Номинации за най-голяма муня

• 3 554 867
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 6 495
Ама моля ви, спрете се с тая торта, ще взема да я направя, прияде ми се вече, отиде диетата  Laughing Crazy

# 6 496
Отиваме да се храним навън и след като изчаках мъжът ми да поръча, обърнах се любезно съм сервитьорката и казах:
- Моля, донесете ми и един сок мравка. Crazy
Жената успя да запази спокойно изражение, но аз прихнах като се усетих какво съм изръсила.

За тези, които не знаят - определена марка сокове е кръстила детските си разфасовки така - праскозавър, портолъв, вишнемравка. Моето дете пие сок от вишна, но му казва сок мравка. Очевидно и аз така му казвам.

# 6 497
И аз в магазина поисках така едно Пино(Киндер Пингуи),но детето ми е вече голямо и ми се скара,че само вкъщи му викаме така,един вид,излагам се,а аз изобщо не се усетих Embarassed

# 6 498
хахаха тва с мравката е много готино Simple Smile
Аз с моитe кафе с лед и лимон и дълга кола, къде съм тръгнала значи.... Grinning

# 6 499
Къде сложихме тортата?
Бам спирачки и сама си каза, че сме я забравили на покрива ..

# 6 500

Аз с моитe кафе с лед и лимон и дълга кола, къде съм тръгнала значи.... Grinning

А, кафе с лимон си е класика. Като муня тийнейджърка сервирах такова кафе на любимия ми чичо. Знаех, че той обича чай с лимон и реших, че ако бутна лимон в кафето му, ще се получи супер-дупер кафе. Повече от 20 години минаха оттогава, но физиономията му след като отпи от микстурата е незабравима.

# 6 501
  • Русе
Аз на младини съм пила кафе с лимонтозу. Бяхме на гости в Борово в къщата на един приятел на приятел. Ходихме с влак, после в къщата купонче, дискотека, пихме по едно кафе и обратно със сутрешния влак. От всички присъстващи само аз пиех кафето със захар. Домакинът ми донесе бурканче с лъжичка. Сипах си три лъжички в кафето. И като опитах -  Shocked Като казах на останалите, всеки го пробва и си гледахме киселите физиономии. Весело беше. Към днешна дата пия кафето без захар.

# 6 502
Към днешна дата пия кафето без захар.
Joy hahaha А тъй, за по-сигурно Grinning

# 6 503
  • София
Слушам рекламата на Rama маргарин и се чудя: "Какво общо има RAM-а с маслото?" Отне ми малко време да зацепя за какво говорят. Хахаха.  hahaha

# 6 504
  • София
Слушам рекламата на Rama маргарин и се чудя: "Какво общо има RAM-а с маслото?" Отне ми малко време да зацепя за какво говорят. Хахаха.  hahaha
Точно толкова, колкото и едноименният маргарин.  Wink Laughing

# 6 505
хахаха тва с мравката е много готино Simple Smile

Ха ха, аз пък съм си поръчвала Лай от Чайка Simple Smile

# 6 506
Тая чайка ще да е голяма муня щом така лае.  Laughing

# 6 507
  • София
А на мен ми се е случвало да черпя, защото имам рожден ден, да ме попитат какъв е поводът и да отговоря: "Честит рожден ден!"  hahaha Joy Embarassed

# 6 508
А на мен ми се е случвало да черпя, защото имам рожден ден, да ме попитат какъв е поводът и да отговоря: "Честит рожден ден!"  hahaha Joy Embarassed

И на мен ми се е случвало като ученичка, че и пред целия клас..... Crazy Blush

# 6 509
Аз на всеки празник, след като ме поздравят, по навик отвръщам "Благодаря, подобно"... Малко е конфузно на 8 март само...

Общи условия

Активация на акаунт