Номинации за най-голяма муня

• 3 570 263
  • 18 481
  •   2
Отговори
# 3 375
  • Бургас
сега се сетих как веднъж се изгубих в обедната почивка. търсих един магазин в район, в който рядко ходя. пеша. да съм вървяла 20тина минути. реших, че вече е време да се връщам обратно, нооооо....да мина по по-кратък път.  smile3521 та като забих на някъде...така и не разбрах къде. излязох на някакво шосе, жива душа няма наоколо, ни магазини, ни нищо. чак страх ме хвана. добре, че мина едно такси и му махнах. после си умрях от смях  hahaha

# 3 376
Това, което последва, съм го виждала само на фонтана ди Треви в Римско, такава хармонично разпръскваща се навсякъде шуптяща вода. Даже може да им пиша да сложат малко червена боица във фонтана, не са се сетили, а е страшно ефектно.
Ааа, правено е вече  Laughing

Мо'е съм неинформирана  Embarassed, ама явно с мислим еднакво с римляните  Flutter И на тях добре им се е получило  Mr. Green

# 3 377
  • о`майна лунна нощ е
Е, и у Пловдива, града вековен, водата във фонтана пред Общината беше .... посиняла. Ефект се бяха опитали да направят, ама го докараха като все едно блокче "Тоалетно пате", бяха сложили вътре.

А този в Италия .... не ми харесва. Като доматена супа ми стои.

.....
ама техника каза, че ако не било кафе, сешоара помагал.

Ще помогне и още как. Но на хладна струя или на минимални градуси от разстояние. Въпреки че кафето, както си писала, бетонира всичко, особено ако е било шугаритетно.

# 3 378
Хм, явно Асус е по-добре от Делл  Mr. Green Мой колега наскоро заля обииилно лаптопа си с айрян и лаптопа умря. Буквално. Умря, миришейки на сиренце  Whistling

Каква безславна смърт. hahaha

# 3 379
  • Ланкър, планините Овнерог
Хм, явно Асус е по-добре от Делл  Mr. Green Мой колега наскоро заля обииилно лаптопа си с айрян и лаптопа умря. Буквално. Умря, миришейки на сиренце  Whistling

И като имаш предвид, че работим в ИТ фирма  Whistling

# 3 380

И като имаш предвид, че работим в ИТ фирма  Whistling

Това вече е ИТ позор! Mr. Green

# 3 381
  • Там, където ме обичат
Хаха,аз моят Самсунг съм го изпускала в супата,ама жив и здрав е още,даже съм с него в момента,щото Нокиа-та вече 5 пъти сдава багажа без да съм я изпускала в супата .
Ти пък супа! Моя приятелка си изпуснала Самсунга в тоалетната, и за капак дръпнала и водата на казанчето. Mr. Green

# 3 382
Хаха,аз моят Самсунг съм го изпускала в супата,ама жив и здрав е още,даже съм с него в момента,щото Нокиа-та вече 5 пъти сдава багажа без да съм я изпускала в супата .
Ти пък супа! Моя приятелка си изпуснала Самсунга в тоалетната, и за капак дръпнала и водата на казанчето. Mr. Green

О,аз съм толкова гнуслива,че това случи ли се,вадя го с ръкавици и го хвърлям с все карти вътре  Laughing

# 3 383
  • 1st floor
И аз съм си мислела, че ако ми се случи /дано не ми се налага , де!!! / , не само че няма да мога да ползвам телефона, но и няма да мога да бръкна да го извадя!!!  Mr. Green Дори и с ръкавици...

# 3 384
  • Ямбол
Е, как си чистите тоалетните, като сте толкова гнусливи?

# 3 385
Ами явно не ги чистят, щом не смеят да бръкнат вътре даже с ръкавици.  Laughing

# 3 386

Е не бъркам с голи ръце,а телефона ще трябва да го барам.

Последна редакция: чт, 05 юли 2012, 08:32 от Мидичка

# 3 387
  • 1st floor
Ами явно не ги чистят, щом не смеят да бръкнат вътре даже с ръкавици.  Laughing
Стига, бе, како Сийке!!! Чистотата няма общо с гнусливоста!!! Мен ме е гнус и да беля тиквички, някои пък ги е гнус да разфасоват пилета или да пипат сурова риба!!! Просто няма сила, която да ме накара да бръкна във водата на тоалетната...Ако можеше да се източи по някакъв начин - да! Но в нормално положение, не!!!  Naughty
Не бъркам с ръце във водата. Laughing Там играе четката...Иначе нагоре - с ръкавици...
Мидичка, писали сме заедно!!!

# 3 388
  • Ямбол

Е не бъркам с голи ръце,а те лефона ще трябва да го барам.
Другата след тебе не бърка и с ръкавици:
... но и няма да мога да бръкна да го извадя!!!  Mr. Green Дори и с ръкавици...

Аха с четката...
На мен с четка не ми се получава и ми е по-гнусливо, ако е само с четка.

# 3 389
  • 1st floor

Аха с четката...
На мен с четка не ми се получава и ми е по-гнусливо, ако е само с четка.
На мен ми се получава с добро накисване и по-често миене!!!  Wink

Май достатъчно оспамихме темата!!!  Stop

Общи условия

Активация на акаунт