Номинации за най-голяма муня

• 3 558 412
  • 18 481
  •   2
Отговори
# 990
Ами подобно на твоите премеждия и аз съм разсеяна забравана  Blush Така съм хвърлила един пакет детски бисквити на малкия. Явно съм ползвала торбичката за боклука...
А онзи ден отидохме на пазара с количката естествено. Купих диня, след което зърнах сурова царевица и си избрах пет кочана. През това време мина една жена и каза, че синът ми си е хвърлил шапката( от време на време я сваля). Наведох се вдигнах я. Платих на жената 2 лева. Втора жена ми каза, че ще си загубим шапката.Пак се наведох и му я нахлупих на главата. Прибрах царевицата в багажника и загледахме другите сергии... Докато обикаляхме видях праскови и подбирайки най- хубавите напълних около кило и половина в една торбичка. Жената я претегли и ми каза сумата, и аз тръгнах да вадя портмонето. Е, да, ама НЕ...Обърнах цялата чанта, погледнах в багажника, отгоре на количката, при детето...ТЦ newsm78
- Ами, госпожо, съжалявам, но съм си изгубила парите  Sick
Върнах се при царевицата. Жената ме помнеше, но не беше видяла нищо.
И така за да не загубим една шапката, загубихме 15 шапки.
Успокояващото е, че преди това бях платила тока и интернета, иначе вместо с 50 лв. щях да зарадвам някой със 150.  Crazy

# 991
Мили момичета,радвах се много, четейки вашите преживявания, но и аз на по-млади години имах една много интересна случка. Навремето-преди 20 години, когато родих трябваше задължително след един месец да се ходи на гинеколог. Аз обяче бях забравила и ме търсили на крака от поликлиниката и като не ме намерили изпратили писмо със закана за глоба, ако не отида на въпросния преглед.Моята свекърва и тя е със същата фамилия и много се стреснала от заплахата за глоба от писмото и без да види името се втурнала в график на прегледа. Там малко се  зачудили и я прегледали и когато им показала писмото си умряли от смях. Дълго след това тя беше като попарена от случая. Сигурно и докторите много са се забавлявали с нея като току що родила млада булка!!!

# 992
И аз да се включа Simple Smile. С моя приятел имаме навика понякога да си казваме,овчичка,овца и т.н и после се заливаме от смях...та такааа. Една вечер,аз му се обаждам на мобилния телефон,знаех,че ще вечерят с колеги от общината в която работи. И в момента ,в който чух че отсреща се вдига, аз се изцепвам: "Как си,овца?"  и само,чувам: "Не е овцата,заместник- кмета е."  Embarassed Confused. А,приятелят ми решил да си направи майтап и му казал той да вдигне телефона. #Cussing out

# 993
Брат ми имаше един приятел, на който викаха Мечо. В един период много често му се обаждаше и така един ден мъжки глас по телефона пита за брат ми.
- В банята е.- отговарям- Кой го търси?
- Весо...
- Ааа Мечо ли?
- ...Да Мечо...
- Нещо да предам?
- Нищо, аз пак ще се обадя.
След 20 минути- втори телефонен разговор:
- Излезе ли от банята?
- Да, момент...- казвам и подавайки слушалката на брат ми пояснявам- Търси те Мечо- за втори път.
Брат ми вдига телефона:
- Ало...Ама ти не си Мечо?...
Аз се сниших и тихомълком се изнесох от стаята  Sick newsm78
Не бил Мечо, ама кво да ми се обяснява човекът. Crazy
 След разговора брат ми идва "разярен" при мен.Хем се опитва да бъде сериозен, хем едва се сдържа да се разсмее:
- Ти що обиждаш така хората?
- Защо? Не беше ли Мечо? newsm03
- Ти изобщо знаеш ли кой е Мечо?
- Не, ама тоя, дето се обади съм го виждала и прилича на Мечо  Joy Joy Joy
Преди известно време правих на малкия мляко с ориз.   chef Не знам горкият как го изяде цялото бурканче...Оставих майка ми да го храни и тя притеснена споделя вече попривършили с храненето:
- Това дете нещо не ми харесва, въобще не му се яде, трудно гълта, бавно, никакъв апетит...От зъбите ли е  Thinking
-  ooooh! Малеее, хващам се аз за главата, ти знаеш ли, че забравих да сложа захар  Sick  Crazy  Rolling Eyes
- Ша та убия- вика - да знаеш, как можа!  #Cussing out
Кво повече да ви говоря  bowuu

# 994
  • зад парка
Включвам се с още една история.

Пътувах сама преди много години с влак от София до Варна. По принцип не съм много общителна с непознати хора и не участвах в разговора в купето. Мисля, че от Търново се качиха баща и 6-7-годишно момиченце. Бащата започна да ме разпитва: за къде пътувам, за колко време ще остана, каво ще правя и т.н.  Rage Аз отговарях едносрично, но той продължаваше да се опитва да води разговор с мене, като въвличаше в него и дъщеря си. Защо беше избрал мене и защо беше толкова настоятелен, не разбрах.
Направи ми впечатление начина, по който говореше детето (бащата говореше нормално) и я попитах съвсем чистосърдечно:
- Ти да не си русначе, защо говориш така?!

Е, ... да ви кажа, това реши въпроса за спокойното ми пътуване до Варна. Човекът не се обърна повече към мене!   Mr. Green

# 995
По принцип нямам много кулинарни изцепки и ако има такива ще се случат на най претенциозните гости които съм посрещала.Предния месец идва на сестра ми мъжа с племенницата да преспят за една нощ в нас на път за някъде(не помня вече за къде).На сутринта ставам като добра домакиня да им приготвя закуска.Аз сутрин съм много адекватна особенно ако не съм пила кафе Crazy.Слагам да варя макарони като ние в нас ги ядем с сирене и по принцип избягваме консумирането на захар.С един пакет изкарваме може би една година.Да ама точно тогава явно е минала една година от последното ми купуване на пакет захар и слизам да взема от долния етаж от свекиииии.Нея обаче я няма и аз отварям бурканите наред.Виждам в един буркан нещо дребно за захар едро за сол.Викам това ще е,сипвам в захарницата и слагам на масата.Зет ми си слага на макароните и плюва ама с такава сила че изпръска цялата маса Joy Joy JoyТо не било захар а сол  Joy Joy Joy Joy Joy
А той милия да е жив и здрав ама е един от най претенциозните гости които съм имала Joy Joy Joy

# 996
  • София
    Колегата ми отива на Витоша да бере малини.Тръгва с кофа и торбичка с храна. Майка му  го моли да извърли боклука в контейнера прад блока,за да не слиза и тя /асансъора не работи/.Тръгва той,всичко точно-качва се на автобуса за Витоша,слага кофата до краката си,торбичката върху коленете си .По едно време гледа -една черупка от яйце се клети най-отгоре върху торбичката и нашия чак тогава разбира,че си е изхвърлил храната и е тръгнал с боклука на Витоша.Обаче как да постъпи-срам го е да помоли шофьора да върне торбичката до някоя софийска кофа за боклук,не иска да замърсява планината и той слиза чак на хотел Морените.Оставя торбичката пред вратата на хотела и слиза пеша няколко километра,за да достигне до малинажа.Оставя си багажа /дрехи,кофа/ и започва да бере в малка кофичка,която пресипва в голямата.Увлечен в брането се отдалечава от мястото и около 1 час губи за да си намери багажа. Ядосан на къръшкия си ден си тръгва много рано за града.Но на спирката кофата му се обръща и всичките набрани малини се разпръскват на площ от 2кв.м.

# 997
Къде точно е мунята в тази история?

# 998
Ох горкия човечец.В такива дни още на второто проишествие се затварям в нас и нищо не пипвам Crazy

# 999
Къде точно е мунята в тази история?
Пред монитора  Wink Виж колко е в час с темата  hahaha
За тези, които не знаят има тема за муньовци. Този път водещо място заемат дрисльовците   Laughing Peace

Още една случка от мен. Пращам mail на един познат, показвайки му склуптори на Роден и картини на Ван Гог и получавам отговор, нещо в този дух:" Не знам каква е причината точно на мен да пратите Роден и Ван Гог ( наистина Ван Гог е един от любимите ми художници), а склуптурите на Роден са уникални, но макар името ми да съвпада с това на вашия адресат, имам усещането, че  е станала грешка и реших да Ви уведомя, за да стигне писмото Ви, до истинския си получател, защото аз не Ви познавам, а ако се познаваме ми припомнете "...  newsm78 Оказа се , че съм сбъркала  Blush един символ от e-mail a
  Mr. Green

# 1 000
  • Дъ Биг Вилидж
А може ли мъжкото присъствие в форума да запита защо муня означава разсеяна жена която прави смешни неща а муньо означава суперсмотаняк който се държи гадно/гнусно/инфантилно/егоистично/скъпернически.

Ето ви една случка от студентските ми години с една "истинска" муня. Мотаем се по главната улица на малкия град като пет за четири и двамата студенти и двамата с някой и друг лев в джоба. При което госпожицата спира пред един магазин за обувки посочва едни черни ботушки с камъчета и с глас на умиращ лебед казва - Хайде да ми ги купиш.

Това и беше първата и последна муньовщина спрямо моята скромна личност. По-късно се ожени за един чичко паричко и при редките ни срещи продължава да му прилага подобни реплики защото му действат.

# 1 001
... и с глас на умиращ лебед казва - Хайде да ми ги купиш.

Joy Joy Joy

# 1 002
iavorski, защото всички негативи, за които говорим изключват присъстващите  Wink и това все пак е bg- mamma, hahaha а не bg- tatti (макар, че Tatti често се намесва ) Joy
А ,ти, случайно да не се позна в лицето на някой Муньовец, или оправдаваш, тези които са описани от мъжка солидарност?

# 1 003
Ееее така не се бях смяла от много време  rotfImbo Къде съм била всичките тия години, та да не забележа тази тема?

# 1 004
  • Дъ Биг Вилидж
iavorski, защото всички негативи, за които говорим изключват присъстващите  Wink и това все пак е bg- mamma, hahaha а не bg- tatti (макар, че Tatti често се намесва ) Joy
А ,ти, случайно да не се позна в лицето на някой Муньовец, или оправдаваш, тези които са описани от мъжка солидарност?

За щастие не.

Обаче тази тема я чета и се смея а онази ме натоварва негативно - как изобщо може да има такива хора - поне сред приятелите ми мъже подобни идиоти няма - има женкари, има мързеливи, има и такива които се къпят рядко но чак такива мърлячи няма.

Общи условия

Активация на акаунт