Номинации за най-голяма муня

• 3 563 107
  • 18 481
  •   2
Отговори
# 1 785
Горката женица..  Laughing Излишно е да казвам как се почувствах пред нея като ме светна по въпроса  Whistling  Blush

Мога да си го представя Laughing. В младите си години съм питала моята майка какво означава "дърт ч*киджия"  Embarassed.

# 1 786
Горката женица..  Laughing Излишно е да казвам как се почувствах пред нея като ме светна по въпроса  Whistling  Blush

Мога да си го представя Laughing. В младите си години съм питала моята майка какво означава "дърт ч*киджия"  Embarassed.

hahaha hahaha hahaha

И това ми напомня една моя муньовщина: аз  девойка още, малко застреляна, научих не си спомням от къде израза "бие си чи......" , бях до работата на майка ми и се вращам и сядаме да обядваме с татко ми. На въпросът какво прави майка ти, аз весело отговарям "бие си чик...........", на баща ми просто му увисна чинето. После майка ми ме просвети какво значи това. bowuu bowuu bowuu

Последна редакция: сб, 13 фев 2010, 08:25 от gueri

# 1 787
  • Gorni Bogrov
Горката женица..  Laughing Излишно е да казвам как се почувствах пред нея като ме светна по въпроса  Whistling  Blush

Мога да си го представя Laughing. В младите си години съм питала моята майка какво означава "дърт ч*киджия"  Embarassed.

hahaha hahaha hahaha

И това ми напомня една моя муньовщина: аз  девойка още, малко застреляна, научих не си спомням от къде израза "бие си чи......" , бях до работата на майка ми и се вращам и сядаме да обядваме с татко ми. На въпросът какво прави майка ти, аз весело отговарям "бие си чик...........", на баща ми просто му увисна чинето. После майка ми ме просвети какво значи това. bowuu bowuu bowuu
Joy Joy Joy Joy Joy

# 1 788
на баща ми просто му увисна чинето. После майка ми ме просвети какво значи това. bowuu bowuu bowuu

Oооо нееее  Joy Joy

# 1 789
Нещо подобно и от мен. Като всяко лапе, научило нещо ново -не мога да не го плесна в  разговор. Та тате разказва нещо и аз " Лелеее, голям ташак!" на което баща ми съвсем тихичко пита ( тихия му говор е предвестник на страшна буря) "Какво е ташак, моето момиче?" "Ми голям майтап, тате  Flutter " Като ми обясни какво точно е сочната дума ташак, ми идеше да се скрия в мазата и залея с цимент за по-сигурно  hahaha hahaha

# 1 790
Е, вашите родители са реагирали адекватно. А аз като се върнах от лагер и казах на баща си, че два часа сме се бъзикали с една задача, той ми се накара ужасно, че съм водела била двоен живот (демек вкъщи съм се правела на добро дете, а навън съм била някаква псуваща хъшлашка, знам ли). И така и не ми каза какво значи "бъзикам" (то и се е изпразнило от съдържание, де, чак от фейлетоните на Ботев две години по-късно разбрах, че имало и физически смисъл).

# 1 791
  • на североизток от Рая
Като прочетох за шофьорски курсове...

Втори или трети час кормуване. Инструкторът ме пита знам ли позата два без десет. Мисля повече от минута, защото си представям как са разположени краката при тази поза, поглеждам го огнедишащо, а насреща си виждам заливащ се от смях мъж.
Ставало дума за ръцете на волана, не за краката на врата,  hahaha hahaha hahaha
    Божееееееееее,ще умра от смях. rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Реших да се махна от тук,че коремът ме заболя от смях.......Ама  пак ще дойда утре!

# 1 792
Е, вашите родители са реагирали адекватно. А аз като се върнах от лагер и казах на баща си, че два часа сме се бъзикали с една задача, той ми се накара ужасно, че съм водела била двоен живот (демек вкъщи съм се правела на добро дете, а навън съм била някаква псуваща хъшлашка, знам ли). И така и не ми каза какво значи "бъзикам" (то и се е изпразнило от съдържание, де, чак от фейлетоните на Ботев две години по-късно разбрах, че имало и физически смисъл).

Дори и нямах представа, че има и друг смисъл думата  ooooh! Какво означава ориентировъчно?

# 1 793
значи да бръкнеш на някого с пръст в дупето

# 1 794
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

# 1 795

Божке и за това ли имало дума  ooooh!

Явно думите променят значениео си с годините. Преди години говоря за познат пред баба си и казвам, че е готин пич и тя ми се накара, че говоря такива мръсотии  Tired

# 1 796

Божке и за това ли имало дума  ooooh!

Явно думите променят значениео си с годините. Преди години говоря за познат пред баба си и казвам, че е готин пич и тя ми се накара, че говоря такива мръсотии  Tired
А пич пък с какво се свързва Simple Smile  newsm78

# 1 797
Последвалата справка с речника установи, че може да е синоним на копеле, но баба го знаеше, акто мъжки полов член  Blush

# 1 798
Преди няколко години се прибирам от работа с автобуса. Във Варна, билетите се купуват на място от кондуктори. Наближава ме въпросната кондукторка и аз започвам да търся портмонето си из чантата. След упорито търсене се спомних, че съм го забравила на работното си място. Притесних се и казвам:" Съжалявам, но съм си забравила портмонето и ще сляза на другата спирка!" А кондукторката ме гледа, гледа и отговаря :"Ама вие май редовно го правите този номер, а? Аз и друг път съм ви хващала"  Shocked
Другите пътници се обръщат и ме оглеждат снизходително. Аз едва не умрях от срам. Слязох на първата спирка и си взех такси.

# 1 799
Пич-по моя край, значи израстък на поникналата царевица,който се маха.Аз бях много учудена,в 6-и клас съм на лагер и една по-голяма кака казва:Аууу,страшен пич е тоя! А аз бях много учудена...А тя се кефела на момче,ама впоследствие разбрах.

Общи условия

Активация на акаунт