Номинации за най-голяма муня

• 3 555 683
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 9 960
  • София
Днес докато ядох сладолед леко подухвах на лъжицата, за да изстине по-бързо явно  ooooh! Joy

# 9 961
  • София
Днес докато ядох сладолед леко подухвах на лъжицата, за да изстине по-бързо явно  ooooh! Joy

Хи-хи!
Аз точно влизах да ви съобщя тазвечершната ми муньовщина. Тръгваме с малката на площадката, взимам си телефона, слагам в калъфчето 12 лв (като отида до магазина да купя мокри кърпички, ако изобщо отида, защото не е спешно. И които струват 1,89лв). Та след час и половина игра, решавам, че все пак ще ида. Влизам в магазина, забравям какво исках да купя и започвам да пазарувам всевъзможни нещица. Поне се сетих за кърпичките Simple Smile
Та стигам до касата, чинно си подреждам покупките, взимам си дори торбичка, защото почти изпразних рафтовете от толкоз пазар и касиерката усмихнато ми казва: 28 или 29 и нещо си лв (не помня точно). Докато се ровя за портмонето си осъзнавам, че то си стои вкъщи, защото не го взех и имам всичко на всичко 12лв, които пъхнах в калъфчето на телефона си. Моментът на осъзнаването обаче беше съпроводен с ококорени Очи и зинала Уста, насочена към вратата, от която влиза мъжът на една приятелка. Ама нали сивото ми вещество в този момент анализира проникновението, до което е достигнало  и не може толкоз бързо да превключи да отвърне на поздрава и усмивката на мъжът и моя милост продължава да го гледа с неадекватен поглед и да стои с отворена уста. Започва се изваждане на половината неща, плащам,  с точно премерен жест си взимам портмонето, което веднъж вече забравих на касата и доволна отчела факта колко съм съобразителна излизам.  Правя няколко крачки и се чува глас на една мила женичка:
- Извинете, забравихте си телефона.

П.С. Мисля да си легна, преди да съм свършила още нещо умно!

2-ри П.С. Оххх, това с портмонето беше втория път, като се върнах да си купя останалите неща! Неееее, лягам сииииииии!

Последна редакция: нд, 31 юли 2016, 22:18 от Светулчица

# 9 962
  • sf
Какво портмоне взимаш? Нали си е останало у вас?

# 9 963
  • София
Какво портмоне взимаш? Нали си е останало у вас?

Да, написах 2-ри послепис. Днес съм мноооо'оо зле!

# 9 964
  • Шотландия
Тази сутрин ставам по-късно, отколкото трябва, душ, суша си косата скоропостижно, оправям домашните из къщи набързо и решавам, че ще шофирам с маратонки, че да ми е по-удобно, а ще си взема офис-обувките в колата, грабвам ги, докато се навеждам, ми минава мисъл, че не трябва да взимам две различни, и почвам да товаря - дамска чанта, обувки, яке, че май ще вали, служебна чанта, компютър...  и т.н. Стигам до работата, отварям отзад да си сменя обувките и установявам, че са две различни. Две черни, лява и дясна, но различен модел. Хем си го помислих  и уж проверих...  ooooh! Мъжът ми, като му се оплаках, каза - трябва да товариш багажериите си вечер, че сутрин май всички не сме особено адекватни (той вчера си забравил телефона вкъщи). Цял ден се разхождах с маратонките за шофиране... ooooh!

# 9 965
Ще сервирам сладолед. Оставила съм го в хладилника за няколко минути. Подготвям красиви чаши, бисквитки, бла, бла, бла. Вадя кутията. С лъжицата разпределям сладоледа в чашите. Много странен на вид се оказва този сладолед. Пълните чаши изглеждат отврат. И как няма да са отврат като са пълни със зеле с месо?! Зеле с месо?! Дааа, майка ми да вземе да прибере останалата порция зеле с месо в кутия от сладолед. А аз защо да гледам коя точно кутия вадя от хладилника? ooooh!

# 9 966
Аааа, не!  Joy

# 9 967
Как точно се греши зеле със сладолед? Нито цвят, нито консистенция общо.

# 9 968
Как точно се греши зеле със сладолед? Нито цвят, нито консистенция общо.
Не питай! Трябва много качествено да се заблееш, за да постигнеш този ефект.
Така хубаво блея, че вчера казах на майка ми:"Чао, малка гадино, и да слушаш". Докато майка ми беше изгубила говор и картина от думите ми, аз се усетих, че съм хванала малката гадина за ръката и я влача със себе си и явно нещо съм объркала прощалните слова.

# 9 969
Уиш!  hahaha Joy Joy Joy Поне бисквитки сложи ли му на зелето? За топинг не смея да питам какъв ще му отива.

# 9 970
На плажа: Обърках един човек с ММ и го шляпнах по дупето, моя седи и се хили отстрани, аз умрях от срам. Blush Добре, че човека имаше чувство за хумор.

# 9 971
Уиш!  hahaha Joy Joy Joy Поне бисквитки сложи ли му на зелето? За топинг не смея да питам какъв ще му отива.

Как какво - кетчуп с карамел!  Joy

# 9 972

Как какво - кетчуп с карамел!  Joy
Айде всички дружно в готварския да раздаваме ум, разум и иновативни кулинарни идеи!  Laughing

# 9 973
  • Добрич
На плажа: Обърках един човек с ММ и го шляпнах по дупето, моя седи и се хили отстрани, аз умрях от срам. Blush Добре, че човека имаше чувство за хумор.

УФФ  Joy
Добре поне, че не ти е отвърнал Laughing

# 9 974
Това и аз съм го правила, но в магазина... Ама аз имам навика освен да пошляпвам и да помачквам... Още ме е срам като се сетя... Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт