Дива, свекито ти е шемет.
Само че всеки път като се видехме, все ми се случваше нещо- втория път се треснах в един стълб и ми хвръкнаха очилата, после се изсипах по стълбите на една дискотека и понеже бях с пелерина, така се омотах в нея, че едвам се отвих и станах- като Батман бях.... То момчето определено се уплаши - няква луда прави непрестанни опити да се утрепе... Сигурно и дсега ме мсли за жена с два леви крка и операция на вестибуларния апарат....

и дупките се не виждат както може да се досетите, и какво мислите, дясната половина като потъна в една дупка отдясно, че чак колата се скри, така издрънча, ужас
И аз нищо, той си кара и след 2м спира и ми вика, че ще погледне колата и какво мислите, дясна предна гума - разпранааа
И милото на първа среща гума сменя, колко секси беше..., че то в Драгалевци улично осветление май няма, че аз му светих с GSM-a,
Смени гумата за 20мин, много добър бееее. И така. Следваща среща - кино, Арена Младост. И тъй гледаме си ние филмчето и тръгваме да си ходим, слизаме по стълбите и какво ми стана, на криво ли стъпах, какво не знам, като се сюрнах по стълбите, малееееее
, той вървеше пред мен, паднах му в краката "изидзаде"
Ужас, викам си: "Бреееееееее, още на втората среща и му паднах в краката"
Втори път на кино, вече по-нататъшна среща, пак Арена Младост, и този път какво, нали вратите там са едни въртящи, и аз бавната си мисля, че мога да влизам да се въртя вътре и да вляза съответно, ама олучих стъклото и се шибнах фронтално в стъклото от главата до колената, направо щях да мина през стъклото
Олеееееее, такъв смях падна, милото ми вика: "Кога ли ще се потрошиш нацяло тука!" Като се сетя за тези неща и още се смея със сълзи
Чудя се дори, дали е случайно?
, ще видиш всичките си познати
, пък и не изглеждаше много да вали... ама - нА! Скривам се аз под един навес с надежда, че ще премине, обаче отгоре от козирката капе право в краката ми и белите ми дънки от коленете надолу придобиват отвратително наситен черно-кафяв цвят
+ малки песъчинки. То е ясно - в тоя вид по добре мъртва, отколкото видяна - еле пък от НЕГО! Решавам да намеря инструмент достатъчно остър с който да премахна мръсната част от панталона. За мой късмет се сещам, че на площад Славейков има поликлиника. А аз съм на 1 минута от там. Намъквам се вътре и настоятелно моля за ножица на рецепцията, но вида ми нещо не вдъхва доверие на лелята зад щанда и тя категорично отказва. Да уточня, че годината е 1990-та, Демокрацията туку що е дошла и стачките, наркоманите и пр. пропагандаторски механизми се вихрят на воля. Какво ли си вика - "младо момиче, хубаво облечено, а толкова мръсно и с тоя налудничав (все се надявам да е бил само ужасЕн) поглед...сигурно е от оная паплач - наркотичарите!" Докато се пазарим виждам надолу по коридора мъж в бяла престилка със слушалки - явно доктор, отключва един кабинет. Светкавицата на прозрението ме озарява - това е моят човек! Доктор - ножица, то си е направо класика! Хуквам към него почти плачеща и едва не му изтръгвам ръката от рамото с вратата, която той се опитва да затвори. Отначалото се опита да изглежда строг, но аз хич не му дадох време да се надува - вече хлипах от отчаяние и усърдно размазвах спирала по лицето си. Не знам как е останал с впечатление, че съм жертва на ПТП
, но като стигнах раздела с нуждата от ножица май нещо го накара да застане на щрек. Щото аз нямах намерение да се обрязвам публично - идеята беше да се набутам в тоалетната на поликлиниката и да взема хляба на храбрия шивач насеме! Обаче доктора беше непреклонен с раздялата на инструмента и хъката-мъката признах долните си (подколенни) намерения. На това място тоя само дето не строши стола от смях и за мой ужас призова и колегите си - и те да се повеселят за моя сметка (няма емоутикон в който някой пропада в дън земя, но смятайте, че само той е подходящ!). Едната колежка ми помогна да отрежем крачолите, докато мъжете се натискаха само да мерят дължината дали е еднаква
ааааааааа страшна работа си!
как не е викнал колегите си от психиатрията за теб хахаха
Нека я поизтупам от забвението, като ви разкажа как се запознах с мъжО

и дупките се не виждат както може да се досетите, и какво мислите, дясната половина като потъна в една дупка отдясно, че чак колата се скри, така издрънча, ужас
И аз нищо, той си кара и след 2м спира и ми вика, че ще погледне колата и какво мислите, дясна предна гума - разпранааа
И милото на първа среща гума сменя, колко секси беше..., че то в Драгалевци улично осветление май няма, че аз му светих с GSM-a,
Смени гумата за 20мин, много добър бееее. И така. Следваща среща - кино, Арена Младост. И тъй гледаме си ние филмчето и тръгваме да си ходим, слизаме по стълбите и какво ми стана, на криво ли стъпах, какво не знам, като се сюрнах по стълбите, малееееее
, той вървеше пред мен, паднах му в краката "изидзаде"
Ужас, викам си: "Бреееееееее, още на втората среща и му паднах в краката"
Втори път на кино, вече по-нататъшна среща, пак Арена Младост, и този път какво, нали вратите там са едни въртящи, и аз бавната си мисля, че мога да влизам да се въртя вътре и да вляза съответно, ама олучих стъклото и се шибнах фронтално в стъклото от главата до колената, направо щях да мина през стъклото
Олеееееее, такъв смях падна, милото ми вика: "Кога ли ще се потрошиш нацяло тука!" Като се сетя за тези неща и още се смея със сълзи
Чудя се дори, дали е случайно? 

Откакто се помня все едно, че имам надпис WC на темето, а и лев не съм спечелила от тотото.