Номинации за най-голяма муня

• 3 580 832
  • 18 481
  •   2
Отговори
# 2 745
  • София
  Трагедията за мен е двойна - и емоционална, и физическа, а досега нищо не си бях чупила, нито са ме шили! Просто да видите какви каръци има...
Ох миличката има такива моменти,ще има да я помниш дълго тази дълго чакана среща,след време дори ще ти е смешно!Дано от физическата травма не останат белези.
 Почти всеки има някакви инциденти,кой на срещи,кой провалил дълго чакани празници случва се,важно е всичко да е с добър край,при теб е бил малкият дявол  Wink

# 2 746
Кюнегонд, много ми хареса как пишеш - и като стил, и като грамотност.  Hug
И аз бях приятно изненадана, че дете от това поколение, учило в чужда страна пише така увлекателно и доста по-грамотно от 99 % от връстниците си, живеещите в страната ни. 

Бързо възстановяване от физическите травми! Като гледам как се забавляваш от историята, емоционалните май си ги превъзмогнала   Hug

# 2 747
 Благодаря на всички ви за милите думи и подкрепата! Hug Стана ми много приятно. Вече съм по-добре, а младежът се чувства гузен и много виновен за случилото се, въпреки че той няма пряка вина. Чак доколкото разбирам на връщане и той се е пребил Laughing или пък го казва само от съпричастност, знам ли.. Както и да е, не възнамерявам да подновявам срещите с него, че току-виж сме предизвикали някое природно бедствие. Mr. Green

# 2 748
Най-хубавите връзки се зараждали насред "катастрофи"! Така казват някой с мнооого опит  Wink Дай му шанс на младежа, и дано не си е сцепил и той устните, че освен първата среща и първата целувка ще бъде болезнена.
Тук в България дават един сериал "Столичани в повече". Младежа блъсна едно Мими с колело...
И се започна една любов... Монтеки и Капулети- ряпа да ядат!

# 2 749
Здравейте! До днес само ви четях, но най-накрая се осмелих и аз да си споделя някои изцепки (особено след днешния ден, който просто изобилстваше от такива). Сутринта трябваше да свърша някои неща поръчани от майка ми, сред които да взема едни обувки от обущаря и да напазарувам в супермаркета. След като взех въпросните обувки се запътих към магазина, като по пътя си мислех как ще ги оставя на гадероб за да не ми се пречкат. Речено-сторено. Оставих ги, взех си номерчето и си го прибрах в джоба. Напазарувах си, минах през касата и зяпайки касовата бележка, си излязох най-необезпокоявано и се прибрах. Обадих се на родителското тяло за да я питам нещо и в същото време се сетих да й кажа, че съм взела обувките и в същия момент се запитах ама къде ги оставих тези обувки. И изведнъж, за части от секундата,  навързах нещата и установих, че не съм си ги взела от гардероба в супермаркета.   ooooh! И така, изповядвайки максимата, "който няма акъл има крака" се наложи да се върна и да си ги взема.  Whistling

# 2 750
Цитат
"който няма акъл има крака"
Учителката ми по математика така казваше: "Вижте, бе! Има по-кратко решение! Ама кат' са ви къси мозъците, ша са ви дълги ръцете!"

И за да не е съвсем спам: в петък блажено се излежах до възможно най-късния момент в леглото - к'во пък, ще се оправя бързо и ще закъснея съвсем малко за работа, си мислих! Най-накрая слизам на паркинга и с ключ в ръката се насочвам към мястото, където обикновено оставям колата. Гледам - мястото е празно! И се сещам, че в четвъртък я оставих на ... служебния паркинг. Та така - наложи се д ходя пеша до работа Simple Smile))

# 2 751
  • Карлово
krasimilo,
Хитрата сварака с двата крака, а? clock

# 2 752
Да разкажа и аз за една моя муньовщина. Очаквахме една от фирмите, на които сме доставчик, на одит. Аз пременена в шикозен тоалет и ботушки, троп-троп по коридора, когато една колежка ми се обажда, че има проблем с една от новите машини. Слизам и виждам, че машината изписва, че има проблем с подаването на въздух. Отивам да погледна компресора, установявам, че се е изключил (вероятно от токов удар), викам колега, който го включва и в този момент компресора изстрелва струя вода в задните ми части. Аз отскачам и изпищявам от изненада, но ми става любопитно от къде е дошла тази вода и се приближавам отново до компресора. В следващия момент получавам нова мощна струя вода (която се оказа конденз, според разбиращите), но този път отпред.
Можете да си представите как изглеждах в шикозния си тоалет, обилно намокрен отзад и отпред в областта на таза Simple Smile.
За мой късмет поизсъхнах до идването на гостите ни.

# 2 753
  • на североизток от Рая

Можете да си представите как изглеждах в шикозния си тоалет, обилно намокрен отзад и отпред в областта на таза Simple Smile.

Разсмя ме много.  hahaha
 Но не се сърди. Hug Hug Hug Смея се най-добронамерено. Joy

# 2 754
  • Бургас
Влизам в кварталния супермаркет, обурудван вече с метални кошнички. Пазарувам, отивам до касата , плащам си, нанизвам торбите на ръката и запъхтяна се довлачвам до колата. Започвам една по една да мятам пазарските чанти и стигам до металната кошничка, празна си виси на ръката ми и тя. Наложи се да се връщам до магазина да я оставя Simple Smile

# 2 755
На работа съм. Работя на две работни места, вече доста изпушила отивам до WC-то. Свършвам си работата, дърпам вратата - не се отваря. Почвайм да се вайкам, че и телефона не съм си взела. Пак дърпам, не се отваря, ослушвам се някой да мине и да му извикам. Точно се бях приготвила ще се излагам, ще почвам да удрям по вратата някой да чуе и да отвори, и какво виждам, аз не съм си отключила. Embarassed
Отключи си и излезнах.

# 2 756
  • Бургас
Начинаещ шофьор съм и така и никой не ми обясни успоредното паркиране как става, но тава не ми пречи да се пробвам баш в центъра. Чукам аварийните и започва една неистова борба, напред, назад, напред, назад /волана ми е и без хидравлика, като Шварценегер съм станала в мускулите/, точно си мисля, че най-после съм успяла и усещам препядствие отзад, а аз съм подпряла един казан с колелца, който започва да се движи, поглеждам назад и гледам 3 мацки, общинарки с костюмите, го хващат и започват да го местят, за да си паркирам колата като хората. Женската солидарност е голяма работа. Благодарих им, а те през смях ми казаха, че ако до половин час се върна, още ще са там и пак ще го преместят ако ми пречи  да изляза Simple Smile
А по принцип,  когато имам такива затруднения, често се случва някой добър господин да я свърши тази работа вместо мен, но за съжаление такъв нямаше в онзи момент Simple Smile

# 2 757
Снощи си обърках колата, около 5мин. се опитвах да отключа друга, пробвах всички ключалки не иска и не иска, и тъкмо вадя телефона да звъня на познат да идва да мислим какво да правил, докато набирам и се чудя, поглеждам към номера на колата  ooooh! ох мале не е моята, и бързо се изнизах. Паркинга беше тъмен и ако беше ме видял собственика... кой знае какъв панаир щеше да стане  Mr. Green Това ми се случва за втори път, първия път докато се опитвам да отключа чуждата кола, гледам към моята и си мисля, брейй тая как прилича на моята, че и номера същия   Mr. Green

# 2 758
  • София
Снощи си обърках колата, около 5мин. се опитвах да отключа друга, пробвах всички ключалки не иска и не иска, и тъкмо вадя телефона да звъня на познат да идва да мислим какво да правил, докато набирам и се чудя, поглеждам към номера на колата  ooooh! ох мале не е моята, и бързо се изнизах. Паркинга беше тъмен и ако беше ме видял собственика... кой знае какъв панаир щеше да стане  Mr. Green Това ми се случва за втори път, първия път докато се опитвам да отключа чуждата кола, гледам към моята и си мисля, брейй тая как прилича на моята, че и номера същия   Mr. Green
Joy
Това ме подсеща за един приятел,голям Муньо,отишъл на училище с колата (12 клас) и понеже рядко идваше с кола,на края на деня вече беше забравил и си тръгнал с градския транспорт,стигнал си до у тях гледа Shocked колата му я няма,звъннал на баща си да види той ли я е взел тц,умрял си от ужас човека,щял да звъни на полицията,но в един момент,като върнал лентата назад и се усетил че колата го чака пред училище Joy

# 2 759
А аз вчера правих една камара еклери, почерпка за именния ден на мъжо, за колегите му. Днес любимият отива на работа, почва да черпи и се оказва, че Димитровден е утре! Joy Joy Joy
Ама и двамата номинирам, защото всъщност той ми каза, че днес е денят, а аз мунята му вярвам!  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт