Номинации за най-голяма муня

• 3 570 475
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 3 585
  • до най-прекрасния мъж
Права си, така е.  PeaceПри мен е на сектори оцветено и честно казано рядко го поглеждам. Същото е с горивото. М.М. има грижата да зарежда и мие и обслужва колата.
 Аз само я карам  Laughing Не че не мога и аз да го правя ,но за момента така ме устройва.  Laughing
Хахахах и мен ме устройва друг да я следи, но карам и служебна и се налага и гориво да й сипвам, и да я мия, наливам със стъкломиещо, следя ниво на масло - добре, че е умна и пищи, като тръгва нещо от гореизброените да свършва, та я виждам. Иначе мъжо я гледа от време на време, за да не артисам на пътя като онзи ден. Изпищя нещо и се оказах с масло под минимума, в резултат на което представлявах следната картинка - аз, с къса рокля над коляното, която отгоре на всичко е и разкроена, духа вятър, спряла съм на магистралата, хвърчат тирове и коли, които вдигат още повече вятър и аха да ми отвеят роклята. Аз, вдигнала предния капак, седя с телефон на ухо и следвам наставленията на милото без да ме е грам грижа за вятъра, роклята и минаващите тираджии. Проверих си маслото и милото каза, че щом не свети лампата, а само е изпищяло и изписало за секунди на компютъра, вероятно е някакъв датчик, който показва, че намалява, а не че е под минимума и да карам спокойно до работата, до която ми оставаха около 15 км., че и повече. Стигнах де, ама се налага и от такива неща да разбираме. Като стигнах, накарах механиците да видят всички възможни течности как са и да долеят, ако трябва.

# 3 586
  • Варна
Това е за температурата. Стрелката се движи, само ако има проблем.

Температурата на охлаждащата течност  Wink Има си нарисувана "водица", нормално е да се кръсти водомер. И условно си стои все на 20. В смисъл, като се качиш за първи път да караш, със сигурност не можеш да се вторачваш чак толкова, че да гледаш това което е под 120/80/40 колко е точно. Особено ако караш със 140 км/час
Така че, дори iren_alex да пита благоверния си и той да каже, че е било нещо друго, аз ще си държа на моята версия Mr. Green

# 3 587
  • София
Водомер се нарича уреда, който измерва количеството вода. Това, за което си говорите измерва температурата, както е написала Пунчик. Не на всяка кола го има. Ама не знам как можеш да го сбъркаш със скоростомера.

# 3 588
Чета и мълча,чета и мълча....е кискам се,но....
Ама не знам как можеш да го сбъркаш със скоростомера.
Може,може  Embarassed
Аз тъкмо щях да кажа -гледай как върви с двайсет,пък ако вдигна до 60-и ме свалиха  Embarassed

# 3 589
Водомер се нарича уреда, който измерва количеството вода. Това, за което си говорите измерва температурата, както е написала Пунчик. Не на всяка кола го има. Ама не знам как можеш да го сбъркаш със скоростомера.

Това е следващият бисер Laughing
Няма автомобил, който да няма измервателен уред за температурата на охлаждащата течност. Самата охлаждаща течност би следвало да е антифриз. На таблото, в зависимост от марката на автомобила и дизайна му поставен на различно място и с различна визия, задължително има уред, който показва температурата на тази течност. Данните се взимат от един датчик, който е поставен в разширителният съд. Там където наливате антифриз или вода. Като завъртите ключа в стартера, двигателя заработва и охладителната течност циркулира да го охлажда. Съответно измервателният уред показва промяната и от 0 достига да определена стойност, да не ви засипвам с допълнителни глупости. Ако всичко е наред стрелката заковава на едно положение и не мърда от него. Мръдне ли стрелката нагоре, значи автомобилът прегрява. Прегрее ли може да са станали куп неща, някои не особено приятни. Нямам представа какво е гледала колежката като е карала, предполагам в момента и тя няма представа, но ако е тази стрелка, то тя не би трябвало да е заковала на 20, а поне на 49-50. Нашият уред на Нисана дори няма цифрово изражение на достигнатата температура, а само черта с червена зона. Не мога да предположа какво е гледала, но да вдигнеш 140 обикновенно не остава незабелязано от шофьора, още повече начинаещите шофьори обикновено се вторачват в пътя, а не в измервателните уреди на таблото ...
Аз предлагам да закрием темата за водомерите и имат ли почва в автомобилното устройство.

# 3 590
Абе да не е гледало момичето измервателния уред за горивото и да е имало 20 литра и затова да си е стоял все на едно и да настъпва. Понеже оборотомера си се движи при натискане на педала, а водата и тя си загрява повече от 20. newsm78

# 3 591
  • София

Това е следващият бисер Laughing
Няма автомобил, който да няма измервателен уред за температурата на охлаждащата течност.
Сериозно. Единствената ми грешка е, че написах, че измерва температурата, всъщност просто показва колко е. Уред за измерване има, но не е задължително информацията да е изведена на таблото и да се сбърка със скоростомера. Мога да ти изброя поне няколко автомобила, които го нямат, например - Опел Астра година на производство 2011. Няма такова нещо на таблото, има компютър, от дисплея можеш и да успееш да стигнеш до тази информация.

# 3 592
  • София/Горна Оряховица
Голямо разследване за един водомер. Май всички, вкупом, да си се номинираме за муни на десетилетието и с това да приключи спама  Hug .

Ако може да номинирам за муня майка ми.
На гости ми е в София, тук аз поддържам домакинстването и напук нямам нищо общо с нейните методики.
Тъй, ама я оставям сама в апартамента, пък аз хуквам по кафета, магазини и лИбоФ.
Но решила тя да мие терасата. Щото тя нивгаш не е мита тук (ще се разбере защо).
Мъкне кофи жената в захлас, де що съд има тук го строява до терасата и ще започне дивото миене. Люсва с артистичен замах първата кофа и чува някакво трополене по лозата. Ама си вика "а, то ще вали" (какъв дъжд при това ти ми ясно небе бе, майко!?). Замита. Следва втора кофа. Повтарят се нещата. На третата кофа й просветва що и водата й толкова бързо се отича - парапета на терасата не е цял. В долната му част си има доста сериозни отвори - високи около педя и дълги около 40см. Един вид през цялото време тя е лисвала вода върху на съседите лозата.

Как я заварих аз ли? - Връща се от магазина, носи бутилка ракия и кутия бонбони и отива да се извинява на съседите и да се черви. Добре че свари само жената от семейството у дома, че блока е военен и тука са от старшина нагоре  Mr. Green .

Така е то, драги ми муни. Като сте на гости - да не шетате!

# 3 593
  • о`майна лунна нощ е
Ох, това с шетането в чужда къща .....
Свекърва ми доста време живя с нас, докато дребната беше много дребна все още и не ходеше на ясла.
Та, тъй като диването не искаше да пие от шише под никаква форма, се налагаше да се прибирам на обяд вкъщи и да я кърмя, после пак на работа.
По план график винаги си правех препечена филийка на тостера, докато чаках да се стопли обяда. Естествено с времето вътре се насъбират трохички и при поредното пускане, започна да намирисва леко на изгорял хляб. Един ден направих небрежен коментар за това, взех си филийката, хапнах и бегом на работа. Прибирам се вечерта. Идва време за ядене, слагам си поредната филийка в тостера и нещо започва да цвърчи извътре?! Тостерът зацикли, не иска да изхвърли препечения хляб, копчето за отмяна на операциите не бачка .... отскубнах го от контакта и спасих филията от въгленясване. Естествено първата ми реакция към свекърва ми беше "Правила ли си нещо с тостера?!" "Ами, да, почистих го на чешмата!" Ей, паднах честно ви казвам. Навряла го под течащата вода! "Абе, жено - почнах я аз. - Ти електроуред видяла ли си някой да мие на чешмата?!?!?". Щях да й простя това "дребно" прегрешение, ако не беше завършила електротехникум.

# 3 594
  • София/Горна Оряховица
Щях да й простя това "дребно" прегрешение, ако не беше завършила електротехникум.

И това пак ми напомня на майка ми. Самата тя е завършила МЕИ Варна, преподавател е по телекомуникации. Може да кримпне Rj-45 за по-малко от 2 минути, да ти изготви сложна схема за огромна фирма, но щом стане време да си запише едно простичко СD с NERO, изпада в див ужас, сякаш я караме да прави мозъчна операция.

Иначе с AutoCad са си първи дружки, ама недай си боже да записва диск!

# 3 595
Ехее, кой вече използва дискове...

# 3 596
  • Lost in a fairytale ...
Ехее, кой вече използва дискове...

Много хора  Peace

# 3 597
Да, за жалост. 

# 3 598
  • София/Горна Оряховица
Ай да те видя тебе в едно огромно училище с над 20 компютърни зали, от които в 15 usb портовете са прекъснати и няма интернет как ще пренесеш файл  Crazy . Егати реакцията, само това не бях очаквала - кой бил ползвал дискове  ooooh! . Който иска - ползва.

# 3 599
По-спокойно де.  ooooh! 
Големи истерички днес в този форум.  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт