Номинации за най-голяма муня

• 3 563 107
  • 18 481
  •   2
Отговори
# 2 385
Живеем в къща. Началото на лятото.
Работа в цветната градина много. Ходя напред-назад.
Залисана  в нея,  мъжът ми миещ пътеките около мен казва:
-Бързо,бързо затваряй вратата /тази,която води към улицата-портата /,че влизат комари!!!
И аз го правя. Mr. Green

Редовно му кълва на куката  Laughing

Последна редакция: вт, 21 дек 2010, 14:33 от пухи-пухи

# 2 386
  • Бургас
Подарих на майка ми и баща ми gsm-и и нашите правят първи стъпки към писане на смс-и. Обажда ми се баща ми, аз тепърва омъжена, с проблемна свекърва.. и ме пита можеш ли да докопаш gsm-a на свекърва си, че направих гаф. И аз започвам лудо издирване, ама тя минути преди това , захлопна външната врата. Притеснена правя обратна връзка, да питам какъв е гафа, нашия пратил погрешен смс " Хиено, обичам те!"  Joy Не ме питайте после как съм ги изкарвала от неудобното положение...

# 2 387
Мъжът ми с негов приятел бяха пратили един шемет да си купи лява крушка за фар,за да му я сменят Joy
Отиде.

/Това е за муньовците,но не ми се търси темата Laughing/

# 2 388
И аз бих отишла Embarassed
Това с телефоните ми напомни /а как ги отърва после? Laughing/: татко се опитва да разбере как работи телефонът ми.След месеци намерих снимки на една очудена физиономия,нос,око,ухо и каквото е хванал.Но така и не разбрал за какво е копчето Laughing

# 2 389
Хехе,с боя на сън се сетих как моя ме нокаутира преди 3 г.
Спя си аз тихо и кротко и по едно време се пробуждам Уекинко,просто случайно ,намествам се аз, като безпричинно си допирам креченцето до неговото.И в този момент "о ужас" вдига си нашия петала и най безцеремонно ме избухва с него в моя крак.Ама аз вече бях се по унесла и в един момент от болка така изстенах че чак и подскочих.Викам си тоя пък за кво ме избуха така,ама на сутринта ще се разправяме.
А той нашия сънувал че съм го биела(хахаха) и понеже голям бой съм му хвърлила явно насън, та като съм си допряла кракът явно нещо инстинктивно решил и той да не остане назад.Та ме цапардосал яко да не го е яд.

# 2 390
Една колежка имаше нов телефон и ме помоли да й разясня функциите. Мъчеше се да прати любовен смс на гаджето си. Взех го аз, написах както искаше любовното излияние и го метнах. Не знам какво обърках, но вместо на гаджето й, бях натиснала името до неговото и есемесът отлетя към...шефа ни.   Rolling Eyes

# 2 391
  • Бургас
На младини: Отивам в гаджето ми на гости, но той живееше с баба си. Много злобна женица и все гледах да е по-късно, че да е заспала. Та правим там обичайните неща за сплотяване на връзката и аз на пръсти гола голеничка, към банята. Ама се усещам че без кърпа и се връщам до стаята и дръжката остава в ръцете ми. Ужас , момчето започва неистова борба с врата, но не става. Той заключен вътре, аз в банята, без хавлия, дори и якето си бях прибрала вътре. Та след няколко часова борба, с подръчни материали се изкопа стената , за кърък вратата се отваряше на вътре и да искам нямам сили да я разбия, та нали ще се събуди бабчето, та отворихме я Simple Smile Аз умряла вече от студ, топлата вода в бойлера свърши на 20-тата минута .
За епилог: Аз се прибрах. Сутрината, той тръгнал за работа. Бабет станала и като видяла вратата изкъртена си помислила, че са влизали крадци и звъннала на полицията, от там едни обяснения и извинения , ама аз повече не се появих там, намирахме си другаде терен и никога не затваряхме вратата Simple Smile
Докато ви разказвам всичко това се замислих, че 3 пъти съм се заключвала, а дъщеря ми за сега 1 път. Май се предава по наследство Simple Smile

# 2 392
...
-Бързо,бързо затваряй вратата /тази,която води към улицата-портата /,че влизат комари!!!
И аз го правя. Mr. Green
...

И аз откакто застудя редовно бързам чевръсто да затворя портата на двора, че да не става течение и да не излиза "топлото"  Crazy   
На всичкото отгоре тя е тип решетка, дори не е плътна за да рече човек, че визуално се подлъгвам  Mr. Green

# 2 393
  • морето и сините вълни :)
Вчера как се изложих пред фризьорката ми.Подстригва ме тя и всички в една еуфория такава новогодишна.И ме пита "Колко да ти скъся?"
А аз -амиии един пръЦ...като взеха да се хилят всички.Чак ме досрамя:)

# 2 394
Пак съм за тук... Embarassed Тази вечер, вече сумрак, звъни се на уличната врата, поглеждам през прозореца, две жени, възрастна и млада. И тъй като по празниците ни навестяват представители на всички секти и все са така по двама, решавам да не ги отразя. Следва позвъняване по телефона,  бивша колежка, пита  ме "Може ли да ти дойдем на гости с дъщеря ми, имаме нужда от един съвет?" И аз "О, когато искате заповядайте!" И тя "Ами отвори ни де?" hahaha

# 2 395
Е, в случая те са муни Simple Smile би трябвало да се обадят преди това. А и с палта, шапки, как да ги разпознаеш

# 2 396
Вчера как се изложих пред фризьорката ми.Подстригва ме тя и всички в една еуфория такава новогодишна.И ме пита "Колко да ти скъся?"
А аз -амиии един пръЦ...като взеха да се хилят всички.Чак ме досрамя:)
Joy Joy Никога не е късно човек да стане за резил!!!

# 2 397
Миналата година си загубих обичния телефон  Crazy Не е скъп, но няма много хора с такъв - много малък, отваря се със странично завъртане, но трябва да знаеш къде да го натиснеш. Та след като установих, че липсва звъних, звъних на собствения си телефон докато накрая оператор каза "Телефонът на абоната е изключен или извън обхват", а аз си помислих "Аха - свалиха му картата".
Месец след като го оплаках и все още непрежалила го напълно излизам от болницата и се качвам в едно такси. С влизането забелязвам като моя телефон отгоре над жабката. И уж разсеяно питам шофьора  "Този телефон от къде го имате? Скоро ли си го купихте?", а човека ми отговаря "На клиент е - забравиха го в колата. Не успях да го отворя да се обадя на някой от указателя." Брей каква радост настана  Crazy Като скокнах да му благодаря, да му друсам ръката на човека, май чак го изплаших с моята емоционалност  Crazy Накрая ми разказа, че като почнал да звъни тоя ми ти телефон - не спрял докато не му паднала батерията. Драпал, драпал човека да го отвори, за да вдигне, но накрая се притеснил, че ще го счупи и се отказал, но телефона не спрял да звъни. Накрая толкова го изнервил, че му идело да го прасне в асфалта и седнал отгоре му  Shocked, че да не пищи толкова. Оказа се че съм го загубила ден преди да забележа липсата му, на всичкото отгоре с телефона човека ми върна и едни кожени ръкавици, които пък издирвам много преди да зачезне телефона.  Crazy Нямам идея защо хората ме мислят за шемет  Whistling

# 2 398
  • Русе/София
Дорис е нямам думи.Шемет не е достатъчна,за да те опише.Няма такъм случай. newsm78 Joy Joy

# 2 399
Хихихи, Дорис, подсети ме и мен за една подобна случка.

Преди години аз бях титуляр на картата за моб.тел. на една приятелка. Звъни ми тази приятелка един ден (която е особено рядък шемет  Crazy) и ми ги говори едни несвързани - някакъв човек й се обадил, че при него имало едни документи и аз дали знам нещо за това  newsm78. Абе я ме остави на мира - откъде да знам за кви документи иде реч - рекох аз и затворих телефона. Crossing Arms

Няколко седмици по-късно! решавам да си вадя карта за градския транспорт. Добре, ама нали искаха лична карта, наред със студентската книжка. Бъркам тук, бъркам там - няма я личната карта. Бре, да му се невиди  Thinking. Веднага впрегнах майка ми да ми търси документите в родното градче, впрегнах гаджето да си обърне стаята да види дали пък не са изпаднали там... Няма и няма... Бреее, какво ще правя сега...  Tired. И изведнъж ми щуква за този странен разговор с моята приятелка, звъня й отново - пазиш ли номера на този човек? Да (представи си!!!  Shocked). И му се обадих аз да питам каква е хавата... И какво се оказа - човекът бил таксиметров шофьор, документите ми изпаднали като съм отивала на РД на същата тази приятелка.. Той пращал ли, пращал телеграми до адреса, който ми е бил тогава на ЛК, ама там ако имаше някой, който да ги получава, хич нямаше да е зле  ooooh!.
И човекът накрая взел, че изнамерил някакви връзки в мобилния оператор, да види дали таз жена загубена няма моб.тел... И намерил номера на приятелката  Heart Eyes. Не е истина колко често го благославям този човек! И на всичкото отгоре едва го придумах поне едно коняче да го черпя  Rolling Eyes.

Общи условия

Активация на акаунт