Номинации за най-голяма муня

• 3 558 960
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 1 575
  • Italia
Обадих се по телефона културно, излязох да го чакам, ама от дясната страна. Дойде човекът и аз хем го гледам, хем отварям вратата на шофьора. По едно време той се засмя и ме пита "Мис може би иска да шофира?" Blush После в таксито му обяснявах, че навиците трудно се забравят, излезе с чувство за хумор човекът Mr. Green

Това ме подсети за първите ми возения в такси в Мадрид....  ooooh!

Пристигам на гарата и бързам да се метна на едно такси до летището, че гоня самолет. Нареждам се, идва ми реда, качвам се в таксито и се заприказвахме със шофьора. Аз колкото не знам испански, той точно толкова - английски. Общо взето с ръцете си говорим Grinning
Пита ме господина от къде съм и предполага, че съм от Румъния (вечно ме бъркат, не знам що така - на румънка им приличам на всички испанци Simple Smile ). Казах му от къде съм и продължихме. Прибирам се след една седмица - ситуацията идентична - качвам се от летището в друго такси - за гарата. Пак шофьора ми вика - абе ти да не си от Румъния и аз  Shocked . Мисля си " На това голямо летище - няма как да знае в колко от къде каца самолет..." А думичка не бях обелила, няма как да ме разпознае, освен, че не съм испанка.
Трети път - този път пътувам с колега, българин. През цялото време си говорихме и с таксиметровия на испано-английски, и с колегата - на български - изобщо не предположи таксиметровия че сме от Румъния, България... Слизаме от таксито и ми светна лампичката - по стара българска привичка, когато съм сама сядам отпред до шофьора  Crazy ,  което и обясняваше защо предната седалка вечно беше затрупана с личните вещи на таксиметровия - вестник, кръстословица, телефон... А аз се възмущавах дълбоко в себе си какъв мърльо е и как може така да посреща клиенти... Задните седалки са чисти, повечето коли имат и преграда от плексиглас с дупки, за да те чува шофьора като му говориш и отвор за парите като плащаш.

# 1 576
Поздрав за муня Yogurina и муня Shirley-Ann: Автобус с а … 88;иж Laughing сцена от филма Eurotrip.

# 1 577
Еееееех, Вини Джоунс Heart Eyes Голям грубиян, но много ми харесва Mr. Green Благодаря за поздрава!
П.П. Днес оставих колата на сервиз да й слагат парктроник. Оставих телефон за връзка, тръгнах и няма и сто метра, след мен тича едно момче "Ама госпожице, а ключоветееее!!" Whistling Мдаааа, там всеки път се червя. Първия път отидох да ми сменят маслото и питах кое "олио" е за моята кола. Втори път бях оставила колата на паркинга им на изчакване с включени фарове, добре че монтьорът видял и се смилил над мен. Като ме видят, много ми се радват Mr. Green

# 1 578
Моята има зумер, иначе редовно щях да си забравям фаровете - винаги тръгвам и почва да пищи  ooooh!

# 1 579
  • област Софийска
Чакай да се номинирам и аз при муните.
Някоя от вас пекла ли е баница без да й сложи заливката от яйца и газирана вода? Е, аз съм. Бях в някакво състояние "уж съм буден, ама спя". Ужас...  Embarassed
Ами...аз никога не заливам баницата с такава заливка  Laughing
Аз също....
Всеки прави баницата по различен начин. Но в случая, ако си решил да заливаш баницата и си приготвил въпросната заливка, а забравиш да я залееш и я опечеш така, постъпката си е точно за тук  Peace

# 1 580
  • out of space
Случка от преди няколко дни.  ooooh!

Вкъщи сме си. Ровя си в чантата и виждам, че непоправимо се е скъсала от вътре. Какво да правя- ще я хвърлям. Почвам да си вадя нещата и да ги местя в друга чанта. Прегледах визитки, намерих отдавна забравен гланц за устни, такива неща. Мятам чантата в кофата, но дъщеря ми почва да ми се моли да й я дам- щяла да си я носи, нищо, че е скъсана. Викам ок и детето я извади от кофата.
На другия ден с колежката се мотаме по магазините и решавам да си купя някакви неща, опътвам се към банкомата....тук карта, там карта....карта няма. Тогава ми светна- всичките ми документи са в един непроверен джоб на злополучната чанта...ама всичко- дебитна, кредитна карта, служебна карта на майка ми, моята лична карта, пин и пук кодове....вси-чко!  Shocked

Златна дъщеря си имам  Sunglasses

# 1 581
Моята има зумер, иначе редовно щях да си забравям фаровете - винаги тръгвам и почва да пищи  ooooh!
Е, тази екстра я нямам, та съм като един пъдарин - постоянно се връщам да проверявам за фаровете. От проверки съм си оставяла колата отключена, но това е друга история...
Едит: Ерика, така ми изчезна една златна гривна, която не можех да прежаля. Викам си, явно съм я прибрала така, че да не мога да я намеря. Една събота си стоя и нещо връщам лентата назад как гривната я пуснах в бежовата си чанта. Прерових чантата - нищо. По едно време съзрях една малка дупчица, разпорих я и напипах гривната. Чак се обаждах на приятелки да им се похваля... и да чуя подигравки как един месец съм хленчела за пустата гривна.

# 1 582
Златна дъщеря си имам  Sunglasses
hahaha И заслужава парично възнаграждение. Joy  Ама нали си се погрижила за гланца, кой ти гледа картите... hahaha

И аз отдавна не съм се изтипосвала тук.Сетих се за нещо. Mr. Green

Преди няколко дни, излизам от магазина и се чудя защо всички ме гледат и се кикотят дискретно. Thinking Нося си аз торбите, оглеждам се колкото успявам, но не виждам нищо смешно и стигайки вече до колата, мятам чантите на задната седалка и какво да видя... Shocked
О, небеса!!!Един банан продупчил торбичката и еротично се подава. Embarassed 

Пак моя милост с друга изцепка...

С малкия сме сами вкъщи, аз готвя в кухнята, но става прекалено тихо и решавам да го проверя.Виждам, че е заспал на канапето в хола, довършвам си манджата и решавам да се гушна при него, така или иначе не мога да вдигам шум и да домакинствам.
Целият под е осеян с динозаври, но и тях не мога да събера.Изключвам телефона, абе изобщо...ще се спи и това е.
Настанявам се някак си до него под одеалото, обаче той ме усеща и се размърдва, при което аз се опитвам да му направя повече място.Падам на пода и познайте върху какво?! Mr. Green Смазах един гумен динозавър, който такъв звук издаде, че...Толкова беше с моя обеден сън. Tired

# 1 583
  • Германия
Преди малко излязох по чорапогащник от пробната на един магазин  doh Добре, че беше поне от по-плътните  Laughing
Излизала съм и по гащи в коридора на общежитието...добре че се усетих още пред вратата и никой не ме видя Tired

# 1 584
По повод чантите и изхвърлянето им се сетих за нещо.
Влизам в тоалетната един ден вкъщи,ползвам кошчето
за боклук и виждам....50лв.Майка ги изхвърлила без
да разбере. Simple Smile

# 1 585
Вчера се засичаме с мъжа ми заедно се прибираме от работа. Той паркира своята кола в гаража, аз оставям моята пред блока. В колата си имах щайга с грозде и го помолих да я вземе. Реших че ще я заключа после с дистанционното през терасата. Прибрах се, сложих дистанционното на бар-плота, за да ми напомня че като влезе мъжа ми със щайгата трябва да заключа колата. Да, ама не. Дори се чудих защо съм си оставила дистанционното! Днес сутринта тръгваме с детето за градина. "Пинк-пинк" - натискам дистанционното - колата се заключва. ААА да! Сега се сетих защо го бях оставила на бар-плота!  Crazy

# 1 586

Когато бях ученичка, чистя си стаята един ден и гледам една топка хартия и я хвърлям в коша, след като приключих с подребата на стаята съвестно си събрах всички боклуци и ги смъкнах долу в контейнера. Сутринта се събуждам от шумулкане по рафтовете - майка ми търси нещо, питам я "какво търсиш" и тя "а бе златната ми гривна, тази, която се скъса завих я в един лист за да я занеса на златар"..." виждала ли си я?" И....на мен ми стана лошо, но й казах директно "да, помислих че е само лист хартия и го хвърлих", майка ми с 200 км/ч слиза и рови в контейнера....... е намери я, защотото май последна съм била до този контейнер вечерта  Joy

На няколко пъти ми се е случвало да излизам с разкопчани дънки, и от тогава все се проверявам  Mr. Green
Същото се отнася и за домашните чехли  Grinning
Една приятелка редовно забравя да си лакира я лявата, я дясната ръка  Grinning

Като се сетя пак ще пиша

# 1 587
Преди години (като ученичка последна година май) със страшна засилка и радостни викове Мамо, мамо! скочих на гърба на една стресната (в последствие) женица, увисвайки на врата й... Едва не я повалих (люта зима, заледен площад). Умрях от срам като осъзнах, че уплашеният поглед хич не е на майка ми и за да е съвсем голяма излагацията, в момента, в който осъзнах глупавата си грешка, смутено пуснах жената, не можах да запазя равновесие и се строполих на купчинка в краката й. Тя се зачуди за момент (сигурно се е двоумила дали да помогне на клетата луда) и след това бързо ме заобиколи и с пъргава крачка се отдалечи, поглеждайки навъсено през рамо. Едва се изправих на крака от смях.

# 1 588

Това второто какво е, че ми стана любопитно? Простете за невежеството  Mr. Green

За да не е само питанката, ето една случка и от мен. Студентка първа година, за пръв път ползваща врата с топка вместо брава, и за пръв път в обща баня на етажа. Отивам да се къпя, но понеже нямаше къде да си оставя дрехи в банята, а и тя беше точно до стаята ни, реших просто да притичам по джапанки и оскъдна кърпа, омотана около най-важното  Grinning Викам си, бързо ще се изкъпя и няма да заключвам, да не го мисля и ключа къде да го оставя в банята. Излизам от стаята, вратата се хлопва, но аз знам че не съм я заключила и не ми пука на черупката. Къпя си се аз набързо, излизам, дърпам вратата на стаята, тя - заключена. Аааа, прибрали са се съквартирантките и са ме заключили вън, тяхната кожа! Почуквам - никой. Потропвам - пак никой. Бия юмруци и шутове - съвсем никой. Етажа беше смесен, занаизлязоха момчета, а аз мокра и отсам-оттам замотана с кърпичката, ма'ам по вратата и викам за помощ. Уви, нямаше ги мойте мацки, аз телефон тогава нямах (пък и да имах, нали така се постарах нищо да не взема в банята)... Сигурно са имали лекции баш тогава. Изкарах около час в мотаене по коридорите и стратегическо прибягване и укриване в женската баня при най-малкия шум. Накрая се появиха, спукаха ме от бъзик и ме пуснаха вътре.

Това с банята ми напомни на още една случка, но тогава бях муня по марко-тотевски причини. Зима, сняг, студ, аз все още съм студентка. И пак съм в банята, само с хавлия (нооо - този път с ключ и телефон!) Последните не ми помогнаха обаче. Тъкмо се бях насапунисала и нашампоанисала, и из цялата сграда се разнесе пронизителния писък на пожарната аларма. Тогава беше много модерно да се гаврят пияни студентчета с алармата и да дърпат ръчката за спешна помощ, защото пожарната кола винаги идваше (американски закони  Mr. Green ). Не само че винаги идваше кола, но и винаги евакуираха цялото общежитие, вън на улицата, сняг или пек. Без значение какво правиш в момента - спиш, сереш, ебеш - оставяш всичко и вън! Аз горката, омазана в пяна и сапун, бях изтръгната от банята и завлечена навън, в снега, по хавлиена кърпичка едвам покриваща задника ми. И смях, смях, майтапи, закачки. Аз обаче исках да хвана оня умник и да го наритам в някоя пряспа. Доста висяхме на студа, докато пожарникарите не установиха че пожар няма. Как не настинах тогава, не знам... Топлеше ме само мисълта, че поне няма да изгоря жива  Rolling Eyes

# 1 589
Пук код се използва ако си забравила пина и си натиснала три пъти и не си го уцелила.Тогава картата един вид се блокира и иска този пук код  Peace Питай мен дето винаги си оплитам кодовете на различните карти и честичко ми се налага да ползвам пук код Laughing

Общи условия

Активация на акаунт