Ха сега един модератор да ни позатрие бая назад и да продължим с веселото

Та прибирам се вечерта и понеже самата ситуация по намирането беше някаква комична, разказвам му аз, обаче обявявам, че сме намерили 10 лв, т.е. по 5 на всеки (за да излезат сметките без да казвам, че съм ги похарчила веднага - 10 лева може да ме пита що не излизат, ама 5 не може да ми ги хване
)....
) лева. Мъжът ми обаче веднага - е, нали бяха 10. Аз не зацепвам - 20 бяха. Той: На мен ми каза 10! Включвам и почвам да пелтеча, да обяснявам, че съм забравила вече (от преди месец?!), останалите замазват положението... Засмя се душата, ама ме излови. Та на всички им стана ясно, че тЦ, не мога да лъжа
. Върнах се и съобщих радостната вест на всички, но не им казах къде съм го намерила. От тогава ми се е случвало още няколко пъти да го пусна докато настанявам хората по местата им, но бързо го намирах- чантата, джобовете и под дупето на детето са първите проверявани места.
!Майка му ходи да търси торбата с боклука, но кофата беше затрупана с торби с клони и разни съчки и листа, от чистачите, които са чистили улицата и не можахме да изровим нашия чувал.
!Майка му ходи да търси торбата с боклука, но кофата беше затрупана с торби с клони и разни съчки и листа, от чистачите, които са чистили улицата и не можахме да изровим нашия чувал.
) ...
Макар че отдавн не съм го правила,то какво ли купувам /освен на децата/.Та...млада двойка сме,без деца. Излезли сме на разходка с още една млада двойка без деца. Влизаме в един магазин,аз умело купувам и скривам покупката,но приятелката ми в последния момент вижда един красив шал.То се знае-без него животът просто няма да е същият. Отива при мъжа си и му казва,че е само 5 лева и много го иска. За такава дребна сума той е щатлив,че и доволен с колко малко се е разминал. Разбира се,шалът е съвсем различна цена. И така:той доволен,тя доволна,мир. Ама така и така се е наредил на опашката да плаща нещо,подава му да й плати и шала
Ей тогава мъжете ни обявиха за лаици в лъжите