Номинации за най-голяма муня

• 3 570 197
  • 18 481
  •   2
Отговори
# 9 975
  • Варна
На плажа: Обърках един човек с ММ и го шляпнах по дупето, моя седи и се хили отстрани, аз умрях от срам. Blush Добре, че човека имаше чувство за хумор.

hahaha hahaha hahaha

Представям си физиономията и на двама ви  hahaha hahaha hahaha

# 9 976
  • София
Последните два дена са ми много криви.

Дребният е на ходи на Лятна академия. Решила съм да го водя на кино. Едната прожекция е в 17:20, а следващата е в 19:40.
Отивам да го прибера от у-ще. Прожекцията в 17:20 няма да я хванем... щот имаме само някакви си 10мин. Оставям го да играе в у-ще. Тръгваме вече и той ми казва "ама мами ние тази вечер имаме родителска среща..."
И пак ни останаха някакви си там 10тина мин. до прожекцията в 19:40.
И се започва... "искам пуканки", "искам сок", "искам бирени фъстъци"... Аз съм вече порядъчно натоварена и само подвиквам на мотаещият се "айде по-бързо".

Билетите не моа ги подам... оставям какичката да ги издърпа от ръката, която пристиска пуканките.
Настаняваме се на местата ни. Казвам на дребен де да си остави сока, оставям си колата, а пуканките решавам да стисна с колене Simple Smile Успях да ръгна на сина ми една пуканка. Не бяха одобрени. (с карамел бяха).
Докато отварях фъстъците на дребен пуканките решиха стремително да се наклонят напред и да продължат устрема си под силата на тежестта.
И понеже и двете ми пречат... вместо да ги спра аз им дадох допълнителен тласък.
А в залата тъкмо настъпила някаква тишина...

Почти лягам на пода да събирам пуканки. Ако дребният се беше разхилил щях го утепа  Laughing
Той само тихичко попита "Мами какво правиш?", а аз... с глас от към пода - "Ами събирам си пуканките"  Laughing

Винаги съм си мислила, че ако ще разсипвам пуканки трябва да е грандиозно като по филмите - с подскок и полет на пуканките поне на 1-2 метра над земята  Laughing
Догледахме си филма само с едно прекъсване за пиш Simple Smile

Днес съм тръгнала да излизам. Намотала съм си кабела на слушалките на врата. Навеждам се да си обуя маратонките и си "обух" мотаещият се жак в маратонката. Едвам не се обесих.
За затвърждаване на действието го повторих и с другата маратонка.
След това успях да изскубна въпросният жак от телефона... ама тя дясната ми ръка все ми се пречка...

Без особени перипетии с дребен стигаме до една градинка. Той тича с лапетата, а аз седя на една пейка, пуша и тъпея.
До мен седна едно момиченце и започна да си играе с часовника ми. Мъж ми звъни... часовникът вибрира, детето се радва и не ми пуска ръката. Подпрях цигарата и започвам да говоря с мъж ми.
И започвам да се нервя как някакъв гаден комар ме яде... Да ве комар... цигарата ми се търкулнала и почти съм успяла да ѝ седна отгоре Simple Smile

# 9 977

Днес съм тръгнала да излизам. Намотала съм си кабела на слушалките на врата. Навеждам се да си обуя маратонките и си "обух" мотаещият се жак в маратонката. Едвам не се обесих.
За затвърждаване на действието го повторих и с другата маратонка.
След това успях да изскубна въпросният жак от телефона... ама тя дясната ми ръка все ми се пречка...
  Joy
Ох, не мога, представих си го и щях да умра.
И на мен ми се е случвало подобно.

# 9 978
  • Gotham City
AnMary, така ли си представяше полета
https://www.youtube.com/watch?v=HPMAO2nzQnc  Laughing Laughing Laughing

Ивексче, любов, с глас се посмях на историята ти, а после и на Алечка, която и е постиснала дупето на непознатия господин  Joy

# 9 979
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
AnMary, така ли си представяше полета
https://www.youtube.com/watch?v=HPMAO2nzQnc  Laughing Laughing Laughing

...
ан-мари,

а пък аз уплаших чужд мъж в ЛИДЛ.
гледам го в гръб, награбил някакъв салам и се опитва да хване още една две щафети. прилепвам се плътно и просъсквам "веднага остави тези боклуци!"
като се обърна и ме погледна с големи уплашени очи ми идеше да умра.  Blush
трябваше да се сетя, че не е моя хубавец още когато пусна саламите.
моят не пуска така лесно храната. Blush

# 9 980
 В Лидъл по същия начин се изложих с един мъж пред витрината с печива.Промърморих ехидно: -Граби,граби,ей там и от кроасаните с нуга си бодни,на промоцийка са,то затва шкембето не мърда!Има още да си отглеждаш плочката на корема!
 Човека се обърна възмутен и ме изгледа,не промълви нищо и ме подмина с ледено лице.Явно се засегна,защото остави и храните.Отстрани мъжа ми се смее и рече,че плаша вече и непознати.В скоро време трябва да си прегледам очите,че взеха да зачестяват моите случаи на припознаване.

# 9 981
  • Gotham City
Ааааааааа Рибозом, грубо  Mr. Green

# 9 982
Рибозом  hahaha hahaha
Горкия човечец, представям си физиономията му.

# 9 983
Ох, не мога с вас.....  Joy Joy Joy Joy

# 9 984
Аз така в Айко се лепнах за един. Чакаме на касата с мъжа ми и се сещам, че ми трябва поднос. Изтичвам, взимам един, връщам се на касата, хващам мъжа ми нежно за ръката и го питам "Харесва ли ти този поднос?" Поглеждам - ами напълно непознат мъж.  Shocked А моят и цялата опашка прихнаха да се смеят. В своя защита ще кажа, че този беше по-напред на опашката  Mr. Green

# 9 985
Аз нямам чак такива изцепки. Но....ММ е военен и съм свикнала да е с униформа. В магазините често се спускам към мъже с униформи, без и да се замислям той как е облечен. Тръгвайки да оставям покупките, и виждайки тези в количката се усещам, че не е ММ с нашата количка. Обикновено той е някъде наоколо и се подсмихва, очаквайки реакцията ми.  hahaha hahaha hahaha

# 9 986
Смеете се, но на мен ми се е случвало обратното- ММ да награби друга жена, мислейки я за мен( беше със същото палто, признавам), а аз отстрани  Shocked Никак не е приятно, разсърдих му се естествено  Laughing Беше преди 15 години, още му го натяквам и се извинява Simple Smile

# 9 987
 Joy
Всичко приемам на шега.
И ММ ме е бъркал в дискотека, за малко да награби девойката. Joy Физиономията му като разбра - безценна.
Бяхме с еднакви туники и коси вързани на опашка и аз му натяквам, но той не се спря след вчерашната случка. hahaha Сега само се озъртам за човека, ако го видя ще пукна от срам, дано му е приключила почивката.

# 9 988
  • София
Joy
Всичко приемам на шега.
И ММ ме е бъркал в дискотека, за малко да награби девойката. Joy Физиономията му като разбра - безценна.
Бяхме с еднакви туники и коси вързани на опашка и аз му натяквам, но той не се спря след вчерашната случка. hahaha Сега само се озъртам за човека, ако го видя ще пукна от срам, дано му е приключила почивката.

Сега остава жена му да се появи в темата и да разкаже, как някаква друга жена шляпнала мъжа й по дупето на плажа  Joy

# 9 989
Сега само се озъртам за човека, ако го видя ще пукна от срам, дано му е приключила почивката.

Ако мъжът ти награби жена му, ще си тръгнат от почивката гарантирано.  Joy

Общи условия

Активация на акаунт