Друга случка. Вече живеехме при неговите родители. Те си купуват от големите туби с минерална вода и едно наливане с фунии в малки шишета падаше. На мен ми писна и купих една от онези пластмасови помпи. Добре, ама тръбичката й от две части и едната взе че падна вътре. Брей, какво да правя, почти пълна тубата, няма къде да излея водата, а баща му много се ядосва за разни такива дреболии. С една готварска щипка пробвах да я извадя, не става и не става и накрая и щипката падна вътре. После с друга щипка, та в един момент 3-4 щипки и бъркалки бях натикала вътре и вече направо си викам - ужас, отскоро съм тука пък какви глупости върша вече. Накрая ми просветна, че има много лесен начин да ги извадя! Завих тапата, наклоних тубата и те всичките неща си застанаха послушно до гърлото. Аз щастлива я развих като внимавах да не разлея и ги извадих! Ама колко се мъчих, докато ми дойде акъла в главата!!! Интересното е, че и приятелят ми и майка му бяха там и не се сетиха за този лесен начин...
Случки с очилата си имам също - в началото забравях да си ги сложа като излизам, а сега вече толкова съм свикнала с тях, че ги търся като са ми на носа или влизам да се къпя с тях. Помъквала съм дистанционно вместо телефона си. Това се сещам засега. Със сигурност има и още много такива. Ако се сетя пак ще пиша.

немога да му кажа къде да завие. Иска ми се, в акъла са ми думите, обаче нищо не излиза
Все пак с жестове се разбрахме и успях да се прибера. Как съм си легнала не помня, но се събудих................. чисто гола, а на кръста ми завързан дългия ми бял шал