Аз слава Богу нямам много изцепки, но тази която най-добре си спомням, ме кара още да се червя
.Значи, отиваме с гаджето ми на дискотека (това преди около 11-12 години) и по пътя спираме в една пресечка за цигари. С неговата кола сме, късна есен, току що навалял хубав дъжд и локви навсякъде. Късна доба
. Слизам от колата, за да отида до магазина и шльопвам в локва до колене, а аз със светъл панталон. Гаолям праз, здраве да е! Купих аз каквото трабваше и на връщане гледам двама влюбени се натискат в уличката. Моята приятелка и гаджето и. Приближавам се тихо към тях и я шляпнах по задника с намерението да я изненадам. Момичето се обърна и аз затънах до гуша от срам - беше съвсем непознато. Измънках някакво извинение, с оправданието, че съм се припознала и тръгнах към колата. Отворих вратата, седнах бързо на седалката и казах "Тръгвай по-бързо, че ако знаеш как се изложих" и в този момент чувам съвсем непознат глас: "Къде да ви закарам, госпожице". Човекът щракна лампичката в колата и видях срещу себе си една усмихната брадата физиономия. Щях да умра от срам. А той приятелят ми, след като съм излязла преместил колата, за да мога да вляза без да газя в локвата. И явно след него паркирал въпросният господин. Но понеже се изложих много яко пред влюбената двойка, бързах час по-скоро да си обера крушите и изобщо не съм обърнала внимание в тъмнината, че влизам в друга кола.

. Нужният човек ме чакал от другата страна на ъгъла. Чак тогава си дадох сметка в какво си е помислил горкия младеж, че се опитвам да го забъркам.

призът е спечелен
без коментар
Отивам аз да питам един човечец къде има таксита - ми той беше такси. Не че не е написано, ама бяхме мноооого зле. Броим парите - изкарваме го между 10 и 60 лева, решаваме, че колкото и да са ще стигнат и тръгваме. Попътно казвам на шофьора да ме закара до телефон, че да се обадя на гаджето да ме чака. Спира той пред един блок и аз влизам да се обаждам. Седя си и се хиля пред телефона неопределено време, което обаче явно се е сторило подозрително дълго на таксиджията, който дойде да види какво става. С общи усилия набрахме телефона и се разбирам да моят човек да ме чака на Милин камък. Стигаме с таксито и таксиджията пита - наляво или надясно. Надясно викам. Отидохме до края на улицата - няма жив човек. Значи наляво, хиля се аз. Таксиджията и той вече се хили, обръща и намираме гаджето. При което аз се обръщам и му казвам: "Е сега след всичко това ако очаквате и да ви платя". Таксиджията избухна в смях и ми каза, че нямал бил такива илЮзии. Ми чудесно, му казах и си излязох
ти ме изхвърли извън тъча бре маце