за протокола: стерелец съм и разчитам изключително на чувството на хумор на околните, другите не ме разбират
)))Имаше един период, в който пътувах много с колата из София. Ако сте забелязали просяците по кръстовищата са едни и същи лица и аз понеже умирам да се заплесвам и шегувам, за кратко време се опознахме даже и по име. Те ми познаваха колата и като я видят тичат да си говорим. Обаче един ден в работата ми зачисляват много важен чужденец, който да возя по задачи, аз съм представена с доста висока длъжност пред него и през цялото време се вихрят едни високопарни разговори... не е истина.
Спираме в задръстването на университета и моментално до колата се изправя един окъсан младеж с шише мръсна вода и стъклочистачка, който ми се радва искрено и ме нарича по име, аз се правя, че не го виждам - той тропа по стъклото и продължава да ме вика, дадох му една цигара и продължваме. Стигаме до бул. България - две циганета тичат към колата и пак ме поздравяват по име - на тях им дадох стотинки. Към края на деня сме на Сточна гара - към колата тича млада, бременна циганка, но тя ми вика "Принцесоооо" , нямаше как - дадох пак стотинки, вместо обичайния разговор. Чужденецът е искрено заинтригуван и леко смутен, но като възпитан човек не казва нищо, аз също. Почти до офиса сме, когато ни спира полиция и след като преглеждат моите документи, решават (за първи път в кариерата ми на шофьор) да поискат и документите на спътника ми и то с много сурово изражение, все едно сме престъпници. Докато ги гледаха на мен ми стана супер смешно, заради целия ден и им разказах за циганите и как не искам повече да се излагам, при което те взеха да ме тупат по рамото, да ме наричат по име (от шофьорската книжка) и да му викат: No problem, our girl, our girl.
Тогава се наложи вече да дам на човека някакво обяснение и добре, че имаше чувство за хумор...
За Муня, не знам, не ми дава сърце да те номинирам, но ме развесели страхотно
Преди една година си купихме същото и двамата с мъжо си имаме лично дистанционно (докато детето не е взело още ръководенето
на телевизора в свои ръце )
След няколко предупреждения той наистина го запрати в стената

Смея се сама и мъжът ми в другата стая ме поглежда стреснато.
За съжаление не мога да се сетя нищо в момента
Ауу ужас, много бях нещастна, че така се изложих, изхвърлих я