После в таксито му обяснявах, че навиците трудно се забравят, излезе с чувство за хумор човекът Това ме подсети за първите ми возения в такси в Мадрид....

Пристигам на гарата и бързам да се метна на едно такси до летището, че гоня самолет. Нареждам се, идва ми реда, качвам се в таксито и се заприказвахме със шофьора. Аз колкото не знам испански, той точно толкова - английски. Общо взето с ръцете си говорим

Пита ме господина от къде съм и предполага, че съм от Румъния (вечно ме бъркат, не знам що така - на румънка им приличам на всички испанци
). Казах му от къде съм и продължихме. Прибирам се след една седмица - ситуацията идентична - качвам се от летището в друго такси - за гарата. Пак шофьора ми вика - абе ти да не си от Румъния и аз Трети път - този път пътувам с колега, българин. През цялото време си говорихме и с таксиметровия на испано-английски, и с колегата - на български - изобщо не предположи таксиметровия че сме от Румъния, България... Слизаме от таксито и ми светна лампичката - по стара българска привичка, когато съм сама сядам отпред до шофьора
, което и обясняваше защо предната седалка вечно беше затрупана с личните вещи на таксиметровия - вестник, кръстословица, телефон... А аз се възмущавах дълбоко в себе си какъв мърльо е и как може така да посреща клиенти... Задните седалки са чисти, повечето коли имат и преграда от плексиглас с дупки, за да те чува шофьора като му говориш и отвор за парите като плащаш.
Голям грубиян, но много ми харесва
Мдаааа, там всеки път се червя. Първия път отидох да ми сменят маслото и питах кое "олио" е за моята кола. Втори път бях оставила колата на паркинга им на изчакване с включени фарове, добре че монтьорът видял и се смилил над мен. Като ме видят, много ми се радват
И заслужава парично възнаграждение.
Ама нали си се погрижила за гланца, кой ти гледа картите...
Нося си аз торбите, оглеждам се колкото успявам, но не виждам нищо смешно и стигайки вече до колата, мятам чантите на задната седалка и какво да видя... 
Добре, че беше поне от по-плътните