й за хранене, за да стана и да й подам салфетка. При което усещам една абсолютна липса на опора под краката си и политам напред с изпънати ръце (тъкмо в този момент се протягах за салфетка). Падането си беше повече от комично - а-ла плъзгащ се тюлен по лед. Подпрях се на ръце, хлъзнах се пак и се стоварих по гърди. Мм едва ме събра от пода  ooooh! Най-ужасно беше да си приведа ръцете в нормален вид, изтръпнали в поза на богомолка. Трети ден ме болят жилите при мишниците и добре, че съм с малък бюст и не се нараних сериозно.
А защо паднах ли? Защото малката муня имала сериозен пиш-позив, улисана в хапването явно е пропуснала да си каже и пуснала локвичката под стола. А при отместването на стола й, съм стъпила смело с двата крака върху мокрия ламинат  Joy

# 9 039
Това си е жив опит за атентат от страна на малката мунка.  Laughing

# 9 040
  • IT
Всичкото това падане ми напомни  преди години съм седнала на стол на колелца, като искам да ходя някъде в стаята се търкалям с него(бях на 29 години тогава, далеч от детската възраст) и така паднах по гръб със стола. Проблемът е че стола беше с облегалки отсрани  и аз не мога да се извъртя да стана. А ми беше и много смешно, което не ми помагаше да стана.  Двете ми колежки в стаята, делеше ни преграда чули смеха ми и дойдоха и ме изправиха със стола.
Вчера влезнах в лигата на "Да си измием косата без шампоан". Няколко пъти се погледнах в огледалото и се учудих, че косата ми има такъв потресаващ вид.

# 9 041

Вчера влезнах в лигата на "Да си измием косата без шампоан". Няколко пъти се погледнах в огледалото и се учудих, че косата ми има такъв потресаващ вид.

Аз днес си намазах половината лице с крем за заздравяване на крайчетата на космите. Дъщеря ми и приятелката и се гримираха и ползваха и моите неща, и след като не си намерих фон дьо тен-а, потърсих в нейните козметики. Намерих крема в нейната баня, прочетох отгоре пише с големи букви BB, повече не погледнах. Директно намазах върху лицето си. Странно мазило! Погледнах пак, то не пишело ВВ, а ВК.  ooooh!

После ще ви разкажа как я карах да си трие грима с лосион за крака.  Laughing

# 9 042
Ползвам комплект тенджери с различни, но близки големини. Вече няколко пъти, слагам храната да се готви, вадя капака и го мятам без да премеря дали е за тази тенджера и се чува едно пльок..

# 9 043
Приятелка ми даде мостра на новия шампоан на Нивея. Доволна, че ще го пробвам вадя пакетчето в банята, разкъсвам го отгоре, избутвам съдържанието хубаво нагоре и изпльоках всичкия шампоан на пода. Чак смешно ми стана. Добре, че имам други 2 шампоана.

# 9 044
  • Шотландия
Хахаха Рися, следващия път готви в по-малка тенджера или с по-големи лъжици chef
Веднъж и аз така...ще карам колата, отключвам и ключовете остават на вратата отвън. Сядам, мъж ми ми дава неговите и тръгвам...Почва нещо да тропа...ослушваме се, спирам...тропането спира.
Паля внимателно, ушите ни на шест отворени...тръгвам и хлоп-хлоп, металното нещо отново дрънчи...след няколко пъти спри-тръгни и ми се навика ММ...защо не си си прибрала кючоветеее  Sick
Онзи ден бях "в серия", ама само първото си спомням (за щастие). Правя си сутрин кафето в една чаша с капак, която слагам после в колата и го пия из път. Да де, ама тя висока, а на мен дългите лъжици ми се изгубиха някъде, та карам с обикновена чаена лъжичка. Слагам кафето в чашата, оставям лъжичката вътре и наливам горещата вода, след това и малко студена, за да мога да го пия, обаче явно не достатъчно, защото е много горещо - и не мога да извадя лъжичката, защото се подава много малко крайче. Пробвах веднъж - опарих се. Пробвах пак - същия резултат (сякаш можеше да е друг) ooooh! Извиквам и мъжът ми идва на помощ - добре ли си? Често се паря, та той все ме проверява. Оплаквам се много нещастна, че ще закъснея за работа - и той също се пробва да извади лъжичката, после установявам, че е искал да я извади с вилица. Чак след това се сещаме и двамата, че може да отлея част от кафето в друга чаша, за да мога да хвана лъжичката...  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт