Работа в цветната градина много. Ходя напред-назад.
Залисана в нея, мъжът ми миещ пътеките около мен казва:
-Бързо,бързо затваряй вратата /тази,която води към улицата-портата /,че влизат комари!!!
И аз го правя.
Редовно му кълва на куката
Не ме питайте после как съм ги изкарвала от неудобното положение...
Аз умряла вече от студ, топлата вода в бойлера свърши на 20-тата минута .
Никога не е късно човек да стане за резил!!!
Не е скъп, но няма много хора с такъв - много малък, отваря се със странично завъртане, но трябва да знаеш къде да го натиснеш. Та след като установих, че липсва звъних, звъних на собствения си телефон докато накрая оператор каза "Телефонът на абоната е изключен или извън обхват", а аз си помислих "Аха - свалиха му картата".
Като скокнах да му благодаря, да му друсам ръката на човека, май чак го изплаших с моята емоционалност
Накрая ми разказа, че като почнал да звъни тоя ми ти телефон - не спрял докато не му паднала батерията. Драпал, драпал човека да го отвори, за да вдигне, но накрая се притеснил, че ще го счупи и се отказал, но телефона не спрял да звъни. Накрая толкова го изнервил, че му идело да го прасне в асфалта и седнал отгоре му
Нямам идея защо хората ме мислят за шемет
) и ми ги говори едни несвързани - някакъв човек й се обадил, че при него имало едни документи и аз дали знам нещо за това
. Абе я ме остави на мира - откъде да знам за кви документи иде реч - рекох аз и затворих телефона. 
. Веднага впрегнах майка ми да ми търси документите в родното градче, впрегнах гаджето да си обърне стаята да види дали пък не са изпаднали там... Няма и няма... Бреее, какво ще правя сега...
. И изведнъж ми щуква за този странен разговор с моята приятелка, звъня й отново - пазиш ли номера на този човек? Да (представи си!!!
.
. Не е истина колко често го благославям този човек! И на всичкото отгоре едва го придумах поне едно коняче да го черпя