Номинации за най-голяма муня

• 3 552 309
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 9 495
  • на Мелмак
Днес реших да направя пиле с ориз , защото много го обичам.
Сварих си пилето , сложих ориза , подправки , сол .
Никога не оитвам яденето преди да го сложа да се готви , но днес , защо ли топнах пръстче в бульончето ?
Ами то сладко  Crazy
Взела съм си финна захар и съм я сложила , вместо сол  Laughing
ММ ми се обажда , имаме среща - Какво правиш , идваш ли ?
Аз мия ориза и месото  Laughing , разказвам му - а той - И защо не го остави ? Можеше да го направиш сладко - кисело !  Grinning

Последна редакция: сб, 21 май 2016, 21:12 от etty775

# 9 496
Днес реших да направя пиле с ориз , защото много го обичам.
Сварих си пилето , сложих ориза , подправки , сол .
Никога не оитвам яденето преди да го сложа да се готви , но днес , защо ли топнах пръстче в бульончето ?
Ами то сладко  Crazy
Взела съм си финна захар и съм я сложила , вместо сол  Laughing
ММ ми се обажда , имаме среща - Какво правиш , идваш ли ?
Аз мия ориза и месото  Laughing , разказва му - а той - И защо не го остави ? Можеше да го направиш сладко - кисело !  Grinning

Joy Joy Joy
Аз така като малка ще готвя за първи път, много исках (бях на 8г). В един момент реших че ще изненадам семейството като направя зелен фасул с месо. Ок, всичко си сложих, нямаше проблем, готвенето мина като по учебник и всички много доволни сядаме да вечеряме, ем... оказа се че вместо сол съм сложила захар и се беше получил сладък фасул  Mr. Green

С мунските изпълнения с проституцията и аз да се включа. Миналата година си чаках 111 след работа да си се прибера, облечена с дънки, потниче, симпатични но удобни обувки и черна дамска чанта. Та чака си моя милост рейса и една кола минавайки ми бипка и спира на няколко метра, отивам аз като по някаква причина бях решила че колата е на някой колега понеже още не ги бях запомнила съвсем като хората, оказа се абсолтно непознат който по друга причина ми бипкал  Mr. Green

# 9 497
  • sf
Разказвала ли съм как се изложих по скайп?
С едни приятели се разбираме да ходим на пикник с децата, незнайно защо те идват със свекървата, която е много досадна, на всяка манджа мерудия. След седмица говорим по скайп пак да излезем така и аз се изцепвам "Ама да не довлечеш пак свекърва си,че да можем да си говорим". и някъде в дъното се чува "няма,няма, този път няма да идвам, ще ви оставя сами"  ooooh!
Излишно е да казвам,че умрях от срам.

# 9 498
Разказвала ли съм как се изложих по скайп?
С едни приятели се разбираме да ходим на пикник с децата, незнайно защо те идват със свекървата, която е много досадна, на всяка манджа мерудия. След седмица говорим по скайп пак да излезем така и аз се изцепвам "Ама да не довлечеш пак свекърва си,че да можем да си говорим". и някъде в дъното се чува "няма,няма, този път няма да идвам, ще ви оставя сами"  ooooh!
Излишно е да казвам,че умрях от срам.
ooooh! Embarassed Embarassed Егати, тая свекърва чак разговора ви по Скайп ли слуша?! Ама приятелката ти е муня - да беше ти казала, че не е сама.

# 9 499
Ето нещо за което бях изключила. Ставам аз вчера сутринта от леглото и понеже докато се събудя качествено ми трябват поне два-три часа... Та имах уговорка с приятел да ми донесе лаптопа. Звъня му понеже и зарядното на телефона бях оставила в плика а батерията ми пред фалит. Та с вдигането на отсрещната страна викам ... добро утро, в този момент отсреща се млъква, ММ вика как утро? Поглеждам часовника 11:50ч.  Joy а от среща ми се обяснява как утро, аз съм буден от 06:00ч.? Смотолевих че преди малко съм станала а ММ се заля да ми се хили. По същия начин отишла съм на работа сутринта към 07:00ч., става към 11 някъде и който и да дойде за поздрав се чува от мен се "Добро утро" е не е реално как ме гледат хората в такива моменти или пък млъкват докато осъзнаят какво съм казала  Embarassed Mr. Green

А днес сутринта ММ ме буди преди да тръгне за работа, та аз в просъница му обяснявам да мине да вземе от аптеката Цигари, Хляб и Майонеза, е човека ме погледна въпросително и почна да ми се хили? Shocked  Joy Joy Joy

# 9 500
На първата ми среща с бившия ще ходя, нагласила съм се с токчета, ризка, говоря по телефона и вали проливен дъжд. Правя още една крачка и политам към паважа. Оказа се че съм ходила по тротоара, но не бях го осъзнала, та си цопнах в калта, скъсах панталона, потече кръв и след едно изтъркулване цялата бях в кал..супер среща  Naughty

Другият път ,който си спомням, бях му сърдита и го чакам пред нас да дойде да ме вземе. Ама с една нацупена физиономия, забила нос в пода, идва червена кола, сядам вътре и казвам "карай и не ми говори"
Човекът сигурно е изпаднал в ужас..
В следващият момент, в който колата не потегля, се обръщам и виждам шокирания младеж, който се опитва да ми се усмихне, но е толкова стъписан, че не му се получава..

И първият ми месец в София,трябваше да стигна до центъра от Декатлон. Питах продавачките, те ми обясниха уж къде е спирката, но аз не разбрах много, не я намерих и от там до Симеоновско пеша по Околовръстното, зима, сняг, студ...спираха ми, оферти ми предлагаха, даже едни двама искаха да ме водят в Италия със самолет, че отивали натам  ooooh!

Добре че сега чета тук че има и други като мен  Laughing

# 9 501
  • sf
И аз веднъж маах пеша към Долни Богров, че слязох на грешна спирка и не ми се чакаше следващия автобус. Ама бременна в 7мия месец гонех към 80-90 кила. Спря ми един тираджия с предложение да ми спести ходенето. Вярвам,че беше искрен и не е имал други помисли. Ама му отказах,де  Joy

# 9 502
  • София
Ние така сме тръгнали веднъж от Елисейна към Осеновлаг. Ама ей го къде е... има 'нема 20+км Simple Smile Трудно бих го повторила.
Синът ми беше малък и го носехме в самар. Той си беше най-добре.
Смилиха се едни хора и ни качиха на стоп. То други така и там не минаха Simple Smile И малко ни повозиха, но все пак беше помощ Simple Smile Аз и дребен бяхме в някакъв джип, а щерката и мъж ми в камион Simple Smile Щерката беше впечатлена от камиона Simple Smile

# 9 503
Трябваше да се снимам за документи. Знам че за лична карта се снима на място и снимката е чернобяла.
Въобще не съобразих, че щом не е за лична карта ще е цветна и трябва да подбера блузата и грима. Сега съм грозна, без червило и с грозна блуза. Не ми се дават нови 7 лв.

Говоря си по телефона с една Муня за диоптри. Тя ме пита: Очила ли носиш?
Вижда ме всеки ден сепак и пита.

Последна редакция: нд, 22 май 2016, 18:50 от Естел Бързоход

# 9 504

Говоря си по телефона с една Муня за диоптри. Тя ме пита: Очила ли носиш?
Вижда ме всеки ден сепак и пита.
Май и тя има нужда. hahaha hahaha

# 9 505
  • София
Трябваше да се снимам за документи. Знам че за лична карта се снима на място и снимката е чернобяла.
На снимката на ЛК съм руса  Laughing Първият път като излизах зад граница с новата ЛК граничарите бая ме сравняваха със снимката. 'Напрао бяха стресирани Simple Smile Чудех се на връщане дали ще ме пуснат да си вляза Simple Smile

# 9 506
Въобще не съобразих, че щом не е за лична карта ще е цветна и трябва да подбера блузата и грима. Сега съм грозна, без червило и с грозна блуза. Не ми се дават нови 7 лв.

Снимките за лична карта май никога не са били черно-бели. С черно-бяла снимка съм била единствено в зеления паспорт, който имах за кратко, преди да въведат личните карти, после през 2002 година си извадих лична карта, която беше задължително с цветна снимка, през 2012 си я поднових, снимаха ме в полицията (вече не може със собствени снимки) - на място те снимат, с точно спазени всичките им изисквания - за анфас, да се виждат ушите, необходимата големина, да няма някакво преекспониране или нестандартно оцветяване и т.н., цветна снимка.

# 9 507
  • София
Снимките за лична карта май никога не са били черно-бели. С черно-бяла снимка съм била единствено в зеления паспорт, който имах за кратко, преди да въведат личните карти, после през 2002 година си извадих лична карта, която беше задължително с цветна снимка, през 2012 си я поднових, снимаха ме в полицията (вече не може със собствени снимки) - на място те снимат, с точно спазени всичките им изисквания - за анфас, да се виждат ушите, необходимата големина, да няма някакво преекспониране или нестандартно оцветяване и т.н., цветна снимка.
Моята е от ноември 2013 - черно-бяла снимка.

# 9 508
  • София
Ушите не ми се виждаха и на двете лични карти.., Rolling Eyes но на първата ми беше черно бяла снимката.

# 9 509
  • here and now
Все си мислех, че е цветна, но сега погледнах и моята е черно бяла 2011 г.  Мисля че, на паспорта беше цветна. Сега ме загриза любопитството, а той в колата...

Общи условия

Активация на акаунт